Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teló törés

- - - - -

 • Lezárt topik Lezárt topik
467 hozzászólás a témában

#461
mbalazs

mbalazs

  törzsvendég

 • fórumtag
 • 349 hozzászólás
részvétem!

telotörés én két telót törtem idályig igaz nem felsõkategoriás baszott erõs de azért teló.1.egyszer jövök le egy meredek szakaszon a végén 5m fékút és csúszós fû van és egy kerités,neki döngetek mint állat a keritésnek 10cm mulltott hogy nem a kerités tartó vasba megyek mert ez ilyne drot kerités volt, na szoval neki rst capa görb és recs érdekesség nekem nem lett nagy bajom söt a felnibe nem is lett nyolcas mostanáig se értem?,2. megyek esõbe elcsúszom esek rst gila recs na bazdmeg eszt a szart tipushibás volt...a blokkja nincs meg(természetesen)most egy mozor500at vettem.(ez talán nem törik itt majd a vázam fog (lekopogom)).Na itt se lett semmi bajom csak a gatyám kopottt ki. A LÉNYEG:HORDJON MINDENKI FULLFACET.én mostmár mindenhova abba megyek mert ha egyszer rosszul esek....

#462
BNorbert

BNorbert

  törzsvendég

 • fórumtag
 • 1.004 hozzászólás
shermant!!! ;D

#463
MG

MG

  törzsvendég

 • fórumtag
 • 970 hozzászólás
BNorbert: okok de ez 2 db lépcsõ után történt...
Szerintetek ilyet:
Feltöltött kép
vagy ilyet:
Feltöltött kép
vegyek?

#464
Shaggi

Shaggi

  törzsvendég

 • fórumtag
 • 403 hozzászólás
Elõször is mielõbbi gyógyulást!Én ezután minden ugrásnál paráznék hogy mikor törik ki alólam a teló!Kívánom hogy veled ne így legyen!!

#465
BNorbert

BNorbert

  törzsvendég

 • fórumtag
 • 1.004 hozzászólás
Mielöbbi gyógyulást!!!  ;) :-[

(mondtam, hogy azzal a biciklivel nem szabad lépcsõbe jumpolni!!! (ez nem szemre hányás volt!!))

#466
rob

rob

  Eclipse Class Stardestroyer

 • globális moderátor
 • 16.833 hozzászólás
Én majdnem hánytam, mire végigolvastam...

#467
vendég__*

vendég__*
 • vendég
Hû bazdmeg :-X
Hogy a szarba estél hogy a szád szakadt le?


 Lama

#468
MG

MG

  törzsvendég

 • fórumtag
 • 970 hozzászólás
Most hogy már kezdek felépülni és már bírok rendesen gépezni nem csak megnézni a maileket leírom mi történt velem.
Múlt hét csütörtökön ( 2002. október 3 )fél 5 körül indulok ki bringázni a városba, megkeresni a triálos haverokat meg minden. Van egy fasza lépcsõsor a város mondhatni közepén ahol szoktunk ugrálni meg minden. Van egy kicsi is 2 lépcsõbõl áll. Szintkülönbség max fél méter. Le bunny-ztam és elég érdekes dolog történt. Az istencsászár 2001es évjáratú Marzocchi Z3 COIL 100 becsúszószára eltört.
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Marhanagyot vágódtam mint gondolgattátok. Ülök a földön a bringám két darabban fexik mellettem és meg csak vérzek folyamatosan. Közben elmegy mellettem egy köteg ember. A polgármester választási beszédet mondott és onnan jöttek. Meg se kérdezik hogy élek e még. Közben jön egy csaj a gyerekével és mondja az erkélyen bámészkodóknak, hogy hívjanak mentõt. Csak vérzek mint a gép és érzem hogy leszakadt az orrom alatt a szám felsõ része meg hogy elõl 4 fogam 45 fokkal a torkom felé néz. Tellik az idõ megjön a mentõ. Bevittek a helyi kórházba szirénával meg minden nagyon ott volt. Eltellik fél óra ugye Magyarországon az Egészségügyi ellátás..... Bevisznek megnéz a doki. Elkezdi hát elég csúnya Miskolc Szájsebészet de elõtte még adok egy tetanuszt. Nem tudok beszélni a vértõl meg a fogaimtól. Kinyögöm hogy az éven már kaptam 2 dbot is nem kell még egy. (A másodikat is azért kaptam mert nem hitték el a dokik hogy már kaptam 1et az éven amikor megharapott télen egy kutya) Felvittek megkülönböztetõ jelzéssel Miskolcra. 3 órán keresztül mûtöttek 30 öltéssel összerakták a számat. Kiderült hogy leszakadt az ínyem azt is megjavították, visszarakták a fogaimat a helyére, ráb*sztak egy sínt 6 dróttal és befektettek. Lehet hogy megmaradnak a fogaim még nem lehet tudni. Egész éjszaka nem aludtam a 4 horkoló szobatársamtól. De most már itthon vagyok. A sín 1,5 hónapig lesz a számba ez alatt az idõ alatt nem ehetek semmit amit rágni kell. Hazakerült a bringám is a napokba. Elég tanulságosak a képek azthiszem. Csak azt nem tudom hogy milyen telót vegyek ezek után.... 5let? A legjobb az egészbe hogy utánnanéztem a neten és találtam még marzocchi telókat törve. Holnap rakom fel a többi telórol a képet.
A képek itt találhatóak nagyon érdekes ha végignézitek 26 db kép. http://kep.tar.hu/mg...ml?aid=27537125