lockout? 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:21
Posted 2004. July 30. - 20:04
Posted 2004. July 30. - 19:53
Kalácska, csak nem gondolod, hogy ha valaki vett egy dh gépet akkor fel fog tekerni, vagy abbahagyja a bicózást? engem nem érdekel, ha kell ezen túl a vipera is a fogasozás kelléke lesz az imbuszkulcs mellett. városkúttól feltekertem, igaz hogy van NORMÁLIS váltóm, kibírnám igy kis telóval, merevvázzal, de milesz egy év múlva??? fullfacebgen összesen 38 centi rugóúttal tekerjek fel? a nagy f@szt. ugy érzem a kistermetû singlespeedesek szívják meg a legjobban... ;D majd mindig Diggel megyünk fogasozni, õ majd segít a konfliktuskezelésben... csak rendõr ne gyüjjön, azt mán nem kéne atrocitálni ;D :-X
Posted 2004. July 30. - 18:34
MIT lehet a fogason megrongálni?
kíváncsi vagyok,h ha ez tényleg megtörténik,mekkora piacvesztést jelent majd ez a Fuctornak és más fríbb cuccokat árulóknak/forgalmazóknak
mert akinek nem fontos igazán a bicózás,az nem fog feltekerni szvsz
bár az is lehet,h csak átpártol a nép a skateparkokhoz meg a street lesz a jani a Jani helyett
meg,ha ezt tényleg bevezetnék,megnézném,ki az,aki tényleg felszállna a fogasra 1-2 biztõr mellé,és nem csak a szája járna
kíváncsi vagyok,h ha ez tényleg megtörténik,mekkora piacvesztést jelent majd ez a Fuctornak és más fríbb cuccokat árulóknak/forgalmazóknak
mert akinek nem fontos igazán a bicózás,az nem fog feltekerni szvsz
bár az is lehet,h csak átpártol a nép a skateparkokhoz meg a street lesz a jani a Jani helyett
meg,ha ezt tényleg bevezetnék,megnézném,ki az,aki tényleg felszállna a fogasra 1-2 biztõr mellé,és nem csak a szája járna
Posted 2004. July 30. - 17:37
Posted 2004. July 30. - 12:53
Ez a téme engem is érdekel!
Mondjuk most nemtudom mi van,mert egyik nap fogason iszonyatos kontroll volt(még jegyet is vettem :!)és eldumáltunk az egyik ellenõrrel és õ mondta hogy valamikor augusztus végétõl akarják letiltani a bringásokat a fogasról.Úgyhogy most nemtom mi van,de ha letiltanak akkor megyünk demszky papa háza elé bringázni ;D 8)!
De ezt a b@szakodást komolyan nem értem mi a francnak csinálják.Rongáljuka környezetet blabla...!Tényleg inkább a sok csövivel kéne foglalkozniuk.Annyi van belõlük mint a szemét.
Meg ugye azt mondják hogy zavarják a bringások a fogas utasainak nyugalmát+rongálják a fogast.2 héttel ezelõtt pénteken délután 17:00-kor néztem rá az órámra Svábhegy megállónál és 6 bringás volt a fogason velem együtt+3 utas... :-X!A 3-ból egy részeg volt,a másik meg öreg és aludt....!Úgyhogy qrvára zavarjuk ám az utasokat!
Na mind1......!
Azér 1x megnézném ahogy a fogas mellet tekernek föl a 24 kg-os dh gépekkel ;D ;D 8)!
Mondjuk most nemtudom mi van,mert egyik nap fogason iszonyatos kontroll volt(még jegyet is vettem :!)és eldumáltunk az egyik ellenõrrel és õ mondta hogy valamikor augusztus végétõl akarják letiltani a bringásokat a fogasról.Úgyhogy most nemtom mi van,de ha letiltanak akkor megyünk demszky papa háza elé bringázni ;D 8)!
De ezt a b@szakodást komolyan nem értem mi a francnak csinálják.Rongáljuka környezetet blabla...!Tényleg inkább a sok csövivel kéne foglalkozniuk.Annyi van belõlük mint a szemét.
Meg ugye azt mondják hogy zavarják a bringások a fogas utasainak nyugalmát+rongálják a fogast.2 héttel ezelõtt pénteken délután 17:00-kor néztem rá az órámra Svábhegy megállónál és 6 bringás volt a fogason velem együtt+3 utas... :-X!A 3-ból egy részeg volt,a másik meg öreg és aludt....!Úgyhogy qrvára zavarjuk ám az utasokat!
Na mind1......!
Azér 1x megnézném ahogy a fogas mellet tekernek föl a 24 kg-os dh gépekkel ;D ;D 8)!
Posted 2004. July 29. - 21:11
Posted 2004. July 29. - 21:09
A hajléktalanokról meg csak annyit, hogy amíg nem áll elém miközben gurulok lefelé, engem nem zavar! Egyébként inkább velükfoglalkozna a tisztellt önkormányzat, meg azokkal az agráteenager-ekkel, akik kib@sszák a szemetüket az erdõ tövébe zsákszám. Meg monjuk telepíthetne több szemetest a frenkventáltabb helyekre, mert néhol már szügyig ér a sz@r. Nem velünk kellene huncutkodniuk. Néztem a tévében ezt a riportot egy ilyen erdõmester fazonnal, aki megállás nélkül csak szapulta a bringásokat, olyanokat állított, hogy a hajamégnek állt, és akkor a nyomaték kedvéért a tv még meg is mutatott egy ösvényt a mezõn, ami kb 8cm széles volt. Hát valóban.Ez valami borzalom. Azon kezdtem el godolkodni, hogy hogyan lehet hogy még egyálltalán áll a Jánoshegy, akkor károkat okozunk benne.....!! > :
Posted 2004. July 29. - 21:04
És ha azt mondom, hogy a hegyen lakom, és nincs kedvem feltekerni, akkor mit mond a fogaskezelõ szerv? Vagy ha minden kötél szakad, akkor egy megállóval felljebb szálok fel, na és akkor mivan? Nem igazán értem azokat az érveket, amiket felhoztak a bringások ellen. Nem vagyok az a nagy dh-s arc, már egy jó ideje nem néztem a Janihegy közelébe se, de régen eléggé sokat tekertem arra. Nem jellemzõ a bringásokra, hogy letérnének az ösvényekrõl a dzsindzsába. Ha már úgyis ki van járva az a nyomorúlt föld, akkor nem mindegy...? Ne a fûbe, meg a védett növénykolóniába fékezek álló kerekekkel egész nap, hanem a porzó ösényen. Ja és még had tegyem hozzá. hogy egy bringának nem is kell olyan széles ösvény mint egy kétlábuka. Egy keréknyomba simán eltekerek a világ végéig is akár. És hogy kpézelte a bkv?? Jön a karhatalom, és megakadályozzák, hogy felszálljunk a fogasra? Ez megint egy olyan elme szüleménye, akinek éppen semmi dolga nem volt, és fentrõl b@szogatták a fõnökök, hogy találjon ki valamit, mert különben repül. És akkor õkelme elkezdett gondolkodni, és akkor egy ilyen rendelkezést kiböfög a száján. Komolyan mondom, ennyire kevés neuronnal ember nem születik!
Posted 2004. July 29. - 20:45
Ugyan a hajlékony emberekkel nem kell törõdni mert kb mint egy csapat zombi..ha megharap az gáz
De el lehet ekerni meg lehet anyázni..
Szerintem a méheket kéne a hegyrõl kitiltani meg a rozsomák falkákat.
De el lehet ekerni meg lehet anyázni..
Szerintem a méheket kéne a hegyrõl kitiltani meg a rozsomák falkákat.
Posted 2004. July 29. - 20:22
de a fogas még visz fel bicósokat? vagy csak ugy ki vagytok tiltva, de nembaj, segítünk felmenni és majd a széchényi hegy tetején jól megbüntetünk? hmm
hajléktalanokkal a katlan felé lehet találkozni. kutyáik is vannak :-X
hajléktalanokkal a katlan felé lehet találkozni. kutyáik is vannak :-X
Posted 2004. July 29. - 11:25
Posted 2004. July 29. - 11:05
Posted 2004. July 29. - 10:57
És a fogasról nem fogják kitiltani az alkoholistákat? A múltkor is a kallerek vittek ki a lábánál húzva egy arcot és még rinyáltak is, hogy miért nem segítünk. : Vajon miért nem ... ???
Posted 2004. July 29. - 09:43
Posted 2004. July 29. - 09:30
Arra vagyok kiváncsi, hogy miután kitiltották a János hegyrõl a kerékpárosokat, mit fognak kezdeni az oda beköltözött hajléktalanokkal, akik szinte már "házakat" húznak fel az erdõ közepén és ott tengetik sajátos életüket. Ez most konkrétan a tegnapi riportról jutott eszembe de régebben velem is elõfordult, hogy ismeretlen területre tévedve hirtelen egy kedves kis "indián" családba toppantam, akik épp a napszaknak megfelelõ étket fõzték bográcsban. Szerintem ti még nem láttatok bringást olyan gyorsan tolatni. + mit fognak kezdeni azokkal a kedves fiatal és nem annyira fiatal repülõgép utasokkal akik zacskóval az arcuk elött, abba néha néha nagyot szippantva járják az erdõt, esetleg a belélegzett anyagtól kábultan saját hányásukba arccal beleborulva hasalnak az út szélén (pedig tudtommal még BMFT tali sem volt ott elõzõ este ;D ). Én tényleg nagyon megértõ vagyok a hátrányos helyzetûekkel szemben de amikor 4-5 ilyen alak jön szembe azért csak csak beremegõsödik a lábam. De valszeg ezek nem annyira zavarják a természetvédelmi terület állat és növényvilágát, pláne hogy a fõzéshez házépítéshez szükséges anyagokat mind a tüzép teleprõl szerzik be.
Posted 2004. July 29. - 09:13
Posted 2004. July 29. - 00:57
úúristen.. a végén még a holokkkausztot' is tagadni fogjátok... Attól aztán kiveri a víz a népeket ;D
Posted 2004. July 29. - 00:10
maradok is lassan. félek kimozdúlni,
közbiztonság 0
közlekedés biztonság 0
ok, énis állatul közlekedek, de figyelek.
holmi segély? babgulyás volt : >
röhej ez akkoris.
mind1.
hol kerül 160-ba egy terepjáró napi díja?!
lolkabolka:D
közbiztonság 0
közlekedés biztonság 0
ok, énis állatul közlekedek, de figyelek.
holmi segély? babgulyás volt : >
röhej ez akkoris.
mind1.
hol kerül 160-ba egy terepjáró napi díja?!
lolkabolka:D
Posted 2004. July 29. - 00:01
maradj otthon és b@szd a rezet :-\
Ne sportoljá, mert az egészségtelen, valaki meg fog b@szni.
Inkább támogassa az ország azokat akik egésznap b@gzanak azt van 10000000 kölkül dolgozni meg büdös, mert a mindenkori kormánynak Õk a könnyen (holmi segélyekkel) megszerezhetõ szavazatok.
Bocs ez nagyon off volt, de ez vagyon.
Ne sportoljá, mert az egészségtelen, valaki meg fog b@szni.
Inkább támogassa az ország azokat akik egésznap b@gzanak azt van 10000000 kölkül dolgozni meg büdös, mert a mindenkori kormánynak Õk a könnyen (holmi segélyekkel) megszerezhetõ szavazatok.
Bocs ez nagyon off volt, de ez vagyon.
Posted 2004. July 28. - 23:33
kéne hegylakót játszaniuk.
kardot kézbe, aki túléli, az nyer.
"csak egy maradhat!!!"
járdán biciklizés:
õk is BEKAPHATJÁK.
járdán megb@sz a rendör.
úttest életveszély.
villamossinen megb@sz a rendõr.
mi legyen?!