pontosan sajnos:(tehát, ugyanúgy mintha bringáznál.
de ezért nem volt még bringával balesetem:(
pontosan sajnos:(tehát, ugyanúgy mintha bringáznál.
nekem a jármükezelés elég frankón megy.. persze relatíve
inkább azzal van gond h valamilyen spec szituben elvesztem még a határozottsgomat meg a nyugalmamat, és akkor bénázok. az a baj h abbol indulok ki h mindneki szabályosan megy, itt is talán ez volt a hibám
nekem a jármükezelés elég frankón megy.. persze relatíve
inkább azzal van gond h valamilyen spec szituben elvesztem még a határozottsgomat meg a nyugalmamat, és akkor bénázok. az a baj h abbol indulok ki h mindneki szabályosan megy, itt is talán ez volt a hibám
Nagyon lassan ne menj, de ne használd ki a maximumot, amit a tábla megenged, mert kezdõtõl elvárható szintet néznek, és a hetvennél hetven nem biztos, hogy jó.
Nekem autóiskola vezetõje tanácsolta, hogy ha mondjuk 50-el lehet menni, akkor menjek kb. 45-el. Az nem túl lassú, de nem is gyors. Plusz még nem kell két kanyarral többet menned, mert a 40 percbe még belefér.
Én nem fizettem egyik vizsgánál sem, és elsõre átmentem, pedig nekem is sugdostak ismerõsök, hogy a nõket szívesebben megbuktatják, meghogy fizessek, meg ilyen hülyeségeket. EGyszerûen csak azt kell látnia a vibinek, hogy figyelsz. A jármûkezelés tök szarul ment, mert ideges voltam, de azt látta, hogy figyelek, tükörbe is, meg a táblákra is, és azt mondta, hogy a jármûkezelést majd megtanulom, a többi meg jól ment.
nekem ez volt a második...
az elsöt azért qrtam el mert túl lassan mentem mert mindneki oltott h ne nyomjam a gázt meg ha lassan megyek kevesebb esélyem van hibázásra. aztán ez nem jött be a vizsgabiztosnak.
na de 2 hét múlva én akarok hibapont nélkül átmenni.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nem vagy köteles beengedni sávváltáskor, más kérdés, hogy bejön eléd. Csak akkor van elsõbbsége, ha lakott területen belül, megállóból indul, és kitette már ez indexét, de akkor sem veszélyeztethet.
"KRESz. 24. § (3) Lakott területen belül a jármûvek vezetõi kötelesek az elindulási szándékot jelzõ, menetrend szerint közlekedõ autóbusznak és trolibusznak a megállóhelyrõl való elindulását (a jobb szélsõ forgalmi sávba való besorolását) - ha ez hirtelen fékezés nélkül megtehetõ - lassítással, szükség esetén megállással is lehetõvé tenni. Az autóbusz, illetõleg a trolibusz vezetõje azonban ilyen esetben is csak akkor indulhat el, ha meggyõzõdött annak veszélytelenségérõl."
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
hö, lakott ter. belül köteles vagy beengedni, nem, ha már kirakta az irányjelzõt?
régen volt is egy ilyen a/4 matrica buszok motorházán, hogy egy verda beengedi a busztot, s egy böhöm nagy KÖSZÖNÖM felirat...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"