Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

linkel-õ 2...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
463 hozzászólás a témában

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
ruff: nem mondtál hülyeséget, csak az a baj, hogy ilyen már jó pár évvel ezelõtt létezet :o.., csak nem jött be sok embernek ,ezért a Manitou nem gyártott újakat. Van ugyanis, egy olyan manitou váz, ami a következõképpen nézett ki 2-3 évvel ezelõtt:
A nyeregcsõbilincs mellett bal, és jobb oldalon egy Merida XC szerû LRS volt beépítve, csak sokkal vastagabb volt. Namármost ennek akkora volt a súlya, hogy nagyon kevés ember vette meg (ezt olvastam egy bringás honlapon kb 1 éve) Gyakorlatilag egy szimplavállas teló volt beépítve a nyereg alá, de baromi nehéz volt, és keveset mozgott; lehet, hogy a mai technikával meg lehet csinálni egy hasonlót, kisebb súlyal, és nagyobb telóúttal.  ::)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
lehet hogy a váz hátuljára is telós villáat tesznek majd , nem pedig lengõkart ... milyen nevetségesen nézne ki  ;D vagy pedig vmi extra brutál csillapítást csinálnak hozzá ...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Brooklyn Machine Works? Azok elég állat srácok, csinálnak majd szép nagy vázakat. De nagy gyártók nem fognak, akik team versenyeztetéssel is foglalkoznak, képzeld el egy váz monoblokkház-magasságát, ami 35 centit mozog. Ilyet csakis kisszériában gyártó elvetemült õrültek csinálnak.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
De ne a mai helyzetet nézd, mert ezek 2005-nél elõbb úgysem jönnek ki, még fejlesztés alatt vannak-gondolom, nem volt egyértelmû a hír
Namármost: Ha ezidáig ekkorát fejlõdött a kerékpáros ipar, akkor mi lesz 2005-ben? Még több mint 3 év. kiváncsi vagyok milyen vázak lesznek addigra.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
30-40 cm? A felhasználástól függ, hogy kell-e. DH-ra nem kell. Használhatatlan lejtõzésre ugyanis egy ekkora teló. Háztetõrõl leugrani kellhet, de olyan váz is kell hozzá. Mert hiába mozog 35 cm-t a villa, ha a váz mondjuk csak 25-öt. Leérkezésnél a villa még vigyorogva csúszik befelé, a hátulja meg már jön vissza. Lejtõre érkezésnél ugye erõsen pofára esel. Lásd Bender fiú esései (szinte mindig úgy esik, hogy a hátulja elpattan, mer az a szar Karpiel csak 28-at mozog, a villa meg 30 körül. Meg aztán milyen váz fog 40-50 cm-t mozogni?!

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
rob: mennyiért veszed?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
úgy valahogy. Csak rob keresztbepakolt.  >:( ;D

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
ok, hirtelen nem volt egyértelmû a hozzászólás, de az a Peak tényleg hasonlít.
Olvastam még tegnap a neten, hogy valami új gyártó fog jönni 2005-re, és olyan duplavállast fog kihozni aminek a minimum útja 35 cm lesz, és kacérkodnak a 40 cm-rel is. Kell az?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Én most ilyenre gyûjtök:

Feltöltött kép

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
zyl: tamaskaa arra gondolt, hogy a Peak teló hasonlít a Pazzazra, nem a Marzo.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Azt hiszem, inkább a Pazzaz koppintotta le ezt a konstrukciót. A Marzocchinak nem kell tapasztalatokat szereznie telók terén, gondolom ebben mindenki egyetért  8)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most, hogy ezt nézegetem, ez hasonlít a pazzazra, vagy az erre?  ???

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Ilyen volt?

Feltöltött kép

Ez a 2000-res QR20-as MR T

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Peak villák: A linkelö 1.0-ban asszem benne van az összes.

de nem én lennék....  ;D

Feltöltött kép

meg itt is van egy pár, de ezek nem olyan szép képek...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2000-ben már nem Super T volt?
Az amúgy 130 mm-eres?

Az a baj, hogy nem merek rendelni külföldrõl, csak az lenne az igazi, ha valaki, aki kinn él (igaz vad/Killer? :)) az megvenné, és behozná.

95 amúgy nem sok egy olyan villáért, ami fénykorában 200 körül volt...

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
hát azért ez is elég durva!!! ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Jaja, azzal a különbséggel, hogy ez DCX randább, meg szerintem a geoja is rosszabb. ;D

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
Andix: a DCX-re hasonlít, egy kicsit

Feltöltött kép

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
esetleg nemtudna vki betolni pár képet egykét PEAK telóról?

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
ja, na mindegy. Egyébként a vázakra is érvényes ez szerintem. Mondjuk vannak kivételek, de pl a Nicolai vázak felíratai, és színkombinációi nagyon bejönnek nekem.  8)