Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teló törés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
467 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
:o
Az igen!
Legallább enni tudsz már?
És a fogaid szintben vannak?
Készülj mert majd megint segítségül foglak hívni a nagy bulihoz! :D
Addig is vigyázz magadra! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mazlista... ;D ;D ;D ;D ;D

Bar en inkabb hasznalom tovabb, ezt, minthogy eltorjon, megzuzzam magam, aztan adnak masikat...fo az egeszseg.. ;D ;D ;) ;) ;)

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
hogyazabüdös*******, MG a mákkirály ;D
mit irtál hogy tört el, bevásárlás közben? ;D
legalább 03-asat adnak?

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Képezljét írtam a Marzonak hogy mi történt. Írtak vissza hogy nagyon sajnálják ami velem történt és hogy küldjem el Olaszországba a telót hogy megnézzék mi történk. Feladtam postán (több mint 5 ruppó volt) és ma válaszolnak hogy nem jöttek rá hogy miért tört el a teló de kicserélik egy zsír új telóra. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ugyan srácok!
Mike és Mg haverok és szívják egymás vérét Mg topicjában!
aztán másnap röhögnek együtt a suliban! ;)
Úgyhogy ne vegyétek komolyan ezt a beszélgetést! ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Bár nem vagyok "kékcsillagos" hátha segít:

NO FLAME !

Enélkül is meg lehet beszélni ki mirõl mit gondol(t) / tapasztal(t) !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Majd a 'moderátor urak' eldöntik, hogy mi volt off, oksa MG? Ja, és ha a Black tartóssága, hogy törik-e mint a ropi, off, akkor, a hogy bírja-e a Ruckus micsoda? Hö?

és rád ez nem vonatkozik? ;) Mellesleg MG nyitotta a topicot, Õ adta meg a beszélgetés fõ irányvonalát, engedtessék meg Neki, hogy eldöntse, mi tartozik ide, és mi nem...

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Majd a 'moderátor urak' eldöntik, hogy mi volt off, oksa MG? Ja, és ha a Black tartóssága, hogy törik-e mint a ropi, off, akkor, a hogy bírja-e a Ruckus micsoda? Hö?

DANi

DANi

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Jó. Becsúszóba lehet, hogy nem jó, de több embert is ismerek, aki a nyakat ilyen módon tuningolta, és meg vannak vele elégedve.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
ez az .....ussetek egymast !!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Ezt nem kommentálom. Meg se lehet valósítani nemcsak hogy baromság.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Kedves DANi

Nem kellene olyanhoz hozzászólni, amihez szemmel láthatólag nem értesz...

"...pl nyakba és a becsúszókba teszel 1-1 nyeregcsövet. "

Ez egy értelmetlen baromság! >:(

DANi

DANi

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Részvétem MG. Nekem is volt ilyen szájzáras balhém, de ez most nem ide tarozik. Szerintem a következõ telót, amit veszel tunigold meg valahogy, pl nyakba és a becsúszókba teszel 1-1 nyeregcsövet.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Mike: ez off volt!!!!! Keress más topicot

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 hozzászólás
Bocs Andix, meg mindenki, ha valamire rosszul emlékeztem, nem akartam mindet idézni...

Téma ON: Manitou Black tartósságáról-teherbírásáról vélemények? Ennyire rossz lenne?: http://www.bikemag.h...y;threadid=3701

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
I don't give a fa**

mindenki olyat vesz amilyet szeretne . .. csak ne altalanositsunk...!!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nono... ÉN mindig is a Rockshox pártját fogtam! ;D
Amúgy szerintem tök mindegy, mert a 2003as kínlálatban mindenki javított a régi hibákon. (Psylo új nyak.. Durvulós Sherman.. Zsír Marzok)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Hát ha ezt leugatásnak minõsíted... Egyébként sem én kezdtem.

Tehát az RS - Marzo szembeállítás kezdõdött azzal, hogy MG leírta, útálja a Marzocchikat, még a topic eleje fele. Utána kezdte el Vole és iljicS a RockShox, Andix és BombrideR a Marzo (leginkább a Z1 MCR) pártját fogni, asszem még lor is hozzászólt, de inkább csak a duplavállasokat dicsõítette.

Ha elfogadod, hogy nem ok nélkül volt a revansom, hajlandó vagyok én is törölni az offokat. :-*

azt hiszem ebbõl a kezdeti "csatából" sikerült átmennie a topiknak egy normális eszmecserébe... csak ezért volt mire válaszolnod...
nem hinném hogy Bombrider a z1mcr pártját fogta volna inkább leírta a tapasztalatait... de a többiek is fõleg, ha a legelejõtõl eltekintünk...

amúhgy meg semmifajta ilyen vitának nem lesz gyõztese... egyik itt jó másik ott... szal a dolgok lezárva...

a többit töröltem :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
heeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

ezt nem etem!