mondjuk nemtom a villamos palyat miert nem hasznalhatja a bringas
mert szerintem kurva jo palya.
mondjuk nem full biztonsagos de az utnal jobb szvsz
csak a villamossal lehet komolyabb gond.
az meg azert csak nem bujik el.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2005. augusztus 18. - 22:30
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. augusztus 18. - 22:12
jajaja
de kb tavaly ilyenkor már meszsirõl le akartak tiltani engem...
mosttanra szerencsére full érdektelenek lettek ilyen szempontból
ma is megyek járdán, beugrok szembejövõ sávba sötétben kivilágítatlanul, és pont egy rendõr is be akart sorolni abba a sávba.. mondjuk így miattam nemtudott, de nem érdekelte nagyon ment tovább
csak ilyen utolsó kis rendõrbérenc önkéntesek szoktak pattogni, de azokat általában kiröhögöm. és megmondom nekik hogy hívjanak rendõrt ha valami gondjuk van(õket sem érdekelné)
de kb tavaly ilyenkor már meszsirõl le akartak tiltani engem...
mosttanra szerencsére full érdektelenek lettek ilyen szempontból
ma is megyek járdán, beugrok szembejövõ sávba sötétben kivilágítatlanul, és pont egy rendõr is be akart sorolni abba a sávba.. mondjuk így miattam nemtudott, de nem érdekelte nagyon ment tovább
csak ilyen utolsó kis rendõrbérenc önkéntesek szoktak pattogni, de azokat általában kiröhögöm. és megmondom nekik hogy hívjanak rendõrt ha valami gondjuk van(õket sem érdekelné)
Írta 2005. augusztus 18. - 22:10
azaz:)
elkapni nem nagyon tud
(meg nem is akar...mert az üldözés az meló
elkapni nem nagyon tud
(meg nem is akar...mert az üldözés az meló
Autist Team:)
Írta 2005. augusztus 18. - 22:07
zsekak mindenhol ~olyanok
legfeljebb csak mashogy hivjak oket.
en eddig amikor egyedul voltam
de vot amikor bandaban is
a4-6 vonalan mindig villamos sinen kentem.
igaz volt rajtam tobbnyire egy 60-70lityos hatizsak de kiterdekel.
ha +kell lepni akkor +kell lepni
:-)
legfeljebb csak mashogy hivjak oket.
en eddig amikor egyedul voltam
de vot amikor bandaban is
a4-6 vonalan mindig villamos sinen kentem.
igaz volt rajtam tobbnyire egy 60-70lityos hatizsak de kiterdekel.
ha +kell lepni akkor +kell lepni
:-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. augusztus 18. - 21:54
mi a hegyrol szoktunk mostanaban ugy jonni hogy a moriczrol a 6-os vonalan a borarosig
ott sosincs zsaru es tok jol lehet menni es nem kell aluljarozni csak figyelni kell a hulye gyalogosokra mikor mennel a hevhez
ott sosincs zsaru es tok jol lehet menni es nem kell aluljarozni csak figyelni kell a hulye gyalogosokra mikor mennel a hevhez
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2005. augusztus 18. - 21:52
mostanában lexarják hogy ott megyünk
este, nagykõrút, ezer rendõr, még csak ránk se néznek
végre.
este, nagykõrút, ezer rendõr, még csak ránk se néznek
végre.
Írta 2005. augusztus 18. - 21:51
minket a conorral multkor a villamos sinekrol dudaltak le a fakabatok...nagykoruton 4- fel 5 korul jottunk es durva volt a forgalom...conort majdnem elcsaptak aztan kiotlottuk hogy sineken egyszerubb azt jott a zsaru
szerencsere volt jobb dolga mint velunk szarakodni
szerencsere volt jobb dolga mint velunk szarakodni
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
wannabe...
wannabe...
Írta 2005. augusztus 18. - 21:47
Basszus itt is van 1-2 verbunko yard:( Ma az orrom elott kapcsolt le egy motorosrendor egy kiscsajt, mert a jardan bringazott (gyok 2-vel). Eloszor azt hittem ejnye-bejnyevel megussza a bige, de 30fontra megvagta a marcona fakabat. Kb 10 percig tartott az egyezkedes, kiderult hogy a kiscsaj allasinterjura ment, es a hazszamot kereste, es mivel nem akart bemenni az egyiranyuba, ezert a jardan gurult.
Persze az okostibit nem hatotta meg semmi, odaadta a csekket, es ment ujabb predara vadaszni.
Oriasi "mazlija" volt szegeny csajnak, mert engem kb 2 naponta megallitanak a pigek, hogy a jardan megyek, de egy lelkifroccsel mindig meguszom:)
Persze az okostibit nem hatotta meg semmi, odaadta a csekket, es ment ujabb predara vadaszni.
Oriasi "mazlija" volt szegeny csajnak, mert engem kb 2 naponta megallitanak a pigek, hogy a jardan megyek, de egy lelkifroccsel mindig meguszom:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2005. július 18. - 18:51
ééértem!
sztem szép, bicóval jó is a közlekedés....
a kreszt meg le kell xarni ha életben akarsz maradni.
megszokás kérdése az egész.
csak autóval ne kelljen bemenni...:-\
sztem szép, bicóval jó is a közlekedés....
a kreszt meg le kell xarni ha életben akarsz maradni.
megszokás kérdése az egész.
csak autóval ne kelljen bemenni...:-\
Írta 2005. július 18. - 18:51
Akik ha engem meglátnak lehúznak a vonatról:p
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. július 18. - 18:48
De szerintem a legnagyobb gond a lehúzós cigányokkal van ezért nem szívesen vonatozok fel bicózni.....
ezek csak nekem nem tûntek fel még?
mik azok?
Írta 2005. július 18. - 18:46
csecse kis bicód van haver. Abban én is egyetértek, hogy a közlekedés úgy szar ahogy van de pesten van egy csomó fasza hely ami itt a városunkban nincs. De szerintem a legnagyobb gond a lehúzós cigányokkal van ezért nem szívesen vonatozok fel bicózni.....
Írta 2005. július 14. - 22:24
A Budapesti közlekedés úgy szar ahogy van. Utálom azt a várost... Jó jó szép, de boááá a közlekedés NC. Meg kell kerülni a fél várost, hogy találjak 1 olyan utat ahol le lehet kanyarodni balra... Navigálni is nehéz Pesten wazze.
Írta 2005. július 14. - 22:20
Télleg durva a helyzet. Nem értem miért nem lehet a sok mozgó vasakadályt (i.e. autót) kitiltani a körúton belülrõl. Vagy valami beléptidíjat szedni. A buszsáv csak elvileg tiltott, simán ott lavíroznak benne. (azt eleve nem értem, hogy a taxik miért is mehetnek ott - kicsit ez a "mindenki egyenlõ, de vannak akik egyenlõbbek a többieknél" elv - magyarul, ha már meg tudod fizetni a taxit, miért ne tartsál fel 150 embet aki a zsúfolt csuklóson nyomorog...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. július 14. - 20:35
JAJ,de legalább ne legyél rá büszke!!
H a rák enne ki a kocsidból amikor Lütsz:)
H a rák enne ki a kocsidból amikor Lütsz:)
Írta 2005. július 14. - 17:32
autóval sem lett volna jobb...nem a tömegközlekedés tehet róla, hanem a sok pöcs autós....
de amíg pár ember(jópár) nem képes fürdeni, és nem jön rá miért van a dezodor, és a hónaljgátló, addig...
jan.15-e óta nem ültem tömegközlekedésen(kivéve persze fogas, hév, vonat - ugye bicószállítás)
és ezt a jó szokásomat meg fogom tartani azt hiszem.
Írta 2005. július 14. - 13:12
mert minden autót inkább 3-5évre csinálnak a régi 20 év helyett
Írta 2005. július 14. - 12:50
Fõleg, ha a korukat nézzük és a meghibásodás esélyét
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. július 14. - 12:45
meg az,hogy rájöttek a bkv-nál, hogy pl a 7-est a bartók bélán át lehet terelni a villamos vonalára, így nem álla a dugóban..
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. július 14. - 11:59
kötöttpályás ezközök nagy találmányok ám