Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
504 replies to this topic

Anak

Anak

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Hi, Lensver!

Vasárnapi túrára jelentkezem én is.

Üdv!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Akkor az a jovo hetvege, ha jol szamolom. Hat, en mennek, de csapatokrol meg semmit sem tudok, hogy ki kivel akar menni. A megmozdulas topikban volt nagy szervezkedes, ott is erdemes majd korulnezni, hatha tortent valami uj e temaban. Tobben is csapatot alkottunk mar innen a forumrol (findli, Rave, Baliba, Zold,...es meg masok) de mikor kiderult, hogy elhalasztjak a versenyt, elsullyedt a topik.

Mas.
Az en turam tehat: e het vasarnapjan lesz, es 100 km-esre tervezem, de ismetlem, ez ne remitsen el senkit, ugyanis e tura kereteben megtanulhatjak (akik meg nem tudnak ;D), hogyan lehet letekerni 100 kilcsit tok lazan, sok megalloval a hegyekben.
Ha megse sikerul, azert meg senki se nehezteljen, mert idonkent megesik, hogy kicsit tul sokaig sziesztazunk egyik masik kocsmaban vagy cukiban.

Tehat ha jol emlekszem eddigi jelentkezok a kovetkezok:
findli, Rave, Era, Kalaius, Trifo, Mellon...
Ha valakit kihagytam ezer bocs, es szoljon aki meg jon.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nagyon jó volt a Mátra Maraton! (elsõ versenyem :))
Ufonauta haverommal kitekertük magunkat rendesen...A rajtnál találkoztunk Rave Aceékkel.Lesz Fórumos csapat a 24óráson?Ez évben a HHH-en lesz,a 20.-ára esõ hétvégén.KALA

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
En most mar megyek a hajnali vonattal, bar nem tudom felferunk-e ra.... Radasul nemzetkozi vonat is, gondolom a szervezok megint itt sem inteztek bicikliszállitot, most mar keso is persze.  

Jo kis bemelegites lesz feltekerni Matrahazara (Gyongyos nincs tul magasan gondolom  ???)

Szombat este buli is lesz, egesz heten nem tekertem hihetetlen jol fogom nyomni vasranp  8).

No de majd a Mecsekben!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ezúton thnx Majornak a bukókérdés gyors megoldásáért!Hálám üldözzön sírig!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Mivel nincs itt Lens ezért én mondom :úgy tudom vasárnap lesz a nagy tekerés azt hiszem!
de ez nem biztos majd õ megírja nektek! :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

Úgy fest, hogy vasárnap a gödöllõrõl 6:34kor induló vonattal megyek majd Vámosgyörkig, majd ott átszállok a Gyöngyösre közlekedõ járatra...

Gyöngyösre 7:30ra érek be, majd tekerés úgy bemelegítés gyanánt... ;)

Azért mondom, hogy úgy fest, mert piciny lehetõség akadt, hogy talán még szombat este le...illetve fel jutok autóval... de:  :-X

PéeF... aki már nagyon feni a gumijait egy kis kövezésre... ;D

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
Mellon, állitólag a sástói kempingben van még szabad faház. mi ma foglaltunk. 3700/2fõ, 4300/3fõ. nekem húzós lenne az MM-re hajnalban leutazni..szombat du. fogok. jön esetleg valaki a 15.05-össel?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lens: Az a 100-as kicsit rémisztõen hangzik, de Rave leírásában már jobban tetszik. Meg arra gondoltam, lehet hogy elindulok Veletek, aztán meg valahol leválok, mielõtt még kipurcannék.  ;)
Szóval én is jelentkezem. :D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts

Ja, es ha szombaton rossz az ido, akkor az egesz attevodik vasarnapra.

Ha lehet kérni szombaton inább ne legyen rossz idõ   ::) mert családi nap lesz (ez olyan céges buli: érezd, hogy hol az igazi családod  ???)

De ha esetleg vasárnapra átkerül akkor én is tudok menni.

Mátra mrcsira csak nem néztünk szállást, hajnali kelés áááá, 6kor megy egy vonat :( :( :( Jön valaki még vonattal?

Üdv mindenkinek,
Mellon

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Igazából nemtom.Az osztálytársamról van szó,és még sosem mértem a fejét. ;DNekem Unisize MEt sisakom van,53-61,és neki bizony elég nagyra kellett állítania,amico felpróbálta.Az Ufoban lehet vmi.Vagy csak a haja.Mert az sok van neki.És ezzel már nincs titok,miért kell a nagy fejfedõ.De azért ha vki tud,az segítsen,plz!!!Msot nem éhezünk,és nem is arról van szó,hogy fedél nélkül lennénk,csak két napra nagyon kéne egy fránya sisak...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
58-62!!?! Dzsézusz Krájszt! Kend csak nem ufonautákból szervezett csapatot?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ja igen!
Nincs vkinek egy bukója,amit nélkülözni tudna most hétvégén?Akarunk páran menni Mátrára,de nincs mindenkinek:( kb 58-62-es kéne.NNagggyon fontos lenne!Plíz,vki!Tudjátok,Góranga! ;D

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Megyek én is a túrácskára, ha ráérek aznap! NAgyon hiányzik már egy jó hosszú tekerés Lensver tempóban, az utóbbi idõben csak nagyon lájtos dolgokra tudtam eljutni.
Off, de most teljesen hatása alatt vagyok annak, hogy Görögországban mindenféle elektronikus játékot betiltottak, ha valakit rajtakapnak, hogy játszik (mondjuk mobilon), 1 M feletti büntetést szabnak ki rá. Én sem hittem el, de tök komoly! Hát nem szórakoztató?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hálám üldözzön sírig!Ilyen tudattal tuti jól sikerül az a fene írásbeli...Nem semmi,a labor + a szóbeli után (19.-e) meg jön a 24h-s...Oda nem megy vki?
Vagy mindenki megriadt a múlt évi sáros Alsóörstõl?
Már csak 15.-éig lehet nevezni!
KALA

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Én eddig soha egyetlen lányos topikot nem olvastam, gondoltam, benézek. Erre mi van? lensver 100 kilóméteres túrára buzdítja a többieket. Jézusom! Tutira nem itt a heylem.... ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Semmi baj. A turat attehetjuk vasarnapra is, nekem barmely nap megfelel. Es igy legalabb a baratnom es el tud jonni, akinek szinten nem jo a szombat. Te meg mar a vizsga utani felszabadult erzessel szaguldozhatnal velunk! Es persze roviditeni is lehet a tavon , nem muszaj gyotrodni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Na engem isten bottal ver!Ugyanis 14.-én van az angol felsõ írásbelim a Mûegyetem rkp K épületében,pont 9 órakor  :'( :'(De majd a bicózásra gondolok,amikor küzdök a teszttel...Jó túrát így elõre is!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Igen Rave, 100. De azokkal a folytonos megallokkal szerintem nem lesz veszes. Meg azert csutortok penteken is megyek ket rovidebbet, tehat nem egybol lesz az a szaz!!!
Ja, es ha szombaton rossz az ido, akkor az egesz attevodik vasarnapra.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
100? :o
Lensver nem ülsz bringára 3 hétig+ két nappal elötte jösz haza egy egészen más idõ zónából és rögvest egy egész 100-zat akarsz menni? :D
Nem azért mondom de ezt a számot meglátja valaki azt gondolja magába "úramisten ezek 100 km akarnak tekerni, hát ezekkel se vagyok egy súlycsoportban!" és nem fog eljönni veletek tekerni!
Mielött találkoztunk volna én is gondoltam rá elmagyek veletek tekerni de aztán a fenti mondat felötlöt bennem és inkább letettem róla!
De azért ez nem annyira súlyos mint aminek látszik!
Mindenkinek üzenem aki csatlakozni akar jöjjön nyugodtan mert azért nem versenytempó ez a 100 kilcsi! :D
Ráadásul kb félóránként megállunk valamiért(pisi, cuki, defekt,egyéb.... :D)
Ja ebböl remélem kiderült megyek én is meg azt hiszem a csajom is bár ezt majd Õ eldönti! ;)
Hi:
B.