Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak v4

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
504 hozzászólás a témában

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
CSÁ Pest BringásNépe!  ;)
Ha megyek,hova megyek  ???
A kocsit le lehet állítani vhol  ???
Sajjna még nem bizti,de nagyon szeretnék menni!  :'(
findli:lelkesedés van,csak az anyagiak,tudod,ami nem boldogít!  :-/ (mondddják a gazdagok)
Télleg:mi van a kormányossal  ???

Mit vigyek,ha vihetek?Erdei túra,ÚGY-É NEM BETONY?

Üdv.:Tyito

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Kalaius: rosszabb mint egy maraton! ;D ;D ;D BRUTÁLISABB!
Legalábbis a gyomornak megterhelõbb!!

Ne készülj sehogy, gyere és kész!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ÖÖÖ,még zöld vagyok,mit vigyek ???Felszerelés,mint egy maratonon?Tehát belsõ,szerszámok,folt,fényezõképezõgépezõ?A hídat sztem megtalálom,mert ott laktunk amikor ideköltöztünk (Királyok v. Kalászi vagy hogy hívják éppen ;D)és a hídon tanultam biciklizni...Télleg,mennyire lesz nehéz?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Végre egy topictúra!!!

Tityó: ejha, Szegedrõl felugrani Pöstre egy túra miatt, ez igen! Micsoda lelkesedés. De gyere, megéri!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Trifo két példányban jön, Lens viszont talán kifáradt a szervezésben  ???, mindenesetre hiányzik (HIÁNYZIK)  a listáról.

Útvonal merrre lesz? Mindenki bemondja melyik cukrászdát, kocsmát, büfét, falatozót, presszót, csehót stb. akarja útbaejteni, és optimalizálunk rá egy útvonalat?
(Pilisszentkereszten még mindig finom somlói kockát kapni.  ::))

Karen: Tegnap láttalak elsüvíteni egy futárbiciklivel, a hangom utol se ért, oly gyorsan száguldottál. (bár lehet, hogy Kálvin tér zaja kímélt meg a velem való találkozástól  :-/)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Hát ha rajtam múlik, megyek túrni és ázni vasárnap, csak engedjen el a zasszony :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Lensver: Én kétszer is megyek :) :) Eszerint nekem 200km a vasárnapi adagom.

--Trifo

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
én is mennék de hát egyszer egy hónapban haza kellene ennie a fenének, és az pont mostanra esik mivel jövõ héten csillebérc, utána meg HHH...
de lélekben veletek vagyok  ;D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
lensver:
Sokan vagytok a túrához eddig is,de,ha sikerülne legalább egy havert megfûzni,hogy jöjjön velem,szeretnék én is menni,ha engeditek!  :-*
Kicsit sok az utikõccség,sajjna,egyedül!  :(
Üdv.:Tyito Szeged

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Update:
Vasarnapi turara eddig jonnek a kovetkezok:

findli, Rave, Era, Kalaius, Trifo, Mellon, Anak, Aszta, Trifo, Charon??, Koga+haver?, Pixel?
Kb. 13-an leszunk.

Emberek, marha jo moka lesz!  ;D

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
lensver:
esetleg én(mi) is menné(n)k,ha lehet.
Kondim nincs,de majd megvártok. :)Esetleg. :(

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Hmmm azóta már visszavettem a bátorságból :)
Mindenesetre ha megjön a Psylo, mehetünk versenyezni, hogy melyikõnk töri össze magát/a bicaját elõbb!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jut eszembe, hova lettek Sped képei a Bükk Maratonról, meg az elõzõ esti ökörködésrõl? Kiváncsi volnék rájuk nagyon!

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Asszem én is megyek talán vasárnap.

Trifo: legközelebb majd világosban. Pix talán megmutattya, hogy kõ leugrani a hegyoldalban lévõ emlékmûrõl.

AsztA

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Vasárnap... Jövööööööööök! Reggel csak leakasztom a bringát a falról és már suhanok is az UVH felé!

Tegnap este voltunk Asztával ugrálni. Esés nem volt, csak szabadesés egészen 60cm magasságbõl. Szédítõ, mi? Tiszta vagány hely volt a Tabán oldalában. Ja, meg majdnem sikerült hátsó keréken ugrani egyet. De csak majdnem :(  Adrenalin megvolt. Mehetnénk ilyenre többen is.

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hat, gondolom keves a Lo've'.

Szoval a vasarnapi turan eddig ugy nez ki, jo sokan leszunk. Ez azt jelenti, hogy ez inkabb lesz hegyi felvonulas, mint komoly bicajozas, de ez egyaltalan nem negativum, sot. Az ilyen turak nagyon jo hangulatban telnek altalaban! Tehat mindenki szamitson arra, hogy  - valakinek mindig valami baja lesz es ezert - gyakran meg fogunk majd allni, stb... Lehet, hogy vegul nem szaz lesz, hanem 20. ;D ;D ;D

Szoval, akkor ugy keszuljetek, hogy a talalka reggel 9-kor lesz az UVH budai hidfojenel a kis hidnal a patak folott. Ha valaki nem tudja hol van, meg addig van sok nap, hogy elmagyarazzunk.

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Na akkor itt is megkérdezem, hátha nem néztétek a Megmozdulás-t ::):
Jön valaki Saalbach-ba? Csak azért kérdem, mert az elején nagy volt a tolongás, most meg...
Pter

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Mi van,a régiek meghaltak? Csupa új arc van csak. Ja, egyébként Nektek üdv! Régen akkora pörgés volt, most meg tiszta csalódás.  :(  Na persze õsz van, iskola, meg meló, vége a lebzselésnek, dehát akkor is...!

Charon: Te vonzod a baleseteket! Jobbulást!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
És az sem biztos,hogy kalaius egyedül megy!
Lehet,hogy megy az ufonauta v. egy kishölgy is vele...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha élek, és megjelenek...  ;)