Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
504 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Mellon: Örülök, hogy vevõ vagy a Balatonra. :) (Balaton megvétele? Vajon mennyit érhet ???) Úgy tûnik mégis összejön :D. Ezt még konkretizáljuk. Lehetne vagy augusztus vége, vagy szeptember eleje.

Lens: Én jelentkezem. A jövõ heti SSS nekem is jó. Szerda is, csütörtök is. 8)
Üdv mindenkinek!
Era

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Én is üdv az új leányzónak (nehogymá' bunkónak tünjek 8))

Kösz a gratulációkat, büszke is vagyok erre a csodára.
A régit eladom, mert városi bikenak szerintem drága és annyira nem jó a városban, mint amennyibe kerül.
Majd nézek valami olcsó bringát, amit nem kell állandóan szemmel tartanom.
De most cash-t akarok, mert tegnap lazán kiperkáltam ami a havi keresetembõl a levonások (adó TB kölcsön) után megmaradt, agusztusban hitelbõl élek meg nyaralok, szeptemberben majd egyenesbe jövök, remélhetõleg...
Szóval beállok Karen mellé, de a 19"es váz szerencsére nem fog konkurálni Karen 16"osával.
Ha tudtok vevõt, ne tartsátk magatokban  8)  :-*

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Hali

Charon:
Millió  :-* a mottódért!!!!   :) :-* :) :-* :)

Mellon:
gratula az új biciklihez!!  :D

lensver:
Nem megyek SSS-re.

És persze én is üdvözlöm a legújabb bringás lányt!

Karen

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Lensver: nekem semmi bajom nem lett, csak a hátsó kerék költözött rövidke élete után az örök küllõmezõkre, és már át is vette a helyét egy bazmeg felni (B+), vígan ropognak alattam a friss küllõcskék, végül 5000-bõl megúsztam, remélem, sikerül majd legombolni arról az agyatlan szöszirõl.
SSS-re mennék, ha jó idõ lesz.

Ma este 6-kor leszünk a Metal Hammer színpadon a Szigeten, ha valaki arra tévelyedne, szeretettel várjuk.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hoppá! Mellon, most látom csak mit vettél! Meseparipának tûnik így a leírás alapján, gratula hozzá. A régi masinával mi lesz, eladod, vagy megmarad városi/túra célra?

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Lensver: kecskét nem hoztam, de Törökországban láttam jó sokat. Még Isztanbulban is egy építkezés mellett kikötve :)

Holnap megyep pocsolyaúszásra, de holnapután bringáznék már egyet. Egy kicsit. Határozottan kímélõ túra lesz, mert este koncertre kell mennem. Ki tartana velem?

--Trifo

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Üdv Mindenkinek!

Én holnap (szombaton) megyek Rábára evezni, egy hét múlva jövök vissza. :-) 10.én.
Úgyhogy a jövõ héten SSS-hez csak akkor tudok csatlakozni, ha esetleg a szombat mellett (is  ;D) döntötök.

Era: nekem még marad 2 hét szabim, amibõl egy hetet még így melegebb idõben (október közepéig) ki akarok aknázni. Egy ilyen Balaton környéki/körüli nem is rossz 5let, de csak jó idõben. Szállás állítólag idén bõven van, gondolom akkor az árakból is lehet alkudni.
Cserhát nem vonz valakit? Esetleg ingyért szállással?  

:) :D ;D :) :D ;D :) :D ;D 8)
Új lovam van!!!!
Fülöpke fórumtárstól megvettem egy majdnem új CCs bringát. Merida Mts Speed váz Mantiou Black Comp teló, Avid tárcsa elõl. Sram és Mars váltók.
Tegnap este hazatekertem vele Vácról, kicsit szokatlan volt akisebb vázméret, és az ülés is alacsonyabban volt (nem vacakolta a beállítással, mert sötétedett, és nem volt lámpám), de így elég jól fordult, és érezhetõen stabilabb volt, mint a régi (nagyobb) gépem. 21es átlag kis eltévedéssel, némi földút, sár, város (+szigetlakók kerülgetése) nem olyan rossz. Pláne, hogy patentpedált tekertem edzõcipõben, a víz miatt elég csúszós volt ez a kombináció.
Ha beállítom magamak nagyon pöpec lesz.

Kicsit aggódtam ugyan, hogy milyen igénybevétel érte a gépet (Fülöpke 110kg, és DHzott), de kímélve volt a gép. Kérdés, hogy a DHsoknál a kíméletes használat, mit jelent. Mindenesetre a gép szép meg jó, meg álom, most már csak tekerni kell!!!! Ma este kipróbálom, mit tud terepen.
Nem jár valaki ma este János-hegy, HHH Római felé?

:-*
Mellon

ui.: Voltam ám kint a Szigete is szerdán, de kicsit csalódás volt. KFT volt az est fénypontja, Cure az este nagy csalódása.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Áhm! Jó reggelt!

Elõször is: Kézcsókom Sunyder!  :-*

Másodszor: Mint a mottóm is mutatja megyek kábé 11 napot eltölteni Gosau környékén kis családommal. Eddig 4 tekercs filmet vettem, de magamat ismerve ennél is több kép lesz a vége. Majd ha lesz érdeklõdés, feldobom utána a netre.

P.s.: Nagy Hegyek! Jövök!  ;)
P.s.II.: Esõügyekben Lensver lesz a felelõs.  ;) ;D
P.s.: III.: Ha nem jönnék vissza, a bringámat Karen "örökli"...  :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ok, tehát akkor eddig az SSS-re válaszok.
Akik jönnek:

Findli
Trifó
Zed
Lensver

Választ kérnék még a köv.tôl:
Era, Pix, Aszta, Anak, Karen, Pter, Bors, Mellon

és persze bárki mástól is, aki szivesen csatlakozna a sütögetéshez!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Szevasztok!

Mondjuk a szerda!

Szevasztok

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Miért Sunyrider, hol ride-olsz most, ha szabad kérdezni és nem titok???

Trifo: alku áll: DM póló török szônyegért (esetleg kecske is van?)
Jövô héten nekem kiváló mind a szerda, mind a csütörtök este is!

MEGKÉRNÉK MINDENKIT, HOGY JELEZZÉTEK, KI TUDNA JÖNNI A JÖVÔ HÉTEN AZ SSS-RE, ÉS MELYIK NAP LENNE JÓ??

szunyder

szunyder

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

oooooo!
ez nem igazsag! en mindig lemaradok a jorol!
Sajnos,mint elobb emlitettem, a tavolsag blokkolja a mehetnek vagyat,talan majd egyszer.
Azert koszonom az invitaciot,Trifo!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sunyder: Ahhoz mindenbe bele kell dumálni (jó sokat) :D

Trifo: 8 óra :o  ???  :-[
Azért gondoltam több naposra, hogy kicsit fürödhessek is, de a Balatonfelvidék tényleg jó ötlet - gyönyörû hely. :)

szunyder

szunyder

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

mindenki kulon koszont,ez igazan melengeto erzes :)

csak azt mondjatok meg nekem,hogy mivel erdemeltetek ki azt a sok,sok,sok csillagot?

EN IS,EN IS!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Era: Balatonkerülés? Legyen rá mondjuk 8 óra :))) Szerintem önmagában a Balatont körbebringázni nem túl izgalmas. De ha mondjuk az északi part helyett felmész a Balaton felvidék dombjai közé, akkor lehet találni egészen elvarázsolt helyeket, és nem is keveset. Mondjuk számomra a Balaton mint olyan már egyre kevésbé vonzó, szóval csak magáért a tóért már nem is nagyon mennék oda.

Lensver: Török élményeket cserélnék Adriai élményekre. Valamint török miniszõnyeget cserélnék Duna Maratonos pólóra :)

Az SSS szempontjából a jövõ hét valamikor, az teljesen jól hangzik. Én vasárnap Szigetre megyek, úgyhogy szükségem lesz utána egy pihenõnapra, de szerda vagy csütörtök teljesen megfelelõnek tûnik. A helyszínt tekintve még mindig támogatnám a Nagy Szénást, de oda _tényleg_ idõben el kell indulni.

szunyder: Nem tudom, hogy mennyire olvastál elõzményeket, de talán már lemaradtál az SSS rövidítés jelentésérõl. Most megvilágítom neked: Sikárosi Sütögetõs Session. Részletesebben: este fölmegyünk a hegyekbe, rakunk tüzet, sütünk rajta vacsorát, aztán jól szóval tartjuk egymást késõ éjjelig. Hajnalban összeszedjük magunkat és munkába biciklizünk, de itt a munka valószínûleg eléggé idézõjelesen értendõ :)
A lényeg az, hogy gyere el oszt meglátod milyen jó!

Karen: lassan kellene már a bringa az öcsémnek, meg kellene beszélnünk egy randit ecélból. Sikerült rá szarvat szerezni?

--Trifo

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Szia Sunyder!!!! :D

Örülök, hogy újabb hölgyet köszönthetünk a Fórumon, és az pont TE vagy!!! :-* :-* :-*

szunyder

szunyder

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Szia Era!

Bicajozhatnekom mindig van,meg a jo tarsasagot is szeretem,de sajnos most, es meg hosszu ideig nem tudok elni a lehetoseggel.
de azert erdekelnek az esemenyek odahaza,ugyhogy az oldalt tovabbra is latogatni fogom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szia Sunyder! :D
Nem tudom mennyit olvasgattál már bele a topikba, de én mondom jó helyre keveredtél. ;)
Ha bicajozhatnékod van és szereted a vidám barátságos társaságot, figyeld a szervezõdéseket! Ez az SSS meg garantáltan jó buli. Még ha másnap melózni kell is menni. :)

Nyaralás: Motoszkál bennem egy gondolat. Jó volna megkerülni a Balatont egy pár nap alatt. Nincs kedve hozzá valakinek? Én augusztus közepére, vagy végére gondoltam, de még nem tudom hogy is engednek el a munkából.
Ez csak egy ötlet (ha valakit érdekelne jó lenne, egyedül azért nem olyan érdekes  :-/::))

És üdv mindenkinek. :D Aki most jött meg a nyaralásból és aki még ezután megy.

szunyder

szunyder

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
koszonom a meleg fogadtatast Thy es Lensver  :)

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Helló lensver! :-*
Sajna a váltó átkerült szept. 21-re, HHH. :'(
Ilyenek vannak Mo-on, vissza kell szoknod a nyaralás után. ;)
Pter