Nem hiszem,hogy szétmegy a fejcsõ,nem volt olyan dúrva teló az a Z3.Viszont a papucsra vigyázz!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló törés
Indította
MG
, 2002. október 18. 21:31
Írta 2002. november 14. - 19:50
Azért félek a fejcsõtöl mert egy gyerek volt itt nyáron caprine dual + valami mozo mind1. És rájöttem hogy ha leérkezik a gép az õvé rögtön indul a teló az enyém meg késõbb indul. Gondolkodtam mondom mind2 vázon 69° a fejcsõszög. És rájöttem a mozo nem xc teló és kissebb az elõrenyúlása ezért hamarabb mozdul. És én gyilkoltam a ruckus fejcsövét ezért... Láttam a neten egy EVIL vázat kiszakadt a fejcsõ és egy max 70kg-os gyerek fogta a vázat 2 darabba. A papucstól meg megint félek hogy mi lesz ha... Meg ha leszakad a csapágyház az se lenne kellemes.
Írta 2002. november 14. - 19:43
Nem hiszem,hogy szétmegy a fejcsõ,nem volt olyan dúrva teló az a Z3.Viszont a papucsra vigyázz!!!!!!
Írta 2002. november 14. - 19:32
Nem úgy állok hozzá csak kezd kiesni a kegyeimbõl a shiver sc. Most a sherman flick átütõs és a manitou x-vert supernova van versenyben.
A supernova 12-t mozog rugó +mcu eddig semmi baj de karbon a külsõ szár és 30mm-es becsúszószár ettõl félek mert a pazzaz carbon dh is kikotyog a karbon miatt. Sherman elõnye: 11-13 cm út és 32mm-es becsúszószárak ami biztos erõsebb... ami nálam nem mindegy. De lassan kezdek félni hogy a vázam meddig fogja bírni nem gyílkolta e szét a fejcsövet a marzocchi meg félek hogy törik papucsnál vagy középrésznél.
A supernova 12-t mozog rugó +mcu eddig semmi baj de karbon a külsõ szár és 30mm-es becsúszószár ettõl félek mert a pazzaz carbon dh is kikotyog a karbon miatt. Sherman elõnye: 11-13 cm út és 32mm-es becsúszószárak ami biztos erõsebb... ami nálam nem mindegy. De lassan kezdek félni hogy a vázam meddig fogja bírni nem gyílkolta e szét a fejcsövet a marzocchi meg félek hogy törik papucsnál vagy középrésznél.
Írta 2002. november 14. - 17:11
Figyelj MG!ÁÁÁÁÁÁÁ! Letettem a kis Shiverrõl. Ez egy ...:
De durva. Ezek után Manitou Xvert Supernova vagy Sherman. Psylo Sl tullio talán
Ha így állsz hozzá a dologhoz,akkor sose lesz telód!
Tegyél rá,hogy egyszer valaki alatt meghajlott.Ez van,ki tudja mik voltak az elõzmények.
Írta 2002. november 08. - 20:32
MG
Ha engem kérdeznél, akkor a Shiwer SC és a Supernova párbajából egyértelmûen a Supernova jön ki fényévekkel!
Szerintem isten villa!
Bár most láttam a Hajduban a Flick-et, és az olyan drabális, hogy aki annak fájdalmat okoz, annak kezet csókolok. Csak 149 ezer. De kidolgozási minõsége elsõ elõtti osztályú, és a DropOff-om mellette cc villa... Nézdd meg mindenképpen! És nem akarsz majd mást venii...
Ha engem kérdeznél, akkor a Shiwer SC és a Supernova párbajából egyértelmûen a Supernova jön ki fényévekkel!
Szerintem isten villa!
Bár most láttam a Hajduban a Flick-et, és az olyan drabális, hogy aki annak fájdalmat okoz, annak kezet csókolok. Csak 149 ezer. De kidolgozási minõsége elsõ elõtti osztályú, és a DropOff-om mellette cc villa... Nézdd meg mindenképpen! És nem akarsz majd mást venii...
Írta 2002. november 07. - 01:02
Bizony, hajlik a vonatsín is, ugyanis úgy rakják be a kanyarba, úgyhogy az se jó.
Figyi MG! Vegyél DH1-et, Crmo becsúszók, nyílt olajpatronos csilli, AZ ÉLETBEN NEM TÖRÖD EL!!!!, jó sokat mozog (150mm), átütõtengelyes, nagyon finoman mozog és tudok is egyet 60.000-ért, tehát olcsó is.
Figyi MG! Vegyél DH1-et, Crmo becsúszók, nyílt olajpatronos csilli, AZ ÉLETBEN NEM TÖRÖD EL!!!!, jó sokat mozog (150mm), átütõtengelyes, nagyon finoman mozog és tudok is egyet 60.000-ért, tehát olcsó is.
Írta 2002. november 07. - 00:52
Írta 2002. november 06. - 23:55
én is osztom ezt a véleményt. ilyen távnál a vasbeton meg a vonatsin nem hajlik.
de miért baj ha van rugalmassága ugy normálisan?
Írta 2002. november 06. - 19:52
minden telo hajlik! a lenyeg, hogy ezt ne ugy tegye, hogy az neked (neki) fajjon. az anyag rugalmas hataran addig hajlik amig akar!!!
nem gaz szerintem.
nem gaz szerintem.
Írta 2002. november 06. - 19:43
Komolyan kérdem szerintetek gáz hogy a Shiver SC hajlik? Mit vegyek Shiver Sc-t:
vagy Manitou X VERT supernova-t? És mit tudtok a manitouról?
vagy Manitou X VERT supernova-t? És mit tudtok a manitouról?
Írta 2002. november 06. - 19:10
jujujuj jajistenem brühühû, most akkor mi legyen?
most akkor minden teló szar és hajlik, sõt törik, ááá ne is vegyetek semmit, vegyetek kocsit az nem hajlik.
Egyetértek! ;D
Írta 2002. november 06. - 13:43
Írta 2002. november 06. - 12:53
Vélemény Manitou Blackekrõl?
Meg ami fontosabb Manitou Black SPORT mennyiért van? Ha valaki tudja legyen oly bátyám irja már meg. Kösszz.
Meg ami fontosabb Manitou Black SPORT mennyiért van? Ha valaki tudja legyen oly bátyám irja már meg. Kösszz.
Írta 2002. november 06. - 12:45
Írta 2002. november 06. - 12:16
Lehetne a topic víme akár ez is:
1, Minden teleszkóp szar, mert hajlik, mint a kolbász, vagy
2, Törött Marzo-k gyûjteménye.
1, Minden teleszkóp szar, mert hajlik, mint a kolbász, vagy
2, Törött Marzo-k gyûjteménye.
Írta 2002. november 06. - 05:17
jujujuj jajistenem brühühû, most akkor mi legyen?
most akkor minden teló szar és hajlik, sõt törik, ááá ne is vegyetek semmit, vegyetek kocsit az nem hajlik.
Írta 2002. november 05. - 12:52
a két konzolos dolog nem jó, ha nem állítható, mert ha 24-es kereket használsz benne akkor a 26-os konzolja zavarja a kereket!!!
Írta 2002. november 05. - 12:50
allitani???????!!!!!!!!!!!!
v-fek????!!!!!
na bocsanat, de akkor rakjon fel ket konzol tartot!!!
v-fek????!!!!!
na bocsanat, de akkor rakjon fel ket konzol tartot!!!
Írta 2002. november 05. - 08:26
Azért van mert lehet állítani hogy a v fék konzol 26 vagy 24" kerékhez legyen.