Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló törés
Started by
MG
, 2002. October 18. 21:31
Posted 2003. January 15. - 16:31
Az igen!
Legallább enni tudsz már?
És a fogaid szintben vannak?
Készülj mert majd megint segítségül foglak hívni a nagy bulihoz!
Addig is vigyázz magadra!
Posted 2003. January 15. - 16:12
Mazlista... ;D ;D ;D ;D ;D
Bar en inkabb hasznalom tovabb, ezt, minthogy eltorjon, megzuzzam magam, aztan adnak masikat...fo az egeszseg.. ;D ;D
Bar en inkabb hasznalom tovabb, ezt, minthogy eltorjon, megzuzzam magam, aztan adnak masikat...fo az egeszseg.. ;D ;D
Posted 2003. January 15. - 15:46
hogyazabüdös*******, MG a mákkirály ;D
mit irtál hogy tört el, bevásárlás közben? ;D
legalább 03-asat adnak?
mit irtál hogy tört el, bevásárlás közben? ;D
legalább 03-asat adnak?
Posted 2003. January 15. - 15:41
Képezljét írtam a Marzonak hogy mi történt. Írtak vissza hogy nagyon sajnálják ami velem történt és hogy küldjem el Olaszországba a telót hogy megnézzék mi történk. Feladtam postán (több mint 5 ruppó volt) és ma válaszolnak hogy nem jöttek rá hogy miért tört el a teló de kicserélik egy zsír új telóra.
Posted 2002. November 26. - 23:15
Posted 2002. November 25. - 21:24
Ugyan srácok!
Mike és Mg haverok és szívják egymás vérét Mg topicjában!
aztán másnap röhögnek együtt a suliban!
Úgyhogy ne vegyétek komolyan ezt a beszélgetést! ;D
Mike és Mg haverok és szívják egymás vérét Mg topicjában!
aztán másnap röhögnek együtt a suliban!
Úgyhogy ne vegyétek komolyan ezt a beszélgetést! ;D
Posted 2002. November 25. - 20:49
Bár nem vagyok "kékcsillagos" hátha segít:
NO FLAME !
Enélkül is meg lehet beszélni ki mirõl mit gondol(t) / tapasztal(t) !
NO FLAME !
Enélkül is meg lehet beszélni ki mirõl mit gondol(t) / tapasztal(t) !
Posted 2002. November 25. - 15:10
Majd a 'moderátor urak' eldöntik, hogy mi volt off, oksa MG? Ja, és ha a Black tartóssága, hogy törik-e mint a ropi, off, akkor, a hogy bírja-e a Ruckus micsoda? Hö?
és rád ez nem vonatkozik? Mellesleg MG nyitotta a topicot, Õ adta meg a beszélgetés fõ irányvonalát, engedtessék meg Neki, hogy eldöntse, mi tartozik ide, és mi nem...
Posted 2002. November 25. - 00:15
Majd a 'moderátor urak' eldöntik, hogy mi volt off, oksa MG? Ja, és ha a Black tartóssága, hogy törik-e mint a ropi, off, akkor, a hogy bírja-e a Ruckus micsoda? Hö?
Posted 2002. November 23. - 19:08
Jó. Becsúszóba lehet, hogy nem jó, de több embert is ismerek, aki a nyakat ilyen módon tuningolta, és meg vannak vele elégedve.
Posted 2002. November 23. - 03:28
Posted 2002. November 22. - 21:33
Posted 2002. November 22. - 20:43
Kedves DANi
Nem kellene olyanhoz hozzászólni, amihez szemmel láthatólag nem értesz...
"...pl nyakba és a becsúszókba teszel 1-1 nyeregcsövet. "
Ez egy értelmetlen baromság! >
Nem kellene olyanhoz hozzászólni, amihez szemmel láthatólag nem értesz...
"...pl nyakba és a becsúszókba teszel 1-1 nyeregcsövet. "
Ez egy értelmetlen baromság! >
Posted 2002. November 22. - 20:22
Részvétem MG. Nekem is volt ilyen szájzáras balhém, de ez most nem ide tarozik. Szerintem a következõ telót, amit veszel tunigold meg valahogy, pl nyakba és a becsúszókba teszel 1-1 nyeregcsövet.
Posted 2002. November 22. - 18:17
Posted 2002. November 22. - 00:20
Bocs Andix, meg mindenki, ha valamire rosszul emlékeztem, nem akartam mindet idézni...
Téma ON: Manitou Black tartósságáról-teherbírásáról vélemények? Ennyire rossz lenne?: http://www.bikemag.h...y;threadid=3701
Téma ON: Manitou Black tartósságáról-teherbírásáról vélemények? Ennyire rossz lenne?: http://www.bikemag.h...y;threadid=3701
Posted 2002. November 21. - 00:43
I don't give a fa**
mindenki olyat vesz amilyet szeretne . .. csak ne altalanositsunk...!!
mindenki olyat vesz amilyet szeretne . .. csak ne altalanositsunk...!!
Posted 2002. November 20. - 23:41
Nono... ÉN mindig is a Rockshox pártját fogtam! ;D
Amúgy szerintem tök mindegy, mert a 2003as kínlálatban mindenki javított a régi hibákon. (Psylo új nyak.. Durvulós Sherman.. Zsír Marzok)
Amúgy szerintem tök mindegy, mert a 2003as kínlálatban mindenki javított a régi hibákon. (Psylo új nyak.. Durvulós Sherman.. Zsír Marzok)
Posted 2002. November 20. - 23:38
Hát ha ezt leugatásnak minõsíted... Egyébként sem én kezdtem.
Tehát az RS - Marzo szembeállítás kezdõdött azzal, hogy MG leírta, útálja a Marzocchikat, még a topic eleje fele. Utána kezdte el Vole és iljicS a RockShox, Andix és BombrideR a Marzo (leginkább a Z1 MCR) pártját fogni, asszem még lor is hozzászólt, de inkább csak a duplavállasokat dicsõítette.
Ha elfogadod, hogy nem ok nélkül volt a revansom, hajlandó vagyok én is törölni az offokat. :-*
azt hiszem ebbõl a kezdeti "csatából" sikerült átmennie a topiknak egy normális eszmecserébe... csak ezért volt mire válaszolnod...
nem hinném hogy Bombrider a z1mcr pártját fogta volna inkább leírta a tapasztalatait... de a többiek is fõleg, ha a legelejõtõl eltekintünk...
amúhgy meg semmifajta ilyen vitának nem lesz gyõztese... egyik itt jó másik ott... szal a dolgok lezárva...
a többit töröltem