Üdv Mindenkinek!
Én holnap (szombaton) megyek Rábára evezni, egy hét múlva jövök vissza. :-) 10.én.
Úgyhogy a jövõ héten SSS-hez csak akkor tudok csatlakozni, ha esetleg a szombat mellett (is ;D) döntötök.
Era: nekem még marad 2 hét szabim, amibõl egy hetet még így melegebb idõben (október közepéig) ki akarok aknázni. Egy ilyen Balaton környéki/körüli nem is rossz 5let, de csak jó idõben. Szállás állítólag idén bõven van, gondolom akkor az árakból is lehet alkudni.
Cserhát nem vonz valakit? Esetleg ingyért szállással?

;D

;D

;D 8)
Új lovam van!!!!Fülöpke fórumtárstól megvettem egy majdnem új CCs bringát. Merida Mts Speed váz Mantiou Black Comp teló, Avid tárcsa elõl. Sram és Mars váltók.
Tegnap este hazatekertem vele Vácról, kicsit szokatlan volt akisebb vázméret, és az ülés is alacsonyabban volt (nem vacakolta a beállítással, mert sötétedett, és nem volt lámpám), de így elég jól fordult, és érezhetõen stabilabb volt, mint a régi (nagyobb) gépem. 21es átlag kis eltévedéssel, némi földút, sár, város (+szigetlakók kerülgetése) nem olyan rossz. Pláne, hogy patentpedált tekertem edzõcipõben, a víz miatt elég csúszós volt ez a kombináció.
Ha beállítom magamak nagyon pöpec lesz.
Kicsit aggódtam ugyan, hogy milyen igénybevétel érte a gépet (Fülöpke 110kg, és DHzott), de kímélve volt a gép. Kérdés, hogy a DHsoknál a kíméletes használat, mit jelent. Mindenesetre a gép szép meg jó, meg álom, most már csak tekerni kell!!!! Ma este kipróbálom, mit tud terepen.
Nem jár valaki ma este János-hegy, HHH Római felé?
:-*
Mellon
ui.: Voltam ám kint a Szigete is szerdán, de kicsit csalódás volt. KFT volt az est fénypontja, Cure az este nagy csalódása.