Nagyon sok mindenkinek, nagyon sokáig ez volt az álma...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
linkel-õ 2...
Started by
Paraferee
, 2002. May 22. 16:02
Posted 2002. August 07. - 17:15
Posted 2002. August 07. - 16:57
Posted 2002. August 07. - 16:52
rob és az én véleményem szerint is a legszebb villa, amit a földön valaha gyártottak: Marzocchi Bomber Z1 Dual
Posted 2002. August 06. - 19:45
Hat igen ez nalam koztudott volt :
Mar anno a Moto villaba is ilyenek voltak 144 db!
rob: a VPPvel kapcsolatban neked volt igazad, osszekevertem :-X bocsi!
De ez igy nekem nem logikus: adott 1 faja kis rugostagot gyarto ceg, aki hagyja, hogy levedjek ot! -> csak 2 gyarto epitheti be gyarilag a verdaiba ... nekem ez hulyeseg (raadasul az Intense nem akkora mennyisegben gyart, mint masok..)
vad
Mar anno a Moto villaba is ilyenek voltak 144 db!
rob: a VPPvel kapcsolatban neked volt igazad, osszekevertem :-X bocsi!
De ez igy nekem nem logikus: adott 1 faja kis rugostagot gyarto ceg, aki hagyja, hogy levedjek ot! -> csak 2 gyarto epitheti be gyarilag a verdaiba ... nekem ez hulyeseg (raadasul az Intense nem akkora mennyisegben gyart, mint masok..)
vad
Posted 2002. August 06. - 17:43
Na ezért nem fordul el a Lefty villa alja:
http://www.cannondal...dlebearings.jpg
88 darab tügörgõs csapágy van benn'... nem szar 8)
Nagy volt a kép ezért inkább kivettem...
http://www.cannondal...dlebearings.jpg
88 darab tügörgõs csapágy van benn'... nem szar 8)
Nagy volt a kép ezért inkább kivettem...
Posted 2002. August 06. - 16:39
Tavaly kinn volt a Subaru standján az Autókiállításon a Hungexpon az összkerékhajtásos bicikli az egyik Impreza tetején.
Szerintem csúnya.
Szerintem csúnya.
Posted 2002. August 06. - 16:35
Ja, és lesznek rally bájkok (a DH megfelelõje), és úgy lesz árulva, hogy WRB -tehát, World Rally Bike ;D
Posted 2002. August 06. - 14:45
Tudtátok, hogy a Subaru gyártott összkerékhajtásos Montit??
Egy Autó Piacban láttam, egy lánc és 3 hajtáslánc(ékszíj) van rajta, eszméletlen
Próbálok képet szerezni...
Egy Autó Piacban láttam, egy lánc és 3 hajtáslánc(ékszíj) van rajta, eszméletlen
Próbálok képet szerezni...
Posted 2002. August 06. - 00:40
Posted 2002. August 06. - 00:38
Ez a furkalos XTR-es kep nagyon faja... ;D
rob: az Intense CSAK VPP-t hasznal!
de szerintem siman FSR Link-nek hivjak ( a Specialozedtol lett lekopizva--> atalakitva)
Csak ok nem irjak oda mint az SC a V10esnel
Egyebkent vannak uj gepeik... egy osztelos dualgep, hatul csak 24es kereket fogad...
meg gyartanak mar BMXet is...
vad
rob: az Intense CSAK VPP-t hasznal!
de szerintem siman FSR Link-nek hivjak ( a Specialozedtol lett lekopizva--> atalakitva)
Csak ok nem irjak oda mint az SC a V10esnel
Egyebkent vannak uj gepeik... egy osztelos dualgep, hatul csak 24es kereket fogad...
meg gyartanak mar BMXet is...
vad
Posted 2002. August 05. - 20:49
Posted 2002. August 05. - 17:47
mielött bárki komolyan venné azt a sok hüleséget, amit összehordtam, tulajdonképp az egy cucc felszerelésének egyik fázisa, egy olyan cuccé, ami átalakítja az agyadat tárcsássá. Ím:
Posted 2002. August 05. - 16:35
vadkan
Most olvastam a Bike-ban, én csak onnan tudom, hogy Csak az Intense, meg a Santa Cruz.
Szerintem az Intense-nél nincs is VPP.
Most olvastam a Bike-ban, én csak onnan tudom, hogy Csak az Intense, meg a Santa Cruz.
Szerintem az Intense-nél nincs is VPP.
Posted 2002. August 05. - 16:31
igen, ott olvashattad, nem titkoltan csak kiollóztam. (nyissz-nyissz) Mostanában gyakorta látogatom azt az oldalt, sok érdekesség leledz ott. Például. A srác túl nehéznek találta az XTR háccsóagyát, és hogy könnyebbé tegye, nem cserélt benne zsírt, hanem egy falbontásra is alkalmatos Hilti típusú ütvefúróval nekiesett, és szétforgácsolta az agyperemet, mondván "láttammá Deore agyon is ilyet, 'szt ott is müködött". Használatiérték csökkenésröl nem szólt a hír.
Ím a bizonyíték, hogy nem hülyeséget beszélek.
[move] ;D ;D ;D ;D [/move]
Ím a bizonyíték, hogy nem hülyeséget beszélek.
[move] ;D ;D ;D ;D [/move]
Posted 2002. August 05. - 10:03
Szvsz nem lehet, hogy azé drága, mert ilyen kõ vastag titánrugót nehéz gyártani, meg a titán kilóra is qrva drága...
Opa
Opa
Posted 2002. August 04. - 17:05
Posted 2002. August 04. - 11:09
Ferrariék egyezkedtek colnagóékkal.eléggé meglepõdtem amikor megláttam, ezt, mert azthittem, hogy a colnago nem csinál mtb - ket, vagy ez így is van, ez csak egy kivételes darab ? mármint darabok mert érdekessége még, hogy 1000 db van belõle ,és 4999 euroval lehet könnyebb a pénztárcád ha egy ilyenre fáj a fogad.Szerintem gyönörû 8)
az ára láttán gondolkom egyetértettek Major egykori gondoloatával, hogy ne vásároljunk ferrarit.
az ára láttán gondolkom egyetértettek Major egykori gondoloatával, hogy ne vásároljunk ferrarit.
Posted 2002. August 04. - 06:48
jaja: vannak mindenfele szettek, aztan meg varialhatod is.
De a kep az egy `sima` NSMB-s tesztbol van, asszem meg olvastam is annakidejen... ???
De akkor is draaaaga.
papolok itt mikor merevfarum lesz : nem az en problemam
vad
De a kep az egy `sima` NSMB-s tesztbol van, asszem meg olvastam is annakidejen... ???
De akkor is draaaaga.
papolok itt mikor merevfarum lesz : nem az en problemam
vad
Posted 2002. August 03. - 09:04
Nem tudom, van a SC oldalán egy olyan, amikor te rakhatod össze a cuccot...
Múlt héten még nem volt fönn az 5. elem rugóstagkén. Másként se.
Múlt héten még nem volt fönn az 5. elem rugóstagkén. Másként se.
Posted 2002. August 03. - 01:45
A SC Bullit ban se gyarilag van benne... bar lehet, hogy mar lehet ilyen szettet is rendelni hozza..?...
vad
vad