Na, akkor vegre kialakult a `szerelmi haromszog`. ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló törés
Started by
MG
, 2002. October 18. 21:31
Posted 2002. November 20. - 23:33
Posted 2002. November 20. - 23:25
hi. valaki megjegyezte a nevem!!! tok meno! de komolyan, koszi mike.
de en nem a duplavalasok vagy ez vagy az a marka mellett alltam ki hanem az esszerutlen beirasok ellen probaltam irogatnit. csak aki korpa koze keveredik megeszik a disznok!
de eggyertelmu, hogy a ... az isten!
mar van egy manitou sx-m eltorve!
de en nem a duplavalasok vagy ez vagy az a marka mellett alltam ki hanem az esszerutlen beirasok ellen probaltam irogatnit. csak aki korpa koze keveredik megeszik a disznok!
de eggyertelmu, hogy a ... az isten!
mar van egy manitou sx-m eltorve!
Posted 2002. November 20. - 22:42
Hát ha ezt leugatásnak minõsíted... Egyébként sem én kezdtem.
Tehát az RS - Marzo szembeállítás kezdõdött azzal, hogy MG leírta, útálja a Marzocchikat, még a topic eleje fele. Utána kezdte el Vole és iljicS a RockShox, Andix és BombrideR a Marzo (leginkább a Z1 MCR) pártját fogni, asszem még lor is hozzászólt, de inkább csak a duplavállasokat dicsõítette.
Ha elfogadod, hogy nem ok nélkül volt a revansom, hajlandó vagyok én is törölni az offokat. :-*
Tehát az RS - Marzo szembeállítás kezdõdött azzal, hogy MG leírta, útálja a Marzocchikat, még a topic eleje fele. Utána kezdte el Vole és iljicS a RockShox, Andix és BombrideR a Marzo (leginkább a Z1 MCR) pártját fogni, asszem még lor is hozzászólt, de inkább csak a duplavállasokat dicsõítette.
Ha elfogadod, hogy nem ok nélkül volt a revansom, hajlandó vagyok én is törölni az offokat. :-*
Posted 2002. November 20. - 22:28
Posted 2002. November 20. - 18:52
figyelem azt is, de sokan vannak, akiknek egyszerûen csak savanyú a szõlõ... Elõtte pl Judy 100ast használt, vett egy MCR-t, aztán egy hónap mûlva lecserélte egy Psylo-ra. Na ennek a srácnak tökmindegy, hogy milyen is a villa, ha nem az van ráírva, hogy RS...
Posted 2002. November 20. - 13:48
volt aki szerint : stiff, volt aki szerint: solid, volt aki szerint: bit flexy, és volt aki szerint hajlik, mint egy jól szituált lángoltkolbász. Ez annyira relatív...
Tamaska , es mindig igy megy ...ki hogyan erzi..epp ezert erdemes figyelni hogy kinel mi az osszehasonlitasi alap..
Posted 2002. November 20. - 00:04
nekem is z1 mcr-em volt és az égvilágon semmi rosz tulajdonsága nem volt gyönyörüen müködött, (vissza is sirnám ha nem egy mégjobbat vettem volna) (persze marzocskit)
Posted 2002. November 19. - 18:36
Pedig ha jol gondolom, akkor ez egy Duro. Bar nem latom rendesen..
Szegeny Psylo. Mondjuk azert a Grossman vaz elegge ottvan, en is probalgattam...
Szegeny Psylo. Mondjuk azert a Grossman vaz elegge ottvan, en is probalgattam...
Posted 2002. November 19. - 18:27
Posted 2002. November 19. - 18:16
Megígértem hogy beszkennelem a konkurens újságból az EuroBike-on eltörött Psylo-t:
http://www.tar.hu/mg.../psylobroke.jpg (123 kb)
http://www.tar.hu/mg.../psylobroke.jpg (123 kb)
Posted 2002. November 19. - 10:26
mondjuk ez is vicces. Elkezdtem olvasni tegnap a MTBR-en a véleményeket a Z1 MCR-rõl. (most egy ilyennek vagyok boldog tulajdonosa) Persze voltak komolytalanok is, akik például azért adtak 1 pontot rá, mert a boltban, ahol vette az arc, nem tudtak neki adni másik elõfeszítés-állító csavart. (elhagyta). : De ami a lényeges: volt aki szerint : stiff, volt aki szerint: solid, volt aki szerint: bit flexy, és volt aki szerint hajlik, mint egy jól szituált lángoltkolbász. Ez annyira relatív...
Posted 2002. November 19. - 02:06
nekem '01 Z1 MCR van .. szerintem az egyik legmerevebb szimplavallas ..
180 as tarcsaval hasznalom 83kg alatt , fekezes kozben nincs idom meregetni mennyit csavarodik , de nem is erdekel.... bizok benne
Biztosak lehettek benne ha eltorik nyomok fel kepet es az is biztos hogy utanna is M telom lessz..
180 as tarcsaval hasznalom 83kg alatt , fekezes kozben nincs idom meregetni mennyit csavarodik , de nem is erdekel.... bizok benne
Biztosak lehettek benne ha eltorik nyomok fel kepet es az is biztos hogy utanna is M telom lessz..
Posted 2002. November 18. - 23:27
Csak hogy megnyugtassak mindenkit az én telóm vála NEM RECSEGETT!!!! és 55 kg voltam már csak 50
Posted 2002. November 18. - 23:08
Posted 2002. November 18. - 22:51
hát adok a pofájának rendesen... De enyém is mozog mint a zsírozott jézuska...
de a tárcsa fonottkalácsot csinál belõle, ha betépem fullra. 3-4cm a külömbség az alján. Én is remélem, hogy nem törik el semelyik sem...
de a tárcsa fonottkalácsot csinál belõle, ha betépem fullra. 3-4cm a külömbség az alján. Én is remélem, hogy nem törik el semelyik sem...
Posted 2002. November 18. - 21:52
2002-es DirtJumper 1-esem van, mozog mint a kisangyal, kellõképpen merev, nem recseg a válla!
Nem félek, hogy eltörik (Vole akárhogy is cukkol vele ;D)!
Persze használom rendesen...
Ha mégis eltörne majd szólok!
Beg
Nem félek, hogy eltörik (Vole akárhogy is cukkol vele ;D)!
Persze használom rendesen...
Ha mégis eltörne majd szólok!
Beg
Posted 2002. November 18. - 21:35
ez attól függ mire használod hány kg vagy eddig mire használtad milyen a bringa...
mennyire zúztál vele... a szokásos.. de esélye 1:100000-1:10000000 között bármi lehet szvsz
mennyire zúztál vele... a szokásos.. de esélye 1:100000-1:10000000 között bármi lehet szvsz
Posted 2002. November 18. - 21:00
Nem áll szándékomban újra felhozni a t-mat, de szerintetek mekkora az esély, h törik alattam a 02-es dirt jumperem? mert fosok mint vadgalamb. ??? ??? ??? ???
Posted 2002. November 18. - 13:37
Posted 2002. November 18. - 10:29
na most, hogy megkoveztuk MG-t!!!
ne feljtsetek el igy jar mindenki aki ellen mer szegulni!
haha!!!+'/!+"!=()%()%Ö/Ü
ne feljtsetek el igy jar mindenki aki ellen mer szegulni!
haha!!!+'/!+"!=()%()%Ö/Ü