Hogy szedje a sarat ?

Nem rakok duplavállast a Ruckusba.
Figyeljetek már: triálos haverom azt mondta hogy legközelebb nem a teló fog törni mert az új lesz hanem a váz. Szerintetek ez hülyeség? Ruckus törni fog szerintetek? Látam a neten egy ruckust amin a középcsapágyház leszakadt meg egy olyat is amin a 200as hayes hfw hátul eltörte a láncvillát. Én 160as bowdenes deore-t használok hátul.
Elõször is jobbulást, másodszor az én javaslatom, hogy ne vegyél szimplavállast! Az összes egytõl-egyig gyenge szar! Fõleg az upside downosak!!Vegyél duplavállast, aminek minimum 30-32mm CrMo becsúszóval és nem lesz vele ilyen gondod! Fõleg ha átütõtengelyes! Tudom-tudom nehéz! De inkább legyen 20kg a bringa, minthogy ilyen csúnyán összetörd magad! Az én bringám is 19kg és még nem is össztelós!(polar-x+SW FXR, a telóm 3.5kg) Ja, és nagy elõnye, hogy kib.....tul megizmosodsz! Elõször szar, hogy nehéz, de megszokod! Én 15 évesen tiszta izom vagyok a nehéz bringától való állatkodás miatt!! És sokkal brutálisabban is néz ki ugye. Szóval minél hamarabb épülj fel, meg minden és vegyél jó telót...