Elõször is jobbulást, másodszor az én javaslatom, hogy ne vegyél szimplavállast! Az összes egytõl-egyig gyenge szar! Fõleg az upside downosak!!Vegyél duplavállast, aminek minimum 30-32mm CrMo becsúszóval és nem lesz vele ilyen gondod! Fõleg ha átütõtengelyes! Tudom-tudom nehéz! De inkább legyen 20kg a bringa, minthogy ilyen csúnyán összetörd magad! Az én bringám is 19kg és még nem is össztelós!(polar-x+SW FXR, a telóm 3.5kg) Ja, és nagy elõnye, hogy kib.....tul megizmosodsz! Elõször szar, hogy nehéz, de megszokod! Én 15 évesen tiszta izom vagyok a nehéz bringától való állatkodás miatt!! És sokkal brutálisabban is néz ki ugye. Szóval minél hamarabb épülj fel, meg minden és vegyél jó telót...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló törés
Indította
MG
, 2002. október 18. 21:31
Írta 2002. október 19. - 21:52
Írta 2002. október 19. - 21:33
Itt a link a képtáramba ahol vannak a törött telók. Nagyon érdekes ha végignézitek hogy hol törnek el. Van egy AXO bukó ez lett vele a telótörés után.
http://kep.tar.hu/mg...ml?aid=27537181
http://kep.tar.hu/mg...ml?aid=27537181
Írta 2002. október 19. - 21:09
a telo 'serulese' neked azt mondja, hogy a fek miatt
van???????? hmm.. erdekes felfogas!
van???????? hmm.. erdekes felfogas!
Írta 2002. október 19. - 20:53
Az aztán a gyilkos fék ! Simán elfüstöl a sípályán ha lassabban akarsz lejönni... :
Aztat meg azé' tényleg ne, hogy egy mechanikus fék eltörte a villát, ok ?
Aztat meg azé' tényleg ne, hogy egy mechanikus fék eltörte a villát, ok ?
Írta 2002. október 19. - 20:38
Írta 2002. október 19. - 19:43
Azt ne próbáljátok elmagyarázni, hogy a mechanikus fék elcsavarta a telót! Mért nem lehet elismerni, hogy szar egyszerûen a teló!
Uff!
MG: Jobbulást :-*
Uff!
MG: Jobbulást :-*
Írta 2002. október 19. - 18:48
Írta 2002. október 19. - 18:12
Gyógyulj meg mihamarabb!
Egyébként nekem bármi is törne el a biciklimen -fõleg ha ilyen sérülést okozna- nem vennék mégyegyszer ugyanolyan márkájut. Ha a Manitou villám törne el akkor se vennék újra Manitou-t !
Egyébként nekem bármi is törne el a biciklimen -fõleg ha ilyen sérülést okozna- nem vennék mégyegyszer ugyanolyan márkájut. Ha a Manitou villám törne el akkor se vennék újra Manitou-t !
Írta 2002. október 19. - 17:28
Legalabb finom a stucni??
na jo, ilyenekkel inkabb nem viccelodok. Amugy ilyen bringazasra en sem vennem fel a fullface-t, mert akkor ennyi erovel egesz nap rajtam lehetne, hatha leesek a villamosrol.
Mondjuk nekem annyiban van szerencsem, hogy a Boxxer nem arrol hires, hogy csak ugy eltorik.
Gyogyulj meg, aztan a hoban talalkozunk!!!
na jo, ilyenekkel inkabb nem viccelodok. Amugy ilyen bringazasra en sem vennem fel a fullface-t, mert akkor ennyi erovel egesz nap rajtam lehetne, hatha leesek a villamosrol.
Mondjuk nekem annyiban van szerencsem, hogy a Boxxer nem arrol hires, hogy csak ugy eltorik.
Gyogyulj meg, aztan a hoban talalkozunk!!!
Írta 2002. október 19. - 16:58
Ja valaki kérdezte hogy volt e rajtam védõ: pont mielõtt elindultam akkor raktam el a fullface-emet a dobozába más védõm meg még nincs pénz hiányába... De ha lett volna városba akkor se vettem volna fel. Ja meg kérdeztétek hogy mit fejeltem: Funn Hench Man stucnit a számmal:
Õ meg ment a szemem alá majdnem megvakultam tõle. :-X :-X :-X
Õ meg ment a szemem alá majdnem megvakultam tõle. :-X :-X :-X
Írta 2002. október 19. - 16:54
Hát anyukám reklamált hogy minek bringázok meg minden. Faterom meg azt mondta hogy ha meggyógyulok akkor veszünk egy erõs telót ;D
Írta 2002. október 19. - 16:47
Szintén jó gyógyulást!!! :-/
Csak az érdekelne nagyon mit szóltak a szüleid ? ? ? Nekem már akkor a plafonon voltak amikor eltörtem a kúlccsontomat, de azér ez elég durva!!! :-[
Gyóyulj meg!!!
Csak az érdekelne nagyon mit szóltak a szüleid ? ? ? Nekem már akkor a plafonon voltak amikor eltörtem a kúlccsontomat, de azér ez elég durva!!! :-[
Gyóyulj meg!!!
Írta 2002. október 19. - 16:36
én is õszinte részvétemet szeretném nyílvánítani, jobbulást. de annak a telónak annyira kihuztad a becsúszószárait, vagy mi? tán sok volt az elsõkerék?
mégegyszer:gyógyulj meg:ml :-*
mégegyszer:gyógyulj meg:ml :-*
Írta 2002. október 19. - 16:03
Én is csak annyit tudok mondani: Jobbulást! Amikor olvastam a sztorit, a fejem fogtam hogy ilyen nem lehet! Szerencsétlen MG!
A övetkezõ konklúziót vontam le: Marzot soha a büdös életbe nem veszek, hálistennek eddig is kerültem.
A övetkezõ konklúziót vontam le: Marzot soha a büdös életbe nem veszek, hálistennek eddig is kerültem.
Írta 2002. október 19. - 15:25
jobbulást. egyébként mindenben osztom Vole véleményét. CrMo. ezen elgondolkodhatnának a gyártók is mert fúj de nehéz meg mennyire nem stateoftheart meg anyámkínyja de legalább nem öli meg az embert egy teló.
Írta 2002. október 19. - 15:05
Hali erre csak azt tudom mondani hogy mindeggyik teló el tud törni a haveromnak van egy olyan kis videója amikor a krapesz egy MONSTER-t tör el..menj be az obuda bringába, ott is van egy törött mozo, haverom is tört egyet, nem tudom ezt ismételni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dirtboy
Írta 2002. október 19. - 15:03
Hát ez nem semmi... És a dühítõ az, hogy az ember városban nem vesz fel fullface-t, szal semmi esély arra, hogy egy ilyet megússzon. Ha a jó oldalát nézzük (van? :-/ ) akkor mondjuk azt, hogy még lehet hogy jobban jártál, hogy a városban adta meg magát a teló, és nem a hegyen...
GYÓGYULJ MEG HAMAR!
GYÓGYULJ MEG HAMAR!
Írta 2002. október 19. - 12:14
Aztaku...tyamindenit...
És valószínûleg baromi szerencsés vagy, hogy nem koponyával a stucnit izomból... Vagy ha a szemedet vered vmi kiálló bütyökbe a kormányon.. vagy ha... na jó, inkább abbahagyom, így is nagyon morbid, ami veled történt MG.
Mielõbbi gyógyulást!
BRUCE
u.i.: jobb, hogy csak a bringáról láttunk képeket, és csak olvastuk a történteket... ha láttunk volna képeket rólad, úgy az esés után közvetlenül, mûtét közben, meg mondjuk a mûtét után... akkor lehet, hogy most nem tudnék írni :
Írta 2002. október 18. - 23:20
Epulj fel minel hamarabb!
Volt rajtad valami vedocucc?
Nem tudom csinaltal -e elsokerekes megallasokat... de azert a gumit meg a tarcsat nezve kaphatott rendesen a becsuszoszar...
Gondolom volt egy ket leerkezes is a magasbol...
Szerintem is anyagfaradas volt, ennek kikuszobolesere jo ha neha az ember szetszedi megmossa a dolgait... vannak apro jelek... bar van ami meg igy sem latszik...
Volt rajtad valami vedocucc?
Nem tudom csinaltal -e elsokerekes megallasokat... de azert a gumit meg a tarcsat nezve kaphatott rendesen a becsuszoszar...
Gondolom volt egy ket leerkezes is a magasbol...
Szerintem is anyagfaradas volt, ennek kikuszobolesere jo ha neha az ember szetszedi megmossa a dolgait... vannak apro jelek... bar van ami meg igy sem latszik...