hogy hogy lehet barátnõvel bringázni? pont úgy. felül a bicóra, és teker. ha sportos alkat. bár egy plázacica... az pont nem.
és az együtt autózásnak mi teteje van? egy benzingõzös zárt térben mentek körbe körbe a városban? igazán jó móka.. adrenalin, tiszta levegõ, szép táj... na meg 20ezer/kör. igazán romantikus.
majd kinövöd ezt a "fuvarozzuk a barátnõt egy autóval ahova akarja" korszakot...
remélem. nem suliban kéne még lenned? vagy sulinet, értem.
smart egy röhej. én félnék benne. de ez nem autós vita.
és egy biciklis tud esni. tehát a kocsidat szépen összezúzza, õ meg sértetlenül feláll. röhög egyet. és továbbmegy. te meg állsz és nemérted....
sztem ha nem vagy biciklis akkor itt sincs keresnivalód... index fórumon is emlegetnek, mégsem kezdessz el magyarázkodni.
és nehogy már gond leszeg kifizetni a benzint a szüleidnek az alfába.. mellelseg jogsid sincs szal... bár azt 1 hónap alatt is meg lehet szerezni, csak pénz kell ahhoz is...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2004. december 03. - 13:32
vendég_vdani_*
Írta 2004. december 03. - 13:22
Rob!
Nagyon jó, ha vannak kamionos ismerõsöid, csak semmire sem mész velük.
Thommey!
Te nekimész az ajtónak, Te elrepülsz 30cal, összetöröd magadat, én pedig elmegyek, rendelek egy új autót CASCO-ra, és kész. Ki járt jobban?? Persze ha Neked van elõnyöd vagy zöldlámpád, akkor megadom, nem arról van szó! De ne essünk át a ló túloldalára azzal, hogy a bringások milyen szabályosak.
Rocsipeti!
A SMART a legjobb városi autó, kicsi, 3 litert fogyaszt, semmibe sem kerül fenttartani. Gondold el. Városban megyek 500 kilómétert. Monjuk Coupé 20VTurboval csak 20ezer a benzin, mellé még a gumi, ami azalatt kopik, karbantartás, stb......
SMART? 15 liter gázolaj, az pont 4-5ezer Forint. itt a nagy különbség.
Meg 6os automata váltó, 6légzsák, modern, 2fõnek nagy.
És egy átlagos kisautónál biztonságosabb. Van videom, tesztem, ahol SMARTot 115tel falnak küldenek, majd egy CORSA-t is. Smart sokkal jobb, az utascella 1ben marad, teljesN! Aki azt mondja, hogy nem jó autó, azon egyértelmûen látszik, hogy még csak képen látott SMARTot.
Na pá, menjetek ugratni 1 újabb dzsámpot! Én azért még néha fogok bringázni, elmegyek Kaprunba, ott bérlek 1 bringát, aztán bringázok 2 napig, hazajövök. Ez jó szórakozás. Esetleg síelek is 1et az 1ik napon...
1kérdés: Ti, hogy tudtok a barátnõtökkel bringázni??? Vagy Õ addig otthon ül?? :OOIII
Dani
Nagyon jó, ha vannak kamionos ismerõsöid, csak semmire sem mész velük.
Thommey!
Te nekimész az ajtónak, Te elrepülsz 30cal, összetöröd magadat, én pedig elmegyek, rendelek egy új autót CASCO-ra, és kész. Ki járt jobban?? Persze ha Neked van elõnyöd vagy zöldlámpád, akkor megadom, nem arról van szó! De ne essünk át a ló túloldalára azzal, hogy a bringások milyen szabályosak.
Rocsipeti!
A SMART a legjobb városi autó, kicsi, 3 litert fogyaszt, semmibe sem kerül fenttartani. Gondold el. Városban megyek 500 kilómétert. Monjuk Coupé 20VTurboval csak 20ezer a benzin, mellé még a gumi, ami azalatt kopik, karbantartás, stb......
SMART? 15 liter gázolaj, az pont 4-5ezer Forint. itt a nagy különbség.
Meg 6os automata váltó, 6légzsák, modern, 2fõnek nagy.
És egy átlagos kisautónál biztonságosabb. Van videom, tesztem, ahol SMARTot 115tel falnak küldenek, majd egy CORSA-t is. Smart sokkal jobb, az utascella 1ben marad, teljesN! Aki azt mondja, hogy nem jó autó, azon egyértelmûen látszik, hogy még csak képen látott SMARTot.
Na pá, menjetek ugratni 1 újabb dzsámpot! Én azért még néha fogok bringázni, elmegyek Kaprunba, ott bérlek 1 bringát, aztán bringázok 2 napig, hazajövök. Ez jó szórakozás. Esetleg síelek is 1et az 1ik napon...
1kérdés: Ti, hogy tudtok a barátnõtökkel bringázni??? Vagy Õ addig otthon ül?? :OOIII
Dani
Írta 2004. december 03. - 13:06
a forfour:) az sem volt meg... bár nagyságrendekkel nagyobb mint a kicsi smart, de... mondjuk könnyû velük parkolni. meg kiállni. 3 haverral odaáll az ember, felkapja, arrébrakja:)
Írta 2004. december 03. - 13:04
haverom ezert a legnagyobb autot kerte. ;-)
kombi vmi volt
kombi vmi volt
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2004. december 03. - 12:41
hékás...:-) inkább hosszú!
szerencsére dig pont most lépett ki, szal erre nem fog írni semmi olyat, amit "félreértett":-)
de a roadsterbe, se a forfourba sem...
ja meg a 206-osba is alig, amit épp most nyúzok...:-) a vizsgabiztos meg utána alig fért be mögém...:-) ott röhögtem rajta:-) na mind1. vissza vdanihoz:-)
szerencsére dig pont most lépett ki, szal erre nem fog írni semmi olyat, amit "félreértett":-)
de a roadsterbe, se a forfourba sem...
ja meg a 206-osba is alig, amit épp most nyúzok...:-) a vizsgabiztos meg utána alig fért be mögém...:-) ott röhögtem rajta:-) na mind1. vissza vdanihoz:-)
Írta 2004. december 03. - 12:34
Írta 2004. december 03. - 12:32
ja, valahogy sajnos így:-\ :-(
vdani:
az autó után mi jön majd?
mellesleg smart... krisztinavárosban volt egy rendõrségi smart.
azóta sehol sincs:D
valami gyökér nekiment gyökféllel. a smart meg elszállt mint a vadliba. persze a 2 rendõrrel együtt. nekik bajuk nem lett, de a kocsi a felismerhetetlenségig... na meg nesztek emberek, hogy egy autó* nem repülhet...
majd ha meglátjuk vdanikát, 2en odamegyünk, és felborítjuk a gépszörnyet:)
buziautó lol:-D
mellesleg én be sem férek egy ilyenbe, hiába próbáltam...:-)
*: ez egy sértés az autóknak. nem autó, hanem smart.
vdani:
az autó után mi jön majd?
mellesleg smart... krisztinavárosban volt egy rendõrségi smart.
azóta sehol sincs:D
valami gyökér nekiment gyökféllel. a smart meg elszállt mint a vadliba. persze a 2 rendõrrel együtt. nekik bajuk nem lett, de a kocsi a felismerhetetlenségig... na meg nesztek emberek, hogy egy autó* nem repülhet...
majd ha meglátjuk vdanikát, 2en odamegyünk, és felborítjuk a gépszörnyet:)
buziautó lol:-D
mellesleg én be sem férek egy ilyenbe, hiába próbáltam...:-)
*: ez egy sértés az autóknak. nem autó, hanem smart.
vendég_Charon_*
Írta 2004. december 03. - 12:25
hogy sérült-e a lökhárítóa vétkesek meg kiszállnak, megnézik,
és továbbmennek.
Írta 2004. december 03. - 12:24
nehogy kikapjanak majd egy pirosnal abbol az orszaguti cirkalobol.
:-)
ha pedig elutsz egy bringast az
1. annyira nem poenos.
2. isten vigyazzon a kocsidra meg az adataidra ha az en leszek.
amugy nagyon komoly felnott lehetsz ha mar kinottel a bringazasbol.
de majd rajossz
mondjuk par ev mulva
:-)
ha pedig elutsz egy bringast az
1. annyira nem poenos.
2. isten vigyazzon a kocsidra meg az adataidra ha az en leszek.
amugy nagyon komoly felnott lehetsz ha mar kinottel a bringazasbol.
de majd rajossz
mondjuk par ev mulva
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2004. december 03. - 12:23
pedig ált. az ártatlanok halnak meg, a vétkesek meg kiszállnak, megnézik, és továbbmennek.
de nehogy meghaljon már, mert vmelyik györkér tuti még szobrot is emelne neki valahol a kossuth tér felé....:X
összefogna az összes fórum ahol megjelent, és...
de nehogy meghaljon már, mert vmelyik györkér tuti még szobrot is emelne neki valahol a kossuth tér felé....:X
összefogna az összes fórum ahol megjelent, és...
Írta 2004. december 03. - 12:04
Na igen...
ettõl féltem.
Csak egy mondatot teszek hozzá:
Dani.
Azért fogok imádkozni, hogy amikor elszállsz, egyedül legyél és ne legyen ártatlan áldozatod.
ettõl féltem.
Csak egy mondatot teszek hozzá:
Dani.
Azért fogok imádkozni, hogy amikor elszállsz, egyedül legyél és ne legyen ártatlan áldozatod.
Írta 2004. december 03. - 11:27
éljenek a vdani gyûlölõk.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2004. december 03. - 11:24
sztem, ha alacsonyabb az autó, akkor akár bepróbálhatnál egy bannit, ami persze nem sikerül, de a lánctányér találkozik a motorházteõvel.
szegény danika meg...
tetszik ez az összetartás, ami van a fórumon, amikor admin, moderátor, átlag júzer úgy szidja õt, ahogy kell. mert megérdemli.
edem meg jót tett , köszönöm neki, nélküle unalmasabb lett volna ez a 2 nap.
szegény danika meg...
tetszik ez az összetartás, ami van a fórumon, amikor admin, moderátor, átlag júzer úgy szidja õt, ahogy kell. mert megérdemli.
edem meg jót tett , köszönöm neki, nélküle unalmasabb lett volna ez a 2 nap.
Írta 2004. december 03. - 11:21
én csak nekimegyek akárminek, kimozogja.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2004. december 03. - 11:19
Csak az AC-vel,meg a dirtgéppel szoktam ilyet tenni:D
azok simán bírják!
Csak mert olyan jó hangja van az ajtónak....
azok simán bírják!
Csak mert olyan jó hangja van az ajtónak....
Írta 2004. december 03. - 11:17
Pedig péntek van.. Örülni kellene ennek. Ugyehogy.
Foleg, hogy ha minden igaz, akkor ma meglesz az uj hajtasom
Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:
Írta 2004. december 03. - 11:12
Írta 2004. december 03. - 11:09
Írta 2004. december 03. - 11:08
Andrew Wolf,
tudom. mar-mar legenda szinten ujra es ujra visszatero tema a forumon, miota idejarok. a legkulonbozobb topicocban bukkan fel a nev, volt olyan is, hogy valakit vdanihoz hasonlitottak "sertes" gyanant
szamomra csak megdobbento, hogy egy sracka ilyen kollektiv kiborulast tud okozni. tojni kell ra, osztan jol van. altalaban inkabb csak olvasoja vagyok a forumnak, de rosszat tesz a hangulat(om)nak, mikor ilyen utalkozas folyik.
tudom. mar-mar legenda szinten ujra es ujra visszatero tema a forumon, miota idejarok. a legkulonbozobb topicocban bukkan fel a nev, volt olyan is, hogy valakit vdanihoz hasonlitottak "sertes" gyanant
szamomra csak megdobbento, hogy egy sracka ilyen kollektiv kiborulast tud okozni. tojni kell ra, osztan jol van. altalaban inkabb csak olvasoja vagyok a forumnak, de rosszat tesz a hangulat(om)nak, mikor ilyen utalkozas folyik.
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder