Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
milyen kár, hogy nem vagyok pesti....

danika: majd akkor legyél májer légyszi, ha saját zsebbõl (nem aputól vagy anyutól) futotta egy autóra. jó? akármilyenre. lényeg, hogy te DOLGOZTÁL érte. érted?

addig meg csak annyit tudok mondani, hogy láttam itt a képeken az alfát is, a stilot is, és ne adja isten, hogy rám villogj velük, ha pesten járok. vagy behúzzál elém egy sávba, vagy kikanyarodj elém szabálytalanul...... _elég sok_ és komlyan mondom kib*szott sok kamionos ismerõsöm van. konténereket szállítanak. tudod, elfér az alfa a kerék alatt.... ne kelljen szólni nekik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Vdanival amúgy nincs semmi gond.Csak attól félek,h mivel Noé minden állatból kettõt vitt L csónakázni,valahol rohangál a párja is:)

de õ maximum valami ____________ vagy ________ lehet, és remélem, hogy a párját már eltaposta valaki...:)
Van állásom...:bananadan

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Csak attól félek,h mivel Noé minden állatból kettõt vitt L csónakázni,valahol rohangál a párja is:)

vDaniella?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Thy,te ilyen kamikáze módszerekkel operálsz? Milyen gyakran amortizálsz le így kereket/villát?:D
Legjobb sztori idáig,autós;jövünk le hegyrõl,és egy kellemesen festett p*csa egy zsákutcából minket figyelemen kívül hagyva kanyarodott fel az útra,kb surlódásos kontaktot okozva.Ezek után haverral szépen beálltunk elé,majd,amikor már untuk a dudálást,hagytuk,h feljöjjön közénk,és a nyitott merci oldalába kapaszkodva Lmagyaráztuk neki,h miért is olyan praktikus,hogy kabrióval jár;frankón bele lehet köpni a kocsijába,ha nagyon az utak királyának érzi magát...
Vdanival amúgy nincs semmi gond.Csak attól félek,h mivel Noé minden állatból kettõt vitt L csónakázni,valahol rohangál a párja is:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szinuhe:

Ez a régi sérelmek keltette bosszúvágy, amit viszont VDANIka idézett elõ... arra meg senki nem kérte...

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Agyam eldobom. Mik vannak. :D Ez mar tenyleg ROTFL =)

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát eddig okoztam már némi kárt szabálytalan kisköcsögökben(autóstól),meg persze nagyköcsögökben is...
De csak egyszer ne add meg az elsõbbséget a bringaúton:D majd mikor 30-al belemászok az ajtódba:D
Olyankor látni kellene a fejeket..persze néhány alkalommal menekültem...meg egyszer lehet nem fog sikerülni:)
De ilyen az élet
Én élvezem

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
mar bocsanta, de azzal, hogy mindenki elmondja vdaninak a sajat (velos) velemenyet, azzal pont Ti idezitek elo, hogy irjon ide.
aztan megy a fujas, hogy egyaltalan mit keres itt...

ha vki nemfekszik, jobb megoldas az ignore.
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Ne feledd, hogy Te védtelen vagy, az autóst meg körülveszi pár tonna. Rosszul csak Te járhatsz.

azért nekem nem mindegy hogy bõ 10kg borul rám, vagy pedig "pár tonna" :chin:

ja és még valami... nem szeretném személyes fenyegetésnek venni ezt a mondatot... nem esne jól (nekem sem) a reakcióm...

'Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Az elsõben nem vagyok biztos.' A. Einstein

Live long FireFox!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
"Ha kalapács van a kezedben mindent szögnek nézel." (Woody Allen?)
Dániel fiú meg csak egy pedált ismer.
"In idem flumen bis non descendimus"

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Charon tényleg... müködik! Akkor most valami nagyon jó nõt fessél a falra, lécci lécci lécci...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
AZ AGYAM ELDOBOM!!!!! Nem gondoltam, hogy reggel bejövök és ez fogad. Az igazi, a Mester. :) Tényleg mûködik a falra festem az ördögöt dolog.....

Ne feledd, hogy Te védtelen vagy, az autóst meg körülveszi pár tonna. Rosszul csak Te járhatsz.

Azért az a kár amit a bukósisakom okoz a szélvédõben, meg a letöltendõ börtönbüntetés amit azért kapsz, mert elütöttél - kárpótol. Ebcsont beforr.
Ha meg mégis a túlvilágra átszenderül valamelyikünk - elõször az ismerõsök látogatnak meg hajtókarokkal, majd egy nagy g*c! etnikum fog hátulról szeretni a börtönben.
:clap:
Ha meg arra gondolsz, hogy úgy általában jobban véd.... olvass törésteszteket és nézz baleseti statisztikát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Tom, hogy sok itt a gyépés, nem kell mondani.
Amúgy Stilot, 145QV-t és városi autónak egy SMARTot fogok hajtani. Nyáron meg már Fiat Coupé 20V Turboval + SMART.
hi

Dani

...de a nagy Manitou óvjon, hogy egyszer engem villogj le, vagy kotorj az út szélére az autópályán!
"In idem flumen bis non descendimus"

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
na jóvan. elég már :D
nincs jobb dolga senkinek, és most végre van valaki akit lehet basztatni joggal....ami nem is baj :D, de......sírás/röhögés határán vagyok :lol1:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Danikának:

Én mindig szerettem volna olyan körökben mozogni, ahol azzal lehet fittizni, hogy Anyu meg Apu mennyit keres, és basszájba, mi ez a fél éves 5-ös béemvé, hogynemtakarodszhaza rögtön kérni egy újat, mondjuk ugyanez Stiloban kurva gáz, meg szerintem nagyon hülyén néz ki rajta az a baszomnagy felni... A Smartról meg nem is beszélve, mer' hát az ugye a plázapicsák bevásárló autója, és csak az ilyen csökött értelmü gyerekek gondolják róla, hogy menõ, de hát, én ugye nem forgok ilyen körökben, ezé' nem is t'om elképzelni, de úgy érzem jobb is ez igy.
Csinálj barmot magadból, gyere még ide vissza egy párszor, ugassál csak... De ha kinõttél ebbõl, akkor minek?
A végén még te is feltalálod nekünk a légféket targoncaszeleppel vagy hasonló nagy találmányt... bár nem nézem ki belõled.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
vdani:az lehet hogy kocsiban te vagy a súlyos egyed, de csak egyszer szállj ki és jöjjek szemben;)
ja és lehet hogy elbaszol autóval, de ha nem halok meg a gatyát is leperelem a kedves szüleidrõl.Szerinted az autó valami hatalmas státusszimbólum a normális emberek körében?Ráadásul egy erõsen középszintû autó?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

ki ez a vdani?poenbol irja ezeket?vagy igazan ilyen?
remelem az elso parkolasnal meghuzza a stilot.smartot meg csak a nok vezetnek meg a melegek.
kinott a bicajozasbol...ez fasza. vagy rajott,hogy nincs hozza tehetsege.

Vdani megismerésésre ajánlom az Indexes fórumot (fõleg a hova tünt Vdani topicot). Mondjuk az szép hogy ott is utálják (stilo/alfa topicban is) :air:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ki ez a vdani?poenbol irja ezeket?vagy igazan ilyen?
remelem az elso parkolasnal meghuzza a stilot.smartot meg csak a nok vezetnek meg a melegek.
kinott a bicajozasbol...ez fasza. vagy rajott,hogy nincs hozza tehetsege.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Tom, hogy sok itt a gyépés, nem kell mondani.

haladás..
márcsak az önkritika hiányzik de nagyon.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Egy hozzászólásba nem bírtad volna beletömöríteni, ugye?

Aztán csak gizduljál, hogy fater aládnyomja az olasz autógyártás "remekeit".
Ezzel azt akartad eláérni, hogy tudjuk, hogy Te vagy itt a Basszájba?

Ide valami genya kérdést tettem volna, de a végén még magadra vennéd és nekem esne rosszul...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu