Ha már felengedtek 9. biciklistaként (bringával együtt), akkor már nehogy félúton b*sszon ki mikor már fizettél a szolg.ért. Számolja valaki a bringákat a beszállásnál >
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2004. május 23. - 12:07
Írta 2004. május 22. - 17:22
Írta 2004. május 22. - 10:53
ha jobban meggondolom, teljesen igazad van.... :
de akkor nem kellett volna elfogadnia jegyeket, söt még egy csekket is írnia.
leküldtük a visszafelé menõ fogassal a biztiõrhöz, vele tárgyalja meg a kerékpárok számát.....
de akkor nem kellett volna elfogadnia jegyeket, söt még egy csekket is írnia.
leküldtük a visszafelé menõ fogassal a biztiõrhöz, vele tárgyalja meg a kerékpárok számát.....
Írta 2004. május 21. - 23:37
Különben meg hiába van jegyed, ha Te vagy a 9. biciklista. Megszegted az utazási feltételeket, ezáltal kizárhatnak a közlekedésbõl. (1 körbõ kimaradsz)
Írta 2004. május 21. - 23:18
na, bkv ma is alakított
elsö megálló, jánoskorház. csukná be az ajtót a sofõr a fogason, megjelenik jellemzõen 3 egyed, elkezdenek rikácsolni, állj, vájáá!
"most rögtön tegyék ki az összes kerékpárt, csak 8 maradhat!"
"a fenét, nem, bla bla bla"
"jó, akkor jegyeket bérleteket"
mindeki megmutatja, tök jó, következõ megálló.
"na akkor most tegyék ki az összeset, csak 8 maradhat"
"gondolkodjon már, hisz az összesnek van jegye...."
"jó, akkor rendõrt hívok, majd ök megoldják"
"hívja csak, mi törvényesen vagyunk itt....."
ezzel a lendülettel szálltak ki, és sunnyogtak el..
az egészben a komikus az volt, hogy mikor egy jegyet nézett meg, az amugyis a 60at közelítõ sörhassal rendelkezõ, és valami nagyon gagyított dzsoni nákszvill szemcsit hordó ellenör ez elé felvett egy olvasószemüveget ;D
ezt meglátta valamiféle külföldi túrista, és bõsz fényképezgetésbe kezdett.
mi meg jellemzõen döltünk a röhögéstõl, a kaller meg nem értette mi a kotta... de iszonyúan röhejesen nézett ki ;D
de ennyi ész
elöbb megnézi az összes jegyet, utána akar kidobni. még szép h ellenállásba ütközik.... :-X
elsö megálló, jánoskorház. csukná be az ajtót a sofõr a fogason, megjelenik jellemzõen 3 egyed, elkezdenek rikácsolni, állj, vájáá!
"most rögtön tegyék ki az összes kerékpárt, csak 8 maradhat!"
"a fenét, nem, bla bla bla"
"jó, akkor jegyeket bérleteket"
mindeki megmutatja, tök jó, következõ megálló.
"na akkor most tegyék ki az összeset, csak 8 maradhat"
"gondolkodjon már, hisz az összesnek van jegye...."
"jó, akkor rendõrt hívok, majd ök megoldják"
"hívja csak, mi törvényesen vagyunk itt....."
ezzel a lendülettel szálltak ki, és sunnyogtak el..
az egészben a komikus az volt, hogy mikor egy jegyet nézett meg, az amugyis a 60at közelítõ sörhassal rendelkezõ, és valami nagyon gagyított dzsoni nákszvill szemcsit hordó ellenör ez elé felvett egy olvasószemüveget ;D
ezt meglátta valamiféle külföldi túrista, és bõsz fényképezgetésbe kezdett.
mi meg jellemzõen döltünk a röhögéstõl, a kaller meg nem értette mi a kotta... de iszonyúan röhejesen nézett ki ;D
de ennyi ész
elöbb megnézi az összes jegyet, utána akar kidobni. még szép h ellenállásba ütközik.... :-X
Írta 2004. május 17. - 18:14
Írta 2004. május 17. - 16:48
így van.
meg még régebben lor vhova beszúrt pár linket, ahonnan ghostrider és a gis nemtom melyik rész volt letölthetõ jó gyorsan.
meg még régebben lor vhova beszúrt pár linket, ahonnan ghostrider és a gis nemtom melyik rész volt letölthetõ jó gyorsan.
Írta 2004. május 17. - 00:46
Írta 2004. május 17. - 00:31
Ghostrider2?
Honnan lehet ezeket letölteni?
Én csak a www.exvitermini.com -ról töltögettem le dolgokat,de azok 4 kerekûek 300 felett,alagútban,pályán..
Adjon vki linket lécci!
Köszi: AKZ
Honnan lehet ezeket letölteni?
Én csak a www.exvitermini.com -ról töltögettem le dolgokat,de azok 4 kerekûek 300 felett,alagútban,pályán..
Adjon vki linket lécci!
Köszi: AKZ
Írta 2004. május 16. - 23:24
mé
ebben is fakk polis
subi hang kell?
szolja!
az elejen nemtom melyik resznel hallhato ahoyg huzza neki esz nelkul.
es az elektronika alan dölón leszabalyoz.
:-/
ezt furcsaltam benne...
azert nem csinalnam utana semmi kepp
ebben is fakk polis
subi hang kell?
szolja!
az elejen nemtom melyik resznel hallhato ahoyg huzza neki esz nelkul.
es az elektronika alan dölón leszabalyoz.
:-/
ezt furcsaltam benne...
azert nem csinalnam utana semmi kepp
Írta 2004. május 16. - 23:09
a 3 betû 3 szám tuti (ELJ 037), de egyéb jelét nem látom, hogy magyar lenne....
a subibõl pedig nem csak kameráznak, késõbb az is benne van... sajnálom, hogy a hangjuk elég halk, illetve a zene bezavar kicsit, no meg a km órát és fordulatszámmérõt sem lássuk....
és az kicsit égõ, amikor szegény ghostrider alatt lefullad a motor :-) az az érzésem, hogy ez az ember nem igazán tud motorozni, inkább csak húzni a gázt oszt csá. kíváncsi vagyok, hogy mit tudna mutatni egy versenypályán!
mindezentúl nekem összességében tetszett, értékelem az olyan poénokat, mint a motorosszán meg a biciklizõs:-)
ezt jól kielemeztem, de talán nem ide kéne... de akkor meg hova?! :-)
a subibõl pedig nem csak kameráznak, késõbb az is benne van... sajnálom, hogy a hangjuk elég halk, illetve a zene bezavar kicsit, no meg a km órát és fordulatszámmérõt sem lássuk....
és az kicsit égõ, amikor szegény ghostrider alatt lefullad a motor :-) az az érzésem, hogy ez az ember nem igazán tud motorozni, inkább csak húzni a gázt oszt csá. kíváncsi vagyok, hogy mit tudna mutatni egy versenypályán!
mindezentúl nekem összességében tetszett, értékelem az olyan poénokat, mint a motorosszán meg a biciklizõs:-)
ezt jól kielemeztem, de talán nem ide kéne... de akkor meg hova?! :-)
Írta 2004. május 16. - 18:14
bruce:
gs4-ben ugyanaz a kor van tobb kamera allasbol leadva.
ezert uncsi!
most jon lefele a ghost 2
11.30-nal a zold prosche magyar rendszamos?
szegeny volvo rendor auto, hoyg megcsapjak a farat
szep a subi. de abbol csak kameraznak.
gs4-ben ugyanaz a kor van tobb kamera allasbol leadva.
ezert uncsi!
most jon lefele a ghost 2
11.30-nal a zold prosche magyar rendszamos?
szegeny volvo rendor auto, hoyg megcsapjak a farat
szep a subi. de abbol csak kameraznak.
Írta 2004. május 16. - 14:14
Nem kell félni a nagy ellenõrtõl, csak vinni kell jegyet bérletet ha meg nincs, fizetni kell:)
Én tegnap azon derültem hogy egy csoport fiatal srácra rákiabált egy idõs úr hogy ne idétlenkedjenek meg hogy megüti ha nem hagyja abba..rögtön kuss lett ;D
Én tegnap azon derültem hogy egy csoport fiatal srácra rákiabált egy idõs úr hogy ne idétlenkedjenek meg hogy megüti ha nem hagyja abba..rögtön kuss lett ;D
Írta 2004. május 16. - 11:48
Nem tudom régóta van-e így de a fogason ellenõrnek kinevezett 150 kilós kopasz állatokat láttam...hirtelen mindenki szelíd és barátságos lett, bár a jegykezelõt valaki már eltömítette...az sok vandál
de ennek ellenére buktam a 240-et vagy mennyi 2 jegy, mer kettétépte...viszont már pénztárcával járnak lyukasztót javítani, így legalább 5-6 forintot nyernek...
Ja, és a peronõr továbbra is tahó. Normálisan megkérdeztem, hogy mér nem rakhatjuk be a bicikliskocsi másik ajtaján is a bringákat, erre elkezd felém jönni és 5 centirõl mondja az arcomba hogy én mit képzelek magamról, blablabla. Ha normálisan kérdezek, miért nem lehet úgy is válaszolni?
de ennek ellenére buktam a 240-et vagy mennyi 2 jegy, mer kettétépte...viszont már pénztárcával járnak lyukasztót javítani, így legalább 5-6 forintot nyernek...
Ja, és a peronõr továbbra is tahó. Normálisan megkérdeztem, hogy mér nem rakhatjuk be a bicikliskocsi másik ajtaján is a bringákat, erre elkezd felém jönni és 5 centirõl mondja az arcomba hogy én mit képzelek magamról, blablabla. Ha normálisan kérdezek, miért nem lehet úgy is válaszolni?
Írta 2004. május 15. - 23:47
Húha, látom én nagyon rossz vagyok - pontosabban olyan segg hülye, mint a többiek, éss hát most jól le lettem nézve, mind1, ez misterprofesszoréktól nem olyan meglepõ (márminthogy aki nem ért velük egyet...) :
Igazából most keltem fel, aztán kicsit nincs kedvem ilyen vitákhoz, de annyit hozzáfûznék, hogy ennyi erõvel legyen mindenhol a sebességkorlát 30 vagy 20, akkor még kevesebb baleset lesz. Meg hogy tényleg a németeknél nemtom miért nem szúrt még szemet annyira nagyon az a fránya autópálya, meg hogy ott hogy-hogy nem olyan probléma, amikor az autók bõven több mint 50%-a 160 felett megy, úgy 20-30% pedig szerintem 200 környékén.
De itt egyáltalán nem a konkrét számokról van szó, és nem az autópályás sebességkorlátozásról - ne vesszünk el a részletekben, nem ez a lényeg. A vita elõzményére meg már nem emlékszem, szóval megyek aludni, jóét.
B.
(lor: a ghostrider2-ben ghostrider egy subival is megy:-)
eric: segítség: lor régebben berakott pár linket, ahonnan a ghostrider és a g.i.s. is jól letölthetõ..nem emlészem a linkre, keress vissza!)
Igazából most keltem fel, aztán kicsit nincs kedvem ilyen vitákhoz, de annyit hozzáfûznék, hogy ennyi erõvel legyen mindenhol a sebességkorlát 30 vagy 20, akkor még kevesebb baleset lesz. Meg hogy tényleg a németeknél nemtom miért nem szúrt még szemet annyira nagyon az a fránya autópálya, meg hogy ott hogy-hogy nem olyan probléma, amikor az autók bõven több mint 50%-a 160 felett megy, úgy 20-30% pedig szerintem 200 környékén.
De itt egyáltalán nem a konkrét számokról van szó, és nem az autópályás sebességkorlátozásról - ne vesszünk el a részletekben, nem ez a lényeg. A vita elõzményére meg már nem emlékszem, szóval megyek aludni, jóét.
B.
(lor: a ghostrider2-ben ghostrider egy subival is megy:-)
eric: segítség: lor régebben berakott pár linket, ahonnan a ghostrider és a g.i.s. is jól letölthetõ..nem emlészem a linkre, keress vissza!)
Írta 2004. május 15. - 23:05
Az a gond a sebesség korlátokkal, hogy mindenki úgy ál hozzá mint Brúsz:
" Annyival megyek amennyivel birok, a kormányt meg eltudom tekerni/ nem sebesség függõ..."
Volt rá példa, hogy majdnem baleset lett a vége egy kisebb kátyunak (pedig bõven betartottam a sebességet), úgy megdobott, hogy majdnem átszáltunk a szembejövõ sávba. Ha gyorsabban megyek lehet, hogy nem sikerül visszahúzni (bár lehet akkor meg se dobja)
Mindenki tartsa be a szabályokat, fõleg ott ahol mások testi éppségét is veszélyeztetheti!
Ha senki sincs az autópályán akkor száguldozzon, max egyedül hal meg...
Az Erzsébet téri deszkázáshoz annyit fûznék hozzá, hogy azok a padkák arra lettek tervezve, az egy dolog, hogy a tulaj megtiltotta az ilyesfajta tevékenységet rajtuk.
Persze amikor egy amcsi deszkás csapat ide jött "bemutatózni" és kiment a helyszinre a Kókusz forgatócsoportja is, akkor rögtön lehetett használni (a "vezetõ" televíziós csatorna ereje).
" Annyival megyek amennyivel birok, a kormányt meg eltudom tekerni/ nem sebesség függõ..."
Volt rá példa, hogy majdnem baleset lett a vége egy kisebb kátyunak (pedig bõven betartottam a sebességet), úgy megdobott, hogy majdnem átszáltunk a szembejövõ sávba. Ha gyorsabban megyek lehet, hogy nem sikerül visszahúzni (bár lehet akkor meg se dobja)
Mindenki tartsa be a szabályokat, fõleg ott ahol mások testi éppségét is veszélyeztetheti!
Ha senki sincs az autópályán akkor száguldozzon, max egyedül hal meg...
Az Erzsébet téri deszkázáshoz annyit fûznék hozzá, hogy azok a padkák arra lettek tervezve, az egy dolog, hogy a tulaj megtiltotta az ilyesfajta tevékenységet rajtuk.
Persze amikor egy amcsi deszkás csapat ide jött "bemutatózni" és kiment a helyszinre a Kókusz forgatócsoportja is, akkor rögtön lehetett használni (a "vezetõ" televíziós csatorna ereje).
Írta 2004. május 15. - 21:19
Mi az,hogy nem fogadtál el a gyüjtõ jegyemet??? > > >
Megkérdezem az ellenörtõl,hogy hol lehet panaszt tenni ez ügyben,és azt válaszolta rá:ne szórakozzá.
legyen boldog,vettem tõle 160-ért jegyet.
ennyi
>
Megkérdezem az ellenörtõl,hogy hol lehet panaszt tenni ez ügyben,és azt válaszolta rá:ne szórakozzá.
legyen boldog,vettem tõle 160-ért jegyet.
ennyi
>
Írta 2004. május 15. - 21:05
jajj... bkv-ék beújítottak.
már nem vén szipirtyókat -akik össze vissza kajabálnak- alkalmaznak a fogason ellenõrnek, hanem kigyúrt, 2 ajtós szekrény méretû aranyláncos lazacsávó verõlegényeket. és egész nap ott dekkoltak, meg fenyegetõztek, keménykedtek...
hát.. :-X :
már nem vén szipirtyókat -akik össze vissza kajabálnak- alkalmaznak a fogason ellenõrnek, hanem kigyúrt, 2 ajtós szekrény méretû aranyláncos lazacsávó verõlegényeket. és egész nap ott dekkoltak, meg fenyegetõztek, keménykedtek...
hát.. :-X :
Írta 2004. május 15. - 10:07
Nem gond, legalább terjed az ige! 8)
A lábam azért nem rakom fel, mert a stopli megkarcolhatja a motorházat, és az nekem se jó.
A lábam azért nem rakom fel, mert a stopli megkarcolhatja a motorházat, és az nekem se jó.
Írta 2004. május 14. - 15:37
kiscsango: bocs a másodszori belinkelésért, az elõzõ tíz oldalon biztos nem volt belinkelve, ezért bátorkodtam itt újra elõszedni
ezek szerint közlekedésmérnökök tekintetében elég szomorú a helyzet; és ez nem fog egyhamar megváltozni, legfeljebb valami Eu szabály hatására
nemrég M5-ön mentünk 140-el, esõben, közben mercik meg hasonlók úgy húztak el mellettünk, hogy biztos jóval 200 fölött mentek..
szélvédõre köpés az jó ötlet; vagy inkább ne a tenyered, hanem a lábad tedd a motorháztetõre
ezek szerint közlekedésmérnökök tekintetében elég szomorú a helyzet; és ez nem fog egyhamar megváltozni, legfeljebb valami Eu szabály hatására
nemrég M5-ön mentünk 140-el, esõben, közben mercik meg hasonlók úgy húztak el mellettünk, hogy biztos jóval 200 fölött mentek..
szélvédõre köpés az jó ötlet; vagy inkább ne a tenyered, hanem a lábad tedd a motorháztetõre