Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teló törés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
467 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csak nehogy en vegyem meg! :-)))
mike kezdek beled zugni a foto alapjan!!! ;-)

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Naná! Szépen összeragasztják, átfújják, olajat cserélnek benne, és eladják Z-Nostalgy-Series-ként! ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
berci: ilyenkor alap, hogy bekuldi a gyarba es az ott is marad!!
egy havernak a sidi talap tort el irt emilt meg fotot kuldott. visszairtak neki hogy send! utana a csuccs modelt kuldtek neki matrica hegyekkel meg bocsanatkero levellel!
a gyar szintjen az alap model es a csucs model kozott nincs sok kulonbseg!!!!!
nekem is irnom kene mar a sidinek mert 7 honaposan eltort a sidim talpa! :-(

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Az ssse rossz. De nem tudod mi letta törrött Z3-mal a gyárba maradt amiután elküldte???

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Nemcsak szimplavállast, akármilyet (Shiver DC, talán Super Monster is) választhat, a duplavállas eladásából maradna csak pénze Supernovát és más cuccokat is venni.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
ha jol ertem barmilyen forgalomban levo szimplavallas villat valaszthat?

Hat az az igazsag, hogy en meg igy sem cserelnek vele!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Az tényleg nagy jó! De azért mégse lennék a helyébe hiába kap olyan villát. Tényleg a régibõl maradt neki vmi, mert kéne belõle a persely. Vagy a gyárba maradt???

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Bocs MG, hogy távollétedben írok ide!

Tehát ahogy nekem említette a dolgot bármilyen 2003-as Marzot válszthat: kap egy papírt, bemegy a Maliba, kiválasztja a Shiver DC-t, eladja, vesz valami szépet (másik M), oszt örül, mert maradt pénze is.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Mg és nem tudod mien váilált küldenek??? De legalább valami kárpotlás bár gondolom a sérüléseidet nem lehet kárpotolni semmilyen uj villával..

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
Nem semmi!
A Manitou töréssel kaocsolatban,ne feledjük,hogy MG nem X-VERT-et akar venni,és ha jól láttam a villanyak tört.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Én a MM-hez képes száraz idõben nem vettem észre tavaly a hasonló törést a Delta TL- en!

fade_away

fade_away

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Idei pécsi Mecsek Maraton közbe tört el az RST telóm(gammael) az egészben csak az a furcsa, hogy nem estem szóval valami nagyon gagyi anyaghiba lrhrtrtt a telóban.(sõt a verseny végéig észre se vettem mert a tengely, merevítõ összetartotta a szárakat.) (Aki nemérti vizuálisan hogynemvehettem észre a törést az jöjjön el jövõre a Pécsi MMra, ha az idõ hasonló lesz hamar rájön.) :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
MG ..orulok hogy jokedved van .. es ahogy emlitettem a Marzocchinal nem kerdes a "costumer service ".. ;)

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Hát jó, ez lehet, de szerintem akkor te nem láttad még a kfki sort, hogy milyen minimális akadástól törhetett ki (ugyanis az a jump max. 2 m (mármint az íve) )... de nem is érdekel, mit írhattak rá.. ennyit a Manitou 2000-es legjobb szimplavállasáról!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát szerintem nincs az a teló amire ráírják hogy köteles kibírni egy csõröst...

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Na, manitout se vegyen senki...pár kép:
http://freeride.free...uck_manitou.jpg
http://freeride.free...uxvertsup01.jpg
http://freeride.free...uxvertsup05.jpg
(nem tom miért, de nem akarta az elõbb ide betenni a képeket...hát most itt vannak linkelve)
Röviden:
Egy duplán akadtam csõrrel (kfki. sor 1. jump), kitört, és nekem SEMMI BAJOM NEM LETT!!! Ja de, koszos lett a pólóm...basszus...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
MG üdv ismét errefelé remélem azért a szájberendezésed funkcionál rendesen :)
tali pedig ... még alakul nézz át A BMFT részbe :)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Azért szerintem az olaszok is tudnak angolul! :)

Nekem is egybõl válaszoltak, amikor szerelési tanácsot kértem tõlük!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Nagy mázlid volt de legalább vmi kárpotlás a sérülésért. És mennyit jártál utána, hogy pontosan mien címre írj stb. És mennyi idõ után válaszoltak, ahogy elküldted az elsõ levelet??? Jah meg gondlom nem magyarul kellett írni hanem olaszul..

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Egyébként ha meglex az új teló nemtom milyen. Rögtön eladom és veszek egy supernovát vagy flicket.
Révi: megkaptátok az smsem? Egyébként már szinte teljesen jól vagyok. Nem kellet gyökérkezelni se a fogam. Minden ok csak átrendezõdött az orcám. BMFT tali? Mikor? ;D