Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teló törés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
467 hozzászólás a témában

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Azért félek a fejcsõtöl mert egy gyerek volt itt nyáron caprine dual + valami mozo mind1. És rájöttem hogy ha leérkezik a gép az õvé rögtön indul a teló az enyém meg késõbb indul. Gondolkodtam mondom mind2 vázon 69° a fejcsõszög. És rájöttem a mozo nem xc teló és kissebb az elõrenyúlása ezért hamarabb mozdul. És én gyilkoltam a ruckus fejcsövét ezért... Láttam a neten egy EVIL vázat kiszakadt a fejcsõ és egy max 70kg-os gyerek fogta a vázat 2 darabba. A papucstól meg megint félek hogy mi lesz ha... Meg ha leszakad a csapágyház az se lenne kellemes.

Nem hiszem,hogy szétmegy a fejcsõ,nem volt olyan dúrva teló az a Z3.Viszont a papucsra vigyázz!!!!!!

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Nem hiszem,hogy szétmegy a fejcsõ,nem volt olyan dúrva teló az a Z3.Viszont a papucsra vigyázz!!!!!!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Nem úgy állok hozzá csak kezd kiesni a kegyeimbõl a shiver sc. Most a sherman flick átütõs és a manitou x-vert supernova van versenyben.
A supernova 12-t mozog rugó +mcu eddig semmi baj de karbon a külsõ szár és 30mm-es becsúszószár ettõl félek mert a pazzaz carbon dh is kikotyog a karbon miatt. Sherman elõnye: 11-13 cm út és 32mm-es becsúszószárak ami biztos erõsebb... ami nálam nem mindegy. De lassan kezdek félni hogy a vázam meddig fogja bírni nem gyílkolta e szét a fejcsövet a marzocchi meg félek hogy törik papucsnál vagy középrésznél.

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás

ÁÁÁÁÁÁÁ! Letettem a kis Shiverrõl. Ez egy ...:
Feltöltött kép De durva. Ezek után Manitou Xvert Supernova vagy Sherman. Psylo Sl tullio talán

Figyelj MG!
Ha így állsz hozzá a dologhoz,akkor sose lesz telód!
Tegyél rá,hogy egyszer valaki alatt meghajlott.Ez van,ki tudja mik voltak az elõzmények.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
MG

Ha engem kérdeznél, akkor a Shiwer SC és a Supernova párbajából egyértelmûen a Supernova jön ki fényévekkel!

Szerintem isten villa!

Bár most láttam a Hajduban a Flick-et, és az olyan drabális, hogy aki annak fájdalmat okoz, annak kezet csókolok. Csak 149 ezer. De kidolgozási minõsége elsõ elõtti osztályú, és a DropOff-om mellette cc villa... Nézdd meg mindenképpen! És nem akarsz majd mást venii...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Bizony, hajlik a vonatsín is, ugyanis úgy rakják be a kanyarba, úgyhogy az se jó.
Figyi MG! Vegyél DH1-et, Crmo becsúszók, nyílt olajpatronos csilli, AZ ÉLETBEN NEM TÖRÖD EL!!!!, jó sokat mozog (150mm), átütõtengelyes, nagyon finoman mozog és tudok is egyet 60.000-ért, tehát olcsó is.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
igazabol az is hajlik csak nem latahato mertekben!!!

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

én is osztom ezt a véleményt. ilyen távnál a vasbeton meg a vonatsin nem hajlik.
de miért baj ha van rugalmassága ugy normálisan?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
minden telo hajlik! a lenyeg, hogy ezt ne ugy tegye, hogy az neked (neki) fajjon. az anyag rugalmas hataran addig hajlik amig akar!!!
nem gaz szerintem.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Komolyan kérdem szerintetek gáz hogy a Shiver SC hajlik? Mit vegyek Shiver Sc-t:
Feltöltött kép
vagy Manitou X VERT supernova-t? És mit tudtok a manitouról?
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás

jujujuj jajistenem brühühû, most akkor mi legyen?
most akkor minden teló szar és hajlik, sõt törik, ááá ne is vegyetek semmit, vegyetek kocsit az nem hajlik.

Egyetértek! ;D

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Állítólag szarul mozogja az utat.

DM

DM

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Vélemény Manitou Blackekrõl?
Meg ami fontosabb Manitou Black SPORT mennyiért van? Ha valaki tudja legyen oly bátyám irja már meg. Kösszz.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Vagy: Monster a király, isten. Monster rulez. Vagy máshasonló.

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Lehetne a topic víme akár ez is:
1, Minden teleszkóp szar, mert hajlik, mint a kolbász, vagy
2, Törött Marzo-k gyûjteménye.
:P

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
jujujuj jajistenem brühühû, most akkor mi legyen?
most akkor minden teló szar és hajlik, sõt törik, ááá ne is vegyetek semmit, vegyetek kocsit az nem hajlik.

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
a két konzolos dolog nem jó, ha nem állítható, mert ha 24-es kereket használsz  benne akkor a 26-os konzolja zavarja a kereket!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
allitani???????!!!!!!!!!!!!
v-fek????!!!!!
na bocsanat, de akkor rakjon fel ket konzol tartot!!!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Azért van mert lehet állítani hogy a v fék konzol 26 vagy 24" kerékhez legyen.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szobaban, hogy szedne a sarat?????!!!