Helló emberek!
Elõször is gratulálok azoknak akik végig tekerték a DM-et.
Mikor mentek legközelebb túrázni?
.......................Csibe......................
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Started by
zOrg
, 2002. July 02. 06:46
Posted 2002. July 07. - 17:51

Posted 2002. July 07. - 15:44

na assze m megyek, lesz ijjjen sss is, meg minden ,asszem nem fogok unatkozni.Kedden 10 - kor hol ? meg mennyit mennénk, hova ? ??? 10 az szerintem nem annyira reggel , szerintem ha nem megyünk többet 70 kmnél akkor ráérünk délután is elindulni, de ti tudjátok , na meg többség dönt, csak lenne többség, mert eddig ahogy elnézem nem sok jelentkezõ van :-/ és pontosan mi is ez az SSS ?
Posted 2002. July 07. - 14:09

Nos, a jelek szerint még senki nem ért haza. Vagy ha mégis, eszébe se jutott a gépe felé nézni... Pedig várom a maradék híreket még estig.
--Trifo
--Trifo
Posted 2002. July 07. - 09:51

Lensver: úgy látom bejött az SSS mint kifejezés
Én jelentkeznék is a jövõ heti akcióra ezer örömmel, de addigra már nagyon messze fogom sütögetni a pecsenyémet 
...ha ilyen sebességgel halad a topic, akkor mire hazajövök, már v5 lesz belõle. (már csak 22 oldalt kell teleírnotok hozzá 3 hét alatt)
Rave: 3-4 óra alvással így lenyomni a DM-et... Gratulálok!
Meg még inkább az összes bingás leánynak! Lensvernek meg különösen a 8. helyéért.
--Trifo

...ha ilyen sebességgel halad a topic, akkor mire hazajövök, már v5 lesz belõle. (már csak 22 oldalt kell teleírnotok hozzá 3 hét alatt)
Rave: 3-4 óra alvással így lenyomni a DM-et... Gratulálok!
Meg még inkább az összes bingás leánynak! Lensvernek meg különösen a 8. helyéért.
--Trifo
Posted 2002. July 06. - 14:27

elõször is kössz mindent, Sped , észrevettem amár a DM -es topicban is a hírdetésedet, de ez nekem picit osk lett volna hogy tegnap eldöntöm hogy na most felugrok a vonatra paripváal , mindennel, lesz ami lesz, holnap meg elmegyek Visegrádra me gmittoménhova számomra istenháta mögötti helyekre ...
kedd...hm...még beszélnem kell emberkékkel... a héten mennénk még többször is, vagy csak ez az árva kedd ? ???
köszi, ruff
kedd...hm...még beszélnem kell emberkékkel... a héten mennénk még többször is, vagy csak ez az árva kedd ? ???
köszi, ruff
Posted 2002. July 06. - 00:23

Jelentkezôket várok egy jövô héti SSS-re (Sikárosi Sütôgetô Session). Ki jönne, és melyik az a nap, amikor nektek jó lenne??
Posted 2002. July 06. - 00:21

Sziasztok Skacok, újra itthon! Bár ezt most már legtöbben csak a jövô héten fogjátok elolvasni, és addig legtöbbötökkel úgyis találkozom. De sebaj.
Fantasztikus egy hét volt ez Tahiban! Egy domb tetején laktam, pazar kilátással a Dunára, Szentendrei szigetre és a Börzsönyre. Csak kiültem a teraszra, és órákon át csodálhattam szeretett hegyeimet. Minden nap mentem kisebb nagyobb túrákra, föl a Vöröskôre, meg máshova is. Lelkem feltöltôdött, boldog vagyok és vidám.
Ruff: akkor most megmondom a frankót, mert látom, senki sem reagált igazán kérdéseidre, és ezt nem tartom helyénvalónak.
Tehát: találka legyen kedden reggel 10-kor. Irány a Pilis.
Ezen persze lehet változtatni, mert ha neked nem jó a reggel, áttehetjük késôbbre is, vagy du.-ra. Én a jövô héten ráérek, és tudok menni veled tekerni.
Tehát egyelôre maradjunk a keddi napban, de gondolom, elôbb úgyis visszajelzel, hogy jössz-e vagy sem.
Én legközelebb netközelben csak vasárnap este leszek, mikor hazajövök a DM-rôl, tehát akkor fogok tudni válaszolni is.
Ja, ide bárki csatlakozhat egyébként. Jó lenne egy egész napos túrát csinálni. Útvonal ilyesmi:
Hosszú-hegy --Pilis-tetô -- Dobogó -- Lajos-f --Szentendre
Na persze, lehet változtatni is ezen, meg lehet rövidebbre is fogni. Majd akkor máskor lesz hosszabb.
Szóval Ruff (és mások) - visszajelzéseket kérek. Én mindenképpen megyek, tehát megvan a szervezés.
Para, ne haragúdj, de közbejött egy újabb nyaralás és nem tudok veletek tartani a jövô hétvégén, amit roppantúl sajnálok.
Karen: én irtózom a merev kormánytól terepen, nem birom, kikészit. Lefele kétszer olyan lassan megyek, és sehol sem ugrálok. Csak városban szeretem.
Ja, és meglepve láttam, hogy már a 4. kiadása is megjelent topikunknak. Erre igazán nem számitottam. ;D Ezt zOrg teljesen magától csinálta, vagy szólt neki valaki.??? ;D
Fantasztikus egy hét volt ez Tahiban! Egy domb tetején laktam, pazar kilátással a Dunára, Szentendrei szigetre és a Börzsönyre. Csak kiültem a teraszra, és órákon át csodálhattam szeretett hegyeimet. Minden nap mentem kisebb nagyobb túrákra, föl a Vöröskôre, meg máshova is. Lelkem feltöltôdött, boldog vagyok és vidám.
Ruff: akkor most megmondom a frankót, mert látom, senki sem reagált igazán kérdéseidre, és ezt nem tartom helyénvalónak.
Tehát: találka legyen kedden reggel 10-kor. Irány a Pilis.
Ezen persze lehet változtatni, mert ha neked nem jó a reggel, áttehetjük késôbbre is, vagy du.-ra. Én a jövô héten ráérek, és tudok menni veled tekerni.
Tehát egyelôre maradjunk a keddi napban, de gondolom, elôbb úgyis visszajelzel, hogy jössz-e vagy sem.
Én legközelebb netközelben csak vasárnap este leszek, mikor hazajövök a DM-rôl, tehát akkor fogok tudni válaszolni is.
Ja, ide bárki csatlakozhat egyébként. Jó lenne egy egész napos túrát csinálni. Útvonal ilyesmi:
Hosszú-hegy --Pilis-tetô -- Dobogó -- Lajos-f --Szentendre
Na persze, lehet változtatni is ezen, meg lehet rövidebbre is fogni. Majd akkor máskor lesz hosszabb.
Szóval Ruff (és mások) - visszajelzéseket kérek. Én mindenképpen megyek, tehát megvan a szervezés.
Para, ne haragúdj, de közbejött egy újabb nyaralás és nem tudok veletek tartani a jövô hétvégén, amit roppantúl sajnálok.
Karen: én irtózom a merev kormánytól terepen, nem birom, kikészit. Lefele kétszer olyan lassan megyek, és sehol sem ugrálok. Csak városban szeretem.
Ja, és meglepve láttam, hogy már a 4. kiadása is megjelent topikunknak. Erre igazán nem számitottam. ;D Ezt zOrg teljesen magától csinálta, vagy szólt neki valaki.??? ;D
Posted 2002. July 05. - 22:13

RUFF, tudok neked adni egy rajtszámot DM-re a nevezési díj ellenében!! Egyik haverunk nem tud jönni, hívj fel:: 0620-3289543 [ottó]
Posted 2002. July 05. - 18:16

Hali!
Holnap ugye a nagy nap!!!!?? Nem tudom már követni ki jön és ki nem, de a rajtnál találkozunk, én és Lensver kb. 8-ra már fent leszünk a Várban.
Ruff: tekerések mindig szervezõdnek, össze-vissza, hétközben és hétvégén is, valószinûleg a következõ majd csak a Para féle lesz a jövõhéten, bár ki tudja, hátha a hét közben is kitalálunk valamit!
Templar: elgyötörtnek tüntem? lehet, hogy csak a szél zavart ;D. Egyébként Rave Ace barátunk jól mondta, nagyon sokat doloztam mostanság, és az alvással is hadilábon állok
Trifonak jó útat!
Karennek jobbulást...
a többieknek meg :-*
Holnap ugye a nagy nap!!!!?? Nem tudom már követni ki jön és ki nem, de a rajtnál találkozunk, én és Lensver kb. 8-ra már fent leszünk a Várban.
Ruff: tekerések mindig szervezõdnek, össze-vissza, hétközben és hétvégén is, valószinûleg a következõ majd csak a Para féle lesz a jövõhéten, bár ki tudja, hátha a hét közben is kitalálunk valamit!
Templar: elgyötörtnek tüntem? lehet, hogy csak a szél zavart ;D. Egyébként Rave Ace barátunk jól mondta, nagyon sokat doloztam mostanság, és az alvással is hadilábon állok

Trifonak jó útat!
Karennek jobbulást...
a többieknek meg :-*
Posted 2002. July 05. - 09:07

Karen, én is merevvillásvagyok, bár váltani akarok... sima erdei terepen nagyon király, betonon is természetesen, a baj ott van, hogy ha valami bucka van akkor ki kell állnod a nyeregbõl, különben kirepülsz a nyeregbõl, na és vannak olyan helyek, amik tele vannak buckával, ott nyeregbõl kiállva kell tekerni, és lassítanak is az ilyen utak...
Posted 2002. July 05. - 08:48

Szerintem is már most száraz minden, tegnap ojjan szél fútt, hogy pillanatok alatt felszárította a fõdet, meg hát egy ijjen hosszú hõség után ennyi esõt mög se érez a pálya. Bár valaki azt monta, hogy a pálvölgyi barlangtól felfele az aszfalton elég nagy dagonya van ;D
Posted 2002. July 05. - 08:14

Charon nagyon várja a sarat. Ez rossz jel. Nagyon rossz jel...
Különben nem esett annyi esõ, hogy nagyon vészes legyen. Ha meg ma nem esik, akkor holnapra pont ideális lesz minden.
--Trifo
Különben nem esett annyi esõ, hogy nagyon vészes legyen. Ha meg ma nem esik, akkor holnapra pont ideális lesz minden.
--Trifo
vendég_Charon_*
Posted 2002. July 05. - 07:36

Hoooollnaaaapp DéééééEMMMMMM!!! ;D ;D ;D
Valaki tudja, hogy most milyen sár van rajta a pályán nekije?
Charonnagyonvárja!
Valaki tudja, hogy most milyen sár van rajta a pályán nekije?
Charonnagyonvárja!

Posted 2002. July 04. - 23:02

Hali!!!!
Ginger:
A könyvtárban ingyé' volt. De láthatod, itt vagyok!
De azért kösz! Lehet, hogy megyek szombaton, beszélnem kell úgyis Simonnal.
Mellon:
Nagyon jó a fotó!!!! ;D ;D ;D 8) 8) Hogy kell belinkelni máshová??
trifo:
Annyira büszke vagyok, hogy ezt Te mondtad!!! Komolyan biciklizem?????!!!!!!! EMBEREK!!!!! Elõléptettek!! ;D
Ja, és mi van a merevvillás tapasztalatokkal???Kíváncsi vagyok!!!
Pl. Para!! Te még azzal nyomod, nem?
Na ki vagyok rúgva, :-*
Karen
Ginger:
A könyvtárban ingyé' volt. De láthatod, itt vagyok!

Mellon:
Nagyon jó a fotó!!!! ;D ;D ;D 8) 8) Hogy kell belinkelni máshová??
trifo:
Annyira büszke vagyok, hogy ezt Te mondtad!!! Komolyan biciklizem?????!!!!!!! EMBEREK!!!!! Elõléptettek!! ;D
Ja, és mi van a merevvillás tapasztalatokkal???Kíváncsi vagyok!!!
Pl. Para!! Te még azzal nyomod, nem?
Na ki vagyok rúgva, :-*
Karen
Posted 2002. July 04. - 21:56

Mellon, a DM -re nem sikerût neveznem ... :'(
Rave ace, még gondolkodok, az a visegrádról haza jól hangzik, majd meglássuk ... az két napos túrával meg úgy állok, hogy nem hiszem hogy elegnednének rá,meg nem is álltatnálak titeket a tempómmal...
na jóvan majd meglássuk, kössz a segítséget, remélem minél hamarabb jönnek a konkrét ötletek is ...
Rave ace, még gondolkodok, az a visegrádról haza jól hangzik, majd meglássuk ... az két napos túrával meg úgy állok, hogy nem hiszem hogy elegnednének rá,meg nem is álltatnálak titeket a tempómmal...
na jóvan majd meglássuk, kössz a segítséget, remélem minél hamarabb jönnek a konkrét ötletek is ...
Posted 2002. July 04. - 20:45

Karen: Matáv pontokban és a Libri könyváruházakban is lehet netezni, ha jól tudom.
Egyébként egyelõre úgy néz ki, hogy szombaton 5-re megyünk.
Egyébként egyelõre úgy néz ki, hogy szombaton 5-re megyünk.
Posted 2002. July 04. - 19:24

Segitek rajtad ruff! 
Lensver épp a pilisben kutyavigyázó, ezért most nincs netközelben.
Findli meg új munkahelyen van és elég sokáig dolgozik illetve ha nem dolgozik és jó az idõ tekereg! ;D
A net mostanság valóban hanyagolva van egy ideje ezen okok miatt!
De ha feljösz a jövö hét vége felé akkor eljöhetsz a Para féle hosszú túrára, vagy biztosan megyünk valahova hétköznap este is!
De ha most hétvégén jösz akkor kijöhetsz visegrádra a DM befutójára és vasárnap egy laza levezetõ tekerésre!
nagyjábol ennyi! ;D

Lensver épp a pilisben kutyavigyázó, ezért most nincs netközelben.
Findli meg új munkahelyen van és elég sokáig dolgozik illetve ha nem dolgozik és jó az idõ tekereg! ;D
A net mostanság valóban hanyagolva van egy ideje ezen okok miatt!
De ha feljösz a jövö hét vége felé akkor eljöhetsz a Para féle hosszú túrára, vagy biztosan megyünk valahova hétköznap este is!
De ha most hétvégén jösz akkor kijöhetsz visegrádra a DM befutójára és vasárnap egy laza levezetõ tekerésre!
nagyjábol ennyi! ;D
Posted 2002. July 04. - 15:26

Karen: van valahol egy lezúzott alkatrészes topic. Oda belinkelhetnéd a mûvedet 
És lehetsz rá büszke, mert csak az nem zúz biciklit, aki nem is nyomja komolyan ;D
--Trifo

És lehetsz rá büszke, mert csak az nem zúz biciklit, aki nem is nyomja komolyan ;D
--Trifo
Posted 2002. July 04. - 15:25

Posted 2002. July 04. - 15:22

TRIFO:Barakával mész? Én két éve voltam velük Törökország túrán. FANTASZTIUS VOLT. Mindenkinek csak ajánlani tudom.