Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teló törés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
467 hozzászólás a témában

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Minek az a fekmerevito oda?
Hogy szedje a sarat ? ;) Amugy egesz pofas bicikli  ...  ::)

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
AZ ;D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
az a ny.cs. bilincs nagyon állat!!!  

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
aze ha jobban megnezitek a telo majdnem teljesen ossze van nyomodva!!! aze a gyerek nem egyszeruorrost nyomhatott. minden telo hajlik. az meg nem problema ha egy telo hajlik, lehet, hogy nem is jo. de ez van iyen az elet, anyagfuggo a dolog, no meg tervezese!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
De találtam a kedvenc vázamban is:
Feltöltött kép

vendég__*

vendég__*
  • vendég
SZVSZ Shermant vegyél, ugyanis Iljics Supernovát vesz(nem túl sok van belõle az országban ne legyen már nyomban 2),a Psylo meg Nothing Special(nem néznének meg az emberek annyira az utcán, mint valamelyikkel a másik 2 villa közül).

Lama

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Megnyugtatlak, van egy videónk, ahol egy srác nyom egy kisebb fajta csörõst egy Boxxer-rel. Na abba 3x ekkora kiflit lehet látni kilassítva!  ::)

Attól még egyik se szar teló. Legalább nem törik el!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁ! Letettem a kis Shiverrõl. Ez egy ...:
Feltöltött kép De durva. Ezek után Manitou Xvert Supernova vagy Sherman. Psylo Sl tullio talán

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Szerintem nem fog törni a Ruckus.

mate111

mate111

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
miért foglalkoztok ilyen kis f@sz telókkal
ha nagyon ugrálni akartok akkor vegyetek
pl:big one ,monster t. dorado stb....
nekem pl big one -m van 1 éve és semmi baja
pedig kinzom rendesen
és ne foglalkozzatok a súlyal kit érdekel
inkább legyen 4-kg telóm mint 2-kg ami q*rvára
torik a merevségérõl nem is beszélve!!!!!!!!!!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Találtam új törött marzokat :D
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Dirt Jumper 2:
Feltöltött kép

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Szerintem tuti, hogy a váz nem fog eltörni!

Bobbex

Bobbex

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Na, ez szerintem a sok ugratas miatt volt, semmi koze a fekekhez. Ezt kellene latni, epp mit csinaltak vele, amikor elrepedt.

Bobbex

Bobbex

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
És miért nem raksz duplavállast a Ruckusba? Csak ugy elvbol?

Mas: NINCS olyan ember által készitett vas, amit ne lehetne eltorni. Mindent el lehet torni.
Szoval hangsulyozom, hogy a vilag legjobb vazai is eltornek, ha nagyon akarod. Meg emellett latni kell azt is hogy hogyan tort el az a Ruckus....

Nem rakok duplavállast a Ruckusba.

Figyeljetek már: triálos haverom azt mondta hogy legközelebb nem a teló fog törni mert az új lesz hanem a váz. Szerintetek ez hülyeség? Ruckus törni fog szerintetek? Látam a neten egy ruckust amin a középcsapágyház leszakadt meg egy olyat is amin a 200as hayes hfw hátul eltörte a láncvillát. Én 160as bowdenes deore-t használok hátul.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Hát persze de tévedtem nem 200as hayes mind1
Feltöltött kép
Feltöltött kép

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
jujj be tudod linkelni a törött ruckus képeket??? légyszi légysz légyszi.....!!!!!!

egyébként ki tudja...???

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Nem rakok duplavállast a Ruckusba.
Figyeljetek már: triálos haverom azt mondta hogy legközelebb nem a teló fog törni mert az új lesz hanem a váz. Szerintetek ez hülyeség? Ruckus törni fog szerintetek? Látam a neten egy ruckust amin a középcsapágyház leszakadt meg egy olyat is amin a 200as hayes hfw hátul eltörte a láncvillát. Én 160as bowdenes deore-t használok hátul.

Bobbex

Bobbex

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
MG,

sajnálom, hogy ilyenek vannak. A hus meggyogyul, aban biztos vagyok, a vasat meg csak duplavállassal gyogyitsd.
Nekem is Ruckus-om van es van egy eladó SHOCK WORKS DH3 duplavállas telóm eladó, mert kaptam ajándékba egy Hungary-A Center A-t. Küldök képet is rola, ha akarod.

Gyogyulast, az fontosabb !!!!

Bobbex

Elõször is jobbulást, másodszor az én javaslatom, hogy ne vegyél szimplavállast! Az összes egytõl-egyig gyenge szar! Fõleg az upside downosak!!Vegyél duplavállast, aminek minimum 30-32mm CrMo becsúszóval és nem lesz vele ilyen gondod! Fõleg ha átütõtengelyes! Tudom-tudom nehéz! De inkább legyen 20kg a bringa, minthogy ilyen csúnyán összetörd magad! Az én bringám is 19kg és még nem is össztelós!(polar-x+SW FXR, a telóm 3.5kg) Ja, és nagy elõnye, hogy kib.....tul megizmosodsz! Elõször szar, hogy nehéz, de megszokod! Én 15 évesen tiszta izom vagyok a nehéz bringától való állatkodás miatt!! És sokkal brutálisabban is néz ki ugye. Szóval minél hamarabb épülj fel, meg minden és vegyél jó telót...

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Itt a link a 2003as shermanokra:
http://www.answerpro...com/imagevault/
Kér jelszót: lovemonkey

magellana

magellana

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
én még régen a judy xc-met törtem el kétszer, de szerencsére mindd2* kifordolt a kormányom, és én oldalra estem, és nem ettem fémet. ki tud nekem képet shermannról küldeni?