Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
504 hozzászólás a témában

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Hali!

Vasárnapi tekerés jó volt, nekem 99.95 km-t mutatott az órám a végén. :)
Volt egy-két izgalmas pillanatom a lejtõkön: pl. egy kanyar „lerövidítése” az erõn át meg hasonlók. Esnem, ill. inkább borulnom mégis csak álló helyzetbõl sikerült  :-[(SPD rulez, és ugye laza beállításnál nem csak könnyen old, de könnyen vissza is zár a pedál).

By the way, aki esetleg nem volt ott, Karen prezenc:
Posted Image

Ez nálam maradt, de majd legközelebb odaadom, kirakhatod a vitrinbe „elsõ zúzásom emlékére”.

Milyen volt a keddi móka? Sajnos nekem koraiak az ilyen partik. :(
Viszont egyik péntek du.-koraeste jó lenne megnézni. Esetleg, „ha már lúd, legyen kövér” alapon egy SSS-sel megfejelve strand zárás után. :D

Ruff: DMra nem jössz? Úgy emlékszem próbáltál jelentkezni, de nem írtad, hogy sikerült-e?
A jövõ hétvégére Para szervez nagy 2napos aszfaltszaggatós utat, lásd. feljebb. Hétköznap (napközben) meg dolgozik a többség, bár asszem van egy-két szerencsés fiatal (rajtad kívül), akit ez nem érint.
DM után biztos szóbakerülnek az ilyen távlati tervek.

Üdv mindenkinek, :-*
DM-on találkozunk. Addig is sok tésztát mindenkinek!

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
híd... ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ú-Pöst Vásútyi Összvekötyõ Hód. Vagy Híd?

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Mi az az UVH ? gonodlom vmi hely vagy hegy mint HHH , de arról tuom hogy hármashatárhegy, meg azt is hogy hol van, de ha ezt az UVH -t látom mindigaz jut eszembe hogy ÜVegHegy  ;D picit hülye vagyok  :-[

templar

templar

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Findlit tegnap láttam az UVH-n szembejönni... Elég elgyötörtnek nézett ki :(, lehet hogy hajtják, és nincs ideje netezni. A jövõ héten vmely estén mi is beszállnánk egy SSS jellegûbe, ha van vki, aki összeszervezi.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
hát én ottan nem ismerem az utakat,meg titeket sem, asszem nagy bajban lennénk ha én találnék ki útvolnalakat  :-[ végülis 10 túrámból csak 8szor keveredünk el ,vagy bajba.én arra várok hogy ti gyertek vmi konkért ötlettel  ::) Lensverrel és Findlivel mi van, nem õk voltak ennek a témának hadvezérei ? egyébként jó utat törökországba  ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ruff: jövõ hét... ah, megvan. Megyek valahova. Kelet Törökországba. De a bringám itthon marad most.

Nos, én kihúzom magam minden közös tekerésbõl a következõ 3 hétre, de a többiek biztosan szivesen látnak. Mellesleg elõ lehet ám állni konkrét ötlettel is.

--Trifo

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
oké , de mégis mikor ? mert nekem még fingom sincs hogy mikor menjek, azért akkor ahhoz ( is ) igazítanám ...  ::) pl jövõ héten mentek vhova ?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Már kezdtem azt hinni, hogy senkise vette észre, hogy a régi (v3) topic le lett zárva. Akkora pörgés szokott itt lenni, tegnap meg néma csend honolt.

Karen: aggodalomról szó sincs, csak tippet akartam adni... A pizzamorzsolóknak hajrá! Minél elõbb leszedik, annál hamarabb szabadulsz tõlük :) Már a pizzáktól.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Karen:
:-* minden bibire!  ;) ;D

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Halihó Dunamaratonosok!!!!!

Az élet szép!!!!!  :D :D :D 8) 8)

trifo:
Fertõtlenítõ? Olyan nekünk csak a WC-be meg a kádbavaló van, Florasept, Cif, stb...  ;D  Szóval nem.
Gyapival még ma este beszélek, mert amúgy is fel kell hívnom. Dont't worry about your szarv!
Meg azóta nem is bringáztam,még egyben van, ami megmaradt!  ;D Bocs...

Szóval, banda! Tök jó volt ez a kis vasárnapi túra, örülök, hogy mindig látni új arcokat!!!  :)
Hétfõ este edzésen ráestem a sebes könyökömre, de olyan gyönyörûen, amilyet csak a pórnéptõl látni a mûjégen!!! Elkezdtem röhögni egy csapattársamon, hogy milyet taknyolt, következõ pillanatban én is leakadtam a saját spiccemben, dobtam egy hasast, - isten büntetése - de aztán még vki esett, nagyon röhögtem!! Azóta is mindenki a pizzámnál fog meg, annyira örülök neki...  Kb. bejött, hogy úgy fog eltûnni, hogy lemorzsolják. Na jó, abbahagyom, hátha vki pizzát, vagy netán joghurtot eszik.  ;D

Tök jó, bezárt minden könyvtár 1 hónapra, ahol neteztem eddig.

Most ennyi, én is edzek, Ti is edzzetek, aztán majd várom a beszámolókat!!!

Ginger:
jöttök jégre hétvégén??

1000  :-* Karen

ui.: Ha vkinek eszébe jut, rak egy  :)-t vagy akármit a nevemben a Meridás topicomba?Megköszönném, csak hogy legyen egy kis forgalma.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
öööö... Ez egy másik topic...

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Eladnám 3 napos gyönyörû színben lévõ, pompás, egészséges, jól fejlett pizzáimat! (jobb könyök-bal térd)  Az elsõ telefonálók daganatot is kapnak ajándékba!!   Hívj! Most! 06-90-....

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
ruff: szokott szervezõdni, hidd el. "Egyszer csak" alapon tuti jó bulik szoktak lenni. Lásd a Sikárosi Sütögetõs Session (SSS)

--Trifo

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
hát arra várhattok hogy szervezõdjön ... szervezni kellene ... na mindegy ... figyelek én.
egyébként mikor szoktok menni ? hétvégéken , vagy hétköznapokon is ?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Tudtommal a legközelebbi nagycsapatos összerezdülés szombaton lesz a DM rajtjánál. Meg tán a végén is.

De a vasárnapi nagycsapatot sajnálhatod, hogy kihagytad :)

--Trifo

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Asszem megfigyelem ma du. 4 körül a DM szalagozottsági állapotát. Csatlakozna valaki?
Ruff: jöhetsz nyugodtan, de mostanában nem szervezõdik közös lõdörgés, szóval figyeld a topikot.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
szeeva mindenkinek !
régen figyelemmel kísértem ezt a topicot ( mármint a v... feliratok nélkülit ), és oszt abbahagytam az olvasgatását , mert már csak üzengetésekbõl és útleírásokból állt, ugyanis elkezdtetek együtt edzeni túrázni ... namostan úgy néz kihogy paripástúl felvontattatom magamat fõvárosba egy jóó pár napra, és itt jön a nagy kérdés hogy csatlakozhatnék hozzátok egy - két túrára   ???

tizi2

tizi2

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
;D ;D
Ezt a totál beégést...
Pénteken lefújtuk a gyagya haverommal a pályebejárást szombatra, mert leszakadt az ég itt mifelénk..Lett volna mikrobusz szállítani a bringákat, stb...Szombaton erre: TOTÁL NAPFÉNY... ;D ;D  Nagyerõkkel szervezkedés, OK, menjünk de délután..Beöltöz, elmegy a haverhoz, de nincs mikrobusz, van helyette kombi Skoda, tetõcsomagtartó nélkül..Nem baj, ülések ledönt, két bicajt erõszakol befele..Darabokra szed, nem megy...Cégautó. kárpit már recseg..."Próbáljuk lecsukni...Hátsó üveg hajszál híján... :o Ekkor már melóztunk 45 perce... ;D Erõteljesebb kiszólások a magyar nyelv vidéki nyelvjárásaiból, közkívánatra. Nem megy...Egymásra néz, csupa olaj meg izzadtság..Jót röhög, bicajok ki, összerak, itthon teker laza 70-et, nagyot ásít, elszunyóóókááál a két ügyes jóbarát.
Logiszikai tanácsokért (szállítmányozás, szervezés, stb) hívja bárki bátran a Flat Kft.-t!
;)

Ginger

Ginger

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Halihó mindenkinek!

Lensver: Porec mellett voltunk a Lanterna félszigeten. Jó sportos hely, lehet teniszezni, vizbe ugrálni, búvárkodni, mindenféle egyéb szokásos vizisportolni, golfozni, minigolfozni, napi kétszer szervezetten aerobicozni, teniszezni (én csak kb. 20 pályát számoltam), lovagolni, gokartozni, futni és természetesen kerékpározni nagyon jó terepeken. De ha valaki nem vágyik ilyesmire a tengerviz is nagyon finom.
Trifo: bocs, hogy nem álltam meg, de hétközben eléggé szoktam sietni a csemetékért, és azt hiszem már amúgy is egy kis csúszásban voltam.

Talán a jövõ hét is jó lehet még a sütögetésre.

Tegnap voltunk Templarral a Széchenyi hegyen és Budaörsön tekeregni 60 kilcsit. Az eleje elég durva volt. A fogas végállomásánál még vártunk valakit és megnyugodtunk, hogy mi elég jók voltunk, hogy nem azzal jöttünk föl, hanem a saját kerekeinken.