Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás

örülök, hogy horvátországba ment a pénzünkön, de fontos lenne hogy ott is maradjon örökre, és ott férgelõdne

Kiköltözhetne vele az egész magyar államigazgatás is!!!!!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
örülök, hogy horvátországba ment a pénzünkön, de fontos lenne hogy ott is maradjon örökre, és ott férgelõdne

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
majd kitalálják rá a mûszsaki vizsgát meg a súlyadót!!!
grammániások HAJRÁ :)
.... :-X

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Kerékpáradót... :-X :-X :-X :-X
Volt már rá példa régebben.... :-\
:-X :'(

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Miért bérelne terepjárót, amikor a jogsiát is elvették? A hivatali autó a sofõrrel meg jár neki, azzal megy Horváto.-ba is. Így könnyû elfogyasztani az adófizetõk pénzét.

remélem nem fogy el a pénzük, mert akkor v.mi új adótípust fognak megint bevezetni ::)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Figyelem!

AM az egyik haveromat megbûntették, mert a járdán biciklizett. HElyszín: Maros utca-Alkotás út sarok. A rendõrök azt mondták, hogy lakossági bejelntés miatt kellbüntetni ott, de õk sem értenek vele egyet..Azt mondták a haveromnak, hogy õk is a járdán bicóznának ott, de nem tehetnek semmit....
Mondjuk egy hatósági figyelmeztetéstõl még senkinek nem lesz baja, de akkoris...
Valószínûleg azért volt sok panasz, mert a sok barom kukatörõ m,eg frí arc ott megy a fogashoz.....úgyhogy errõl MI bringások tehetünk....

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Demszky menne már Horvátországba kipihenni magát,és felejtse el az összes fogassla kapcsolatos tettét.
Szerintem a fogas még így is feljárhatna a Mûvész útig.....

találtam egy viccet,ami jellemzi a rendõröket( elnézést a kivételektõl ;D)
A rendõr megbünteti a Gazsit 500 Ft-ra mert nincs a bicikljién lámpa!
Gazsi pedig kineveti!
- Miért nevetsz Gazsi? - kérdi a rendõr
- Ott jön a Józsi,õ mennyit fizet? Neki még biciklije sincs!

szabi-én

szabi-én

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sokba kerül Demszky Gábornak az idei nyaralás. Budapest fõpolgármestere – azonkívül, hogy felújítja horvátországi nyaralóját – autót is kénytelen bérelni. Magánemberként 156 ezer forintot fizet júliustól havonta a Fõvárosi Közterület-fenntartó Rt.-nek szolgálati terepjárójáért. A politikus fizetése 671 ezer, és 201 ezer forint költségtérítés is megilleti. Jövedelme tovább nõtt: honlapján közölte, hogy EP-parlamenti képviselõi fizetésével együtt nettó egymillió forintra. Azért bérli a terepjárót, mert a szolgálati autót nem vezethetik családtagjai, s neki elvették a jogosítványát. A fõpolgármesternek kevés egy autó a nyaraláshoz, ezért tegnap elindult Budapestrõl szolgálati sofõrje a szolgálati Audival. A városháza szerint erre azért van szükség, mert nem lehet mindig a fõpolgármesterrel valamelyik családtagja. Demszky egy fõjegyzõi utasítás és egy közgyûlési határozat szerint jogszerûen veheti igénybe a szolgálati autót a sofõrrel külföldön is.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Miért bérelne terepjárót, amikor a jogsiát is elvették? A hivatali autó a sofõrrel meg jár neki, azzal megy Horváto.-ba is. Így könnyû elfogyasztani az adófizetõk pénzét.

szabi-én

szabi-én

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Havi 156 ezerért bérel terepjárót Demszky
Jövedelme tovább nõtt, nettó egymillió forintra.
Szar lehet neki!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
http://index.hu/poli...ld/demszky0723/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mégegyszerübben:
illetve = és.
mert mikor megvágnak akkor mindig a pótdijat kell fizetni + a jegy árát, amit ugye nem vettél meg....
"viteldíjon felül X ezer pótdijat köteles fizetni"...
hogy idézzek a szabályzatból.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

Hát mondom, olvassátok el az utazási szabályzatot.
Ott szó sincs pótdíj+jegy-rõl. :-)

Inkább Te olvasgasd, és gondolkodjál... Akkor minek venne jegyet elõre a balkáni nép?
Viteldíjon (ez pl. a jegy) felül kell pótdíjat fizetni. A vagy (a szövegben "illetve") az arra vonatkozik, hogy akármelyiket nem fizeted ki, akkor páros lábbal rughatnak ki...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
én inkább adok 200 HUF-ot zsebre ,mint 5000-ret csekken... ::)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Persze hogy ad mert az saját zsebbe megy..
Szóval én nem veszek tõlük szinte soha..inkább pótdíj mint hogy zsebbe perkáljak..

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Egyebkent tenyleg vehetsz az ellenortol jegyet, es akkor nem buntet meg! Egyszer ezt csinalta egy haver, aztan en is kiprobaltam. Az a technika, hogy ha jon, akkor mondod, hogy jegyet szeretnel venni, es akkor ad.
Egyebkent pedig van berletem, csak akkor nyar kozepen megszakitva a nyaralast egy temetesre kellet feljonnom, es a jegykiado automata nem mukodott - tenyleg igy volt! :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jeggyel vagy bérlettel utazom ;)

hmm nemlátta valaki, hova tünt a fejem fölül a glória? ;D

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Hát mondom, olvassátok el az utazási szabályzatot.
Ott szó sincs pótdíj+jegy-rõl. :-)

De a legjobb valóban jeggyel utazni.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
potdij plusz jegy valtas!
olyankor mar keos jegyet valtani.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ööö ezt nemértem..
tehát, ha én bliccelek a buszon és jön az ellenõrbácsi/néni , hogy ejnyebejnye mérnincs jegyem, akkor én mondhatnám azt neki, hogy ugyanmár adjon egy jegyet és normál áron köteles adni?
mer ha ez így lenne... :o

(vagy csak pesten van így?)