Shaun Palmer:
Egyetértek teljes mértékben!
Elvégre ez egy "Telótörés topic", szóval a véleményeket azért csak el lehet mopndani... (Max. kitörlik ;D)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teló törés
Indította
MG
, 2002. október 18. 21:31
Írta 2003. február 20. - 12:35

Írta 2003. február 20. - 10:12

Írta 2003. február 20. - 04:30

woahh huh,..?
mindenki olyan telot vesz amilyet akar ,
en Marzocchit vettem ..jah nemerdekel..
mindenki olyan telot vesz amilyet akar ,
en Marzocchit vettem ..jah nemerdekel..
Írta 2003. február 20. - 02:05

Ras: Bocsáss meg, ha esetleg megbántanálak, nem áll szándékomban.
Szerintem Te tulságosan komolyan veszed a Moderátori "rangot" , nem tudom, hogy mit írt Darton Fórumtárs, de sajnos nem is fogom megtudni. A fórumok egyik lényege, hogy megtudjuk másook tapasztalatait, véleményeit. Jelenleg egy "Teló törés" topicban vagyunk amiben arról van szó, hogy mi törik, hogy törik, miért törik.
A hozzászólásokból, csatolt képekbõl azt vonhatjuk le, hogy:
- A Marzocchi Törik leginkább, (tudom, mert ezt használják a legtöbben. Erre ezt szokták mondani)
- A váll alatt törik
- Mert ott gyenge és a mérnökök valószínüleg elszámoltak valamit.
Azért mert valaki megjegyzi, hogy "Ezek a Marzók sz@rok, mert mind ugyanott törik a betyárját." azért nem kell kitörölni a hozzászólását, szvzs ezzel csak a "NÉPet" (minket "földi halandókat) hangolod magad ellen.
Tudod: "Azért a víz az úr." Ha most vicces kedvemben lennék akkor azt írnám, hogy persze, hogy a víz az úr mert az AZÚR az tengerkéket jelent olaszul. :
Rob: Bár most nem néztem meg a képet, de emlékszem, hogy néztem amikor feltettem. Szvsz az egy régi, 2001es Z3-as vagy Z5-ös, nem tudom melyiknek volt ilyen ronda szine. Nem mindíg az "extrém" kategóriában kell gondolkodni.
Amióta elindult a V.3 azóta egyre gyengébb a fórum. Az egész ott lett elrontva, hogy lettek a moderátorok, tudom, hogy egy fórumra kellenek ilyen szerepet betöltõ egyének, de sajnos nem biztos, hogy minden esetben a legmegfelelõbb személyek kapták ezt a "megbizatást"
Palmer
Szerintem Te tulságosan komolyan veszed a Moderátori "rangot" , nem tudom, hogy mit írt Darton Fórumtárs, de sajnos nem is fogom megtudni. A fórumok egyik lényege, hogy megtudjuk másook tapasztalatait, véleményeit. Jelenleg egy "Teló törés" topicban vagyunk amiben arról van szó, hogy mi törik, hogy törik, miért törik.
A hozzászólásokból, csatolt képekbõl azt vonhatjuk le, hogy:
- A Marzocchi Törik leginkább, (tudom, mert ezt használják a legtöbben. Erre ezt szokták mondani)
- A váll alatt törik
- Mert ott gyenge és a mérnökök valószínüleg elszámoltak valamit.
Azért mert valaki megjegyzi, hogy "Ezek a Marzók sz@rok, mert mind ugyanott törik a betyárját." azért nem kell kitörölni a hozzászólását, szvzs ezzel csak a "NÉPet" (minket "földi halandókat) hangolod magad ellen.
Tudod: "Azért a víz az úr." Ha most vicces kedvemben lennék akkor azt írnám, hogy persze, hogy a víz az úr mert az AZÚR az tengerkéket jelent olaszul. :

Rob: Bár most nem néztem meg a képet, de emlékszem, hogy néztem amikor feltettem. Szvsz az egy régi, 2001es Z3-as vagy Z5-ös, nem tudom melyiknek volt ilyen ronda szine. Nem mindíg az "extrém" kategóriában kell gondolkodni.
Amióta elindult a V.3 azóta egyre gyengébb a fórum. Az egész ott lett elrontva, hogy lettek a moderátorok, tudom, hogy egy fórumra kellenek ilyen szerepet betöltõ egyének, de sajnos nem biztos, hogy minden esetben a legmegfelelõbb személyek kapták ezt a "megbizatást"
Palmer
Írta 2003. február 20. - 00:02

MG: szerintem Flick-et vegyél az a jó!
Szerintem ha ugyanolyan anyagot és eljárást alkalmaznak a DJ-n akkor ha 40mm-es szára lenne ugyanugy eltörne.
Ras: :-*
Szerintem ha ugyanolyan anyagot és eljárást alkalmaznak a DJ-n akkor ha 40mm-es szára lenne ugyanugy eltörne.
Ras: :-*
Írta 2003. február 19. - 22:55

Így van, a 2001-es évjáratig a Suntourok szögletes fékhíddal készültek, ezek fôleg tárcsafék használatakor törtek, a 2002-es és késôbbi modelleken viszont íves a fékhíd (totál más az alsó szár), ezekkel már nem szokott gond lenni.
Írta 2003. február 19. - 22:21

a ket szar kulon uton valo mozgasa nagyobb terhelest ad neki. a suntourokra jellemzo volt regen ez a tores!
Írta 2003. február 19. - 22:06

lor:Szép,de a srácé jobb volt!Neki a híd közepe repedt meg,menetirányban!El nem tudom képzelni,milyen erõhatás okozhatta,talán túlságosan meghúzta a gyorszárat :)Mert akkora erejû csavaró hatás nem hinném,h fellép,nincs neki tféke.
Írta 2003. február 19. - 21:23

Írta 2003. február 19. - 19:24

OFF;
Azért a telókról meg úgy általában az alkatrészekrõl kell vita,akár parázsló
is,különben hogy tudná meg a read-only csöndes nép,h mi a jó manapság?
De kanyarodjunk vissza az elsõ témához!Látott már vki olyat,h az egybeöntött híd repedt meg?Én most igen!Egy budaörsi srác Suntourja járt így,ami egy Neuzer Thunderben volt.
Azért a telókról meg úgy általában az alkatrészekrõl kell vita,akár parázsló

De kanyarodjunk vissza az elsõ témához!Látott már vki olyat,h az egybeöntött híd repedt meg?Én most igen!Egy budaörsi srác Suntourja járt így,ami egy Neuzer Thunderben volt.
Írta 2003. február 19. - 18:44

Írt a marzo és a végén 2003as Dirt Jumper II-t kapok átütõsbe. 13at mozog és 32mmes becsúszók.
Szerintetek megtartsam vagy Xvert Supernova(30mm) vagy Flick(32mm) vagy Joy(40mm)?
Szerintetek megtartsam vagy Xvert Supernova(30mm) vagy Flick(32mm) vagy Joy(40mm)?
Írta 2003. február 18. - 18:35

A flame valóban ez, de az igazi flame-ben valóban elszabadulnak az indulatok és kemény személyeskedésbe csap át nemegyszer, és szvsz AKKOR kell közbelépni. Szvsz a CC vs. DH flame valóban gázos, mert ott személyes dolgokról van szó és nem egy termékrõl.
Írta 2003. február 18. - 18:01

flame fórumos berkekben (tehát szleng...)= parázs és értelmetlen szándékosan provokált vita olyasmirõl hogy pl: mi a jobb shimano vagy sram, a Marzo telók törnek... stb stb...
csak úgy gy.k.
csak úgy gy.k.

Írta 2003. február 18. - 17:03

1. láng; 2. fényesség, ragyogás; 3. (szerelmi) lángolás, szenvedély; 4. szerelmes, szeretõ. (forrás: angol-magyar szótár;D)
Hát szerintem nem a 4. van Ras mondandójában ;D ;D
Hát szerintem nem a 4. van Ras mondandójában ;D ;D
Írta 2003. február 18. - 16:56

Írta 2003. február 18. - 01:25

Wow ! Ilyen se volt még ! 
És ezentúl ki fogja eldönteni, hogy mi flame és mi nem ?
És föleg úgy mégis MI ALAPJÁN ?
1, azaz egy darab személyeskedõ megjegyzés sincs az egész topicban ! Egy darab "qrvaanyád" sincs benne.
Teleszkópokról beszélgetünk ki-ki a maga temperamentumának megfelelõen, és mivel személyeskedés NINCS, max. 2 kiló fém személyi jogait lehet csak megsérteni.
Capis ?

És ezentúl ki fogja eldönteni, hogy mi flame és mi nem ?
És föleg úgy mégis MI ALAPJÁN ?
1, azaz egy darab személyeskedõ megjegyzés sincs az egész topicban ! Egy darab "qrvaanyád" sincs benne.
Teleszkópokról beszélgetünk ki-ki a maga temperamentumának megfelelõen, és mivel személyeskedés NINCS, max. 2 kiló fém személyi jogait lehet csak megsérteni.
Capis ?
Írta 2003. február 17. - 20:19

Álljunk már le errõl a Marzo törés flame-rõl , továbbiakban minden ilyen jellegû megnyilvánulás törölve, nem csak ezen témában hanem mindenütt (ti. flame)
Ras
Ras
Írta 2003. február 17. - 17:38

Ez 160-as XT, vita nincs ! Akinek van tárcsaféke nézzen rá, aztán meg a képre !
Írta 2003. február 17. - 17:29

Írta 2003. február 17. - 10:57

Marzo: a színébõl következtetek, ilyen színû Z1-es nem volt, se DJ sorozat, se Z3.
Ami meg az XT-t illeti: szerintem ott adapter van, de eben lehet igazatok. 640*480-ban elég nehéz megállapítani....
Ami meg az XT-t illeti: szerintem ott adapter van, de eben lehet igazatok. 640*480-ban elég nehéz megállapítani....