Hi,
Igazad van. Lebuktam. így alartam elérni, h máskor legyen, mert most nem érek rá. :'(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:46
Írta 2002. szeptember 24. - 10:54

Írta 2002. szeptember 24. - 09:58

olvasd el a saját aláírásod... ;D ;D ;D
meg SAUH-on is végig szakadt az esõ. 8) Mégis HATALMAS buli volt!
meg SAUH-on is végig szakadt az esõ. 8) Mégis HATALMAS buli volt!
Írta 2002. szeptember 24. - 09:49

Hi,
Ilyen esõs idõben is meg lesz tartva a csillebérci hétvége? Nem volna jobb áthelyezni szárazabb idõre?
Ilyen esõs idõben is meg lesz tartva a csillebérci hétvége? Nem volna jobb áthelyezni szárazabb idõre?
Írta 2002. szeptember 23. - 14:18

Karen: sok irígykedéssel, és mégtöbb féltéssel a szívünkben várjuk az újabb sztorikat!
:-*

Írta 2002. szeptember 20. - 18:43

Egy kis ajánló...
a Megmozdulásban lessetek rá a Technikás túrára.
Okt 6-án összegyûlhetnénk kicsit próbálgatni a JÓT.
Üdv::cAb
a Megmozdulásban lessetek rá a Technikás túrára.
Okt 6-án összegyûlhetnénk kicsit próbálgatni a JÓT.
Üdv::cAb
Írta 2002. szeptember 20. - 10:37

Csáo mindenkinek!
Én is megrendemlem a Kelly's Mobstert.
Azzal fogok majd XC-zni.
......................Csibe...............
Én is megrendemlem a Kelly's Mobstert.
Azzal fogok majd XC-zni.
......................Csibe...............
Írta 2002. szeptember 20. - 07:14

Hi Thy, már azt hittük, otthagytad a fórumot.
Milyen baleseted volt? Kórházban is voltá vele? És a Mecsekre jössz azért?
Milyen baleseted volt? Kórházban is voltá vele? És a Mecsekre jössz azért?
Írta 2002. szeptember 19. - 20:02

Dear Karen;a Mobster most úgy áll,hogy kb.a pénz fele (100e) megvóna,de még mindig nem tudtam dönteni a rendelést illetõen.A gép jó vétel,de még kétségeim vannak,amiket nem írok le,mert nem akarok rossz reklámot senkinek.Dönthetek úgy is,hogy egy haverom Tempest felszerelésû Neuzer Thunder vázas bicóját veszem jóval a bolti ár alatt,de még garanciálisan,és a maradék pízbõl meg feltupírozom (jó villa+ISISes hmû)
Amúgy ez a TF edzõi levelezõ mit takar?Van egy haverom,aki a térdsérüléséig TF-re járt,és azt mondta,hogy az egész abból áll,hogy néha kimennek a BAH-hoz a TF pályára,és ott elvannak,pl. kalapácsvetést gyakorolnak.Néha meg fizet nekik a Fõiskola pl. egy bowlingozást,mert "az is sport."
Amúgy ez a TF edzõi levelezõ mit takar?Van egy haverom,aki a térdsérüléséig TF-re járt,és azt mondta,hogy az egész abból áll,hogy néha kimennek a BAH-hoz a TF pályára,és ott elvannak,pl. kalapácsvetést gyakorolnak.Néha meg fizet nekik a Fõiskola pl. egy bowlingozást,mert "az is sport."
Írta 2002. szeptember 19. - 19:27

Hali!
kalaius:
Hát lehet is irigyelni! Bár meglátjuk, milyen lesz a tél... :
Mobstered lesz, vagy csak úgy van az ikonod?
trifo:
TF edzõi levelezõn, 2 szakon. :-* Nem kell engem félteni!
Mai sztori:
Ma majdnem elütöttek a Soroksárin, de én voltam a hunyó, mert úgy jöttem le a padkáról, hogy nem néztem hátra elõtte. Ill. igen, csak úgy látszik, még egyszer kellett volna. :
De rendesek voltak, megkérdezték, jól vagyok-e, pedig nem ijedtem meg, még én húztam le a kocsit a szarvval, szóval mák, mert azzal is kezdhették volna, hogy megvernek. Még a nõi vezetõk is leanyáznak, ezen még mindig le vagyok akadva, pedig meg kell, hogy szokjam. És éppen nem is szabálytalankodtam.
Idõnként pihi van, ha várni kell új megrendelésekre, ma ücsörögtem egy kicsit a Ligetben Indivel, meg késõbb az MHB-nál (Margit híd)Tamással, szóval aranyélet!! Most már lassan megismerem az embörkéket.
Csók mindenkinek, egyre jobban tetszik a futárélet, úgyhogy egy darabig unalmas leszek ezzel a témával.
Mecsek Maratonon töröm a kókuszom, érdekes lenne lecsekkolni, mennyit fejlõdtem.
:-* Karen
:-*Karen
kalaius:
Hát lehet is irigyelni! Bár meglátjuk, milyen lesz a tél... :

trifo:
TF edzõi levelezõn, 2 szakon. :-* Nem kell engem félteni!

Mai sztori:
Ma majdnem elütöttek a Soroksárin, de én voltam a hunyó, mert úgy jöttem le a padkáról, hogy nem néztem hátra elõtte. Ill. igen, csak úgy látszik, még egyszer kellett volna. :

Idõnként pihi van, ha várni kell új megrendelésekre, ma ücsörögtem egy kicsit a Ligetben Indivel, meg késõbb az MHB-nál (Margit híd)Tamással, szóval aranyélet!! Most már lassan megismerem az embörkéket.
Csók mindenkinek, egyre jobban tetszik a futárélet, úgyhogy egy darabig unalmas leszek ezzel a témával.

Mecsek Maratonon töröm a kókuszom, érdekes lenne lecsekkolni, mennyit fejlõdtem.
:-* Karen
:-*Karen
Írta 2002. szeptember 19. - 18:25

Nagyon irigylem a hajti-pajtis arcokat!!!Nagyon jó meló lehet,kár,hogy csak 18 éves kortól lehet csinálni... :(De remélem egyetem alatt én is hordom majd a korongot a félouti kerón...Ma láttam Csövit egy új "pözsó" vázzal (a régit eltörte)meg a Bikemagban is szerepelt cuccokkal az ITK-nál délben,pörgetett rendesen.Én meg csak bámultam,ahogy lehagyta a 9-es buszt a kocsik között cikázva... 8)
Írta 2002. szeptember 19. - 15:45

Pixel: Fenébe, hogy errõl is lemaradok. Már a 24h-sról. Pedig úúúúúúúgy mennék. Mikor is lesz pontosan és hol?
Karen: gratula, gratula, és még egyszer gratula. Csak egy közbevetõleges kérdés, ami nem fog tetszeni: és a suli? Ne hanyagold el nagyon.
--Trifo
Karen: gratula, gratula, és még egyszer gratula. Csak egy közbevetõleges kérdés, ami nem fog tetszeni: és a suli? Ne hanyagold el nagyon.
--Trifo
Írta 2002. szeptember 19. - 15:29

Van valakinek még kedve beugrani egy 24h-s csapatba? HA igen, telcsin várom a jelentkezést (elvileg már 5-en vagyunk): 06 70 212 70 55
Írta 2002. szeptember 18. - 23:50

szevasz thommey jobbulást 
szó volt valami térképCDrõl ;D még SAUH-n van hír rólla?

szó volt valami térképCDrõl ;D még SAUH-n van hír rólla?
Írta 2002. szeptember 18. - 23:41

Sziasztok!
Bocsi,hogy igz kiestem,de nincsen netem,meg volt egy buktam is,nem v;szes,de alig tudtam hajlitani a labamat,most meg mar egy hete hulla beteg vagyok.Remelem sikerul egy vodas mobilt venni,es akkor mindig itt leszek.addig csak itt ott.Udv thy
Bocsi,hogy igz kiestem,de nincsen netem,meg volt egy buktam is,nem v;szes,de alig tudtam hajlitani a labamat,most meg mar egy hete hulla beteg vagyok.Remelem sikerul egy vodas mobilt venni,es akkor mindig itt leszek.addig csak itt ott.Udv thy
Írta 2002. szeptember 18. - 21:03

Karen: hát, életed most újabb izgalmas szint kapott. Szerencsés vagy, hogy ennyi mindent kipróbálhatsz. A hajti-pajtiskodást pedig egész életedben emlegetni fogod, mert tényleg jó meló és buli. (de azért vigyázz magadra, mert viszont szeretnénk látni!)
cheesy: szállás a következô:
A helyszinen oldják meg, az ottani Sportközpont tornatermében. Ez tehát azt jelenti, hogy a TT pár résztvevôje oda befekszik. Persze kell hozni hálózsákot, meg amin még tudsz feküdni. Zuhanyzó van. Ára: 400ft/fô
Nem egy Hilton, de egy éjszakát szerintem simán ki lehet birni.
Ha érdekel, további információval is tudok majd szolgálni.
cheesy: szállás a következô:
A helyszinen oldják meg, az ottani Sportközpont tornatermében. Ez tehát azt jelenti, hogy a TT pár résztvevôje oda befekszik. Persze kell hozni hálózsákot, meg amin még tudsz feküdni. Zuhanyzó van. Ára: 400ft/fô
Nem egy Hilton, de egy éjszakát szerintem simán ki lehet birni.
Ha érdekel, további információval is tudok majd szolgálni.
Írta 2002. szeptember 18. - 19:26

Halihó!!!
Na, hát sztori az van bõven!
Menjünk csak szép sorjában.
tamaska:
Hogy leszoknál a cigirõl??!! Ne röhögtess, ekkora füves, piás, nikotinfüggõ bandát keresve sem találhatnál!
De azért nagyon jó fejek, én tök jól érzem magam itt, meg bírnak engem, fõleg most , hogy ilyen ügyi vagyok. Nem dicsekvésképp, csak hogy lássátok, ma pl. kiszámolták a srácok, hogy 14 ruppót tekertem össze, ennek a fele az enyém. Ez azért nem rossz, magam is meglepõdtem rajta. Mondjuk ebben volt két piros hetes (sürgõs) is, ami kapásból plusz félár. Meg szeretek külsõ kerületekbe járni, akkor nem kell sokszor megállni.
lensi:
Teljesen ledöbbentem, mekkora tajparaszt köcsögök a magyar autósok, mer' ugye a dudálást fel se veszem, neki nem lesz jobb, engem csak kibillent a tempómból, a biztonságérzetembõl, tehát értelme van nyomni fél percig a kormányt, no de sebaj. De hogy látja, hogy lány vagyok és mondja, hogy szétveri a fejem, meg csak kapjon el.... Nem azért mert mimóza vagyok, de aki egy lánynak mondja ezt, függetlenül attól, hogy én most õt zavarom a belsõ sávban, az magát égeti szerintem.
Majd vigyázok magamra, bár már vertek is meg lányfutit... :
Mindent egybevéve, istenien szórakozom, meg lehet, hogy a cc szakosztály mellett a triatlont is megcélzom, már dumáltunk róla az egyik sráccal.
:-* mindenkinek, jönnek majd a sztorik, ne aggódjatok!
Karen
Na, hát sztori az van bõven!
Menjünk csak szép sorjában.
tamaska:
Hogy leszoknál a cigirõl??!! Ne röhögtess, ekkora füves, piás, nikotinfüggõ bandát keresve sem találhatnál!
De azért nagyon jó fejek, én tök jól érzem magam itt, meg bírnak engem, fõleg most , hogy ilyen ügyi vagyok. Nem dicsekvésképp, csak hogy lássátok, ma pl. kiszámolták a srácok, hogy 14 ruppót tekertem össze, ennek a fele az enyém. Ez azért nem rossz, magam is meglepõdtem rajta. Mondjuk ebben volt két piros hetes (sürgõs) is, ami kapásból plusz félár. Meg szeretek külsõ kerületekbe járni, akkor nem kell sokszor megállni.
lensi:
Teljesen ledöbbentem, mekkora tajparaszt köcsögök a magyar autósok, mer' ugye a dudálást fel se veszem, neki nem lesz jobb, engem csak kibillent a tempómból, a biztonságérzetembõl, tehát értelme van nyomni fél percig a kormányt, no de sebaj. De hogy látja, hogy lány vagyok és mondja, hogy szétveri a fejem, meg csak kapjon el.... Nem azért mert mimóza vagyok, de aki egy lánynak mondja ezt, függetlenül attól, hogy én most õt zavarom a belsõ sávban, az magát égeti szerintem.
Majd vigyázok magamra, bár már vertek is meg lányfutit... :

:-* mindenkinek, jönnek majd a sztorik, ne aggódjatok!

Karen
Írta 2002. szeptember 18. - 18:52

Hááát,Székesfehérváron van hotel,ahol egy éjszaka 3500 Ft,de ez gondolom nem a legideálisabb,mert onnan azért még elég messze van,stb.Megy majd vki vonattal?Esetleg betársulnék...(ha megyek...)
Amúgy milyen egy "szegedi hegy" ??? ??? ;D
Amúgy milyen egy "szegedi hegy" ??? ??? ;D
Írta 2002. szeptember 18. - 15:42

Az út legalább 3-3,5 óra a szegedi hegyekbõl. Tud valaki olcsó szállást arrafelé?
Írta 2002. szeptember 18. - 14:35

Csákvár nincs messze Székesfehérvártól: a Vértes csodás kis domborulataiban található. Igazán festôi táj, érdemes elmenni.
Írta 2002. szeptember 18. - 13:50

Merre kell Csákvárra menni? Tyito, Lehet, h el tudunk menni 1 kocsival. De lehet, h reggel kell mennünk.