Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2005. március 18. - 11:17
a példaképem megyek és gyors kinyomtatom megy az asztal föl keretben... ))
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2005. március 18. - 11:05
Írta 2005. március 18. - 09:08
Azt hittem az én vagyok:(
Mindig lemaradok minden vdani falme-rõl..nekem csak X-bike marad:(
Kell nekem szekszelnem esténként:/
Mindig lemaradok minden vdani falme-rõl..nekem csak X-bike marad:(
Kell nekem szekszelnem esténként:/
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. március 18. - 07:00
azért sajnálom hogy az indexen nincs ban, rögtön a felére csökkenne a hozzászólások száma. ott is kb így néz ki dániel beleszól szinte bármilyen témába, 5-en rögtön hozzászólnak hogy húzz a f.szba kis kötsög, de valahogy nem veszi a lapot. sz.r is az ha hiányzik az önbecsülés
de végülis kell az antihõs is a népnek
de végülis kell az antihõs is a népnek
Írta 2005. március 18. - 01:21
Írta 2005. március 18. - 01:19
tökmindegy. nem fog ujra regelni, az tuti. csak most eszébe jutott, hogy felnéz már ide, és majd jól leolt minket. Aztán mikor majd esetleg holnap is felnéz, és rájön hogy mivan, akkor felhuzza a szemöldökét, és ir 20db postot az index fórumba arról, hogy hogy cserélt izzót a smartban.
de nem hiszem hogy venné a fáradtságot, hogy megpróbáljon ujra belépni ide valahogy. kitombolta magát, most egyideig pihen.
de nem hiszem hogy venné a fáradtságot, hogy megpróbáljon ujra belépni ide valahogy. kitombolta magát, most egyideig pihen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 18. - 01:18
hubaz, 2 napig nem látok ide, s ittvan faudani!
Ha most nem lottózok 2 hétig, akkor...
Nagykirályság ez a fiúcska, ne bannojátok már ki, minden tisztes falunka van egy bolondja!!!
Ha most nem lottózok 2 hétig, akkor...
Nagykirályság ez a fiúcska, ne bannojátok már ki, minden tisztes falunka van egy bolondja!!!
Írta 2005. március 18. - 01:16
de ez most ip-re nézve banol, vagy?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 18. - 01:15
ez csak ilyen ideiglenes. majd el lesz már beszélgetve vele, és akkor majd nem is akar jönni ide. Addig meg csak ugy, hogy ne csinálja a fesztivált. Mert az neki jó, hogy idejön és teszi az arcát a maga retardált stílusában. És nehogymár jól érezze magát
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 18. - 01:15
munkás ököl vasököl....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. március 18. - 01:12
Írta 2005. március 18. - 01:11
hümm hümm
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 17. - 23:55
Smart sztrít rácsing powa !!!!!!!!! :D (USA autósok forognak a HEMI égéstérben)
Az ciki ha a bringám árából veszek egy autót aminek csak a kipufogóját láthatod ?
Az ciki ha a bringám árából veszek egy autót aminek csak a kipufogóját láthatod ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. március 17. - 23:53
de primo kapitány akármennyire is nagyképü meg ilyenek, de DOLGOZIK.
igaz, pénzelik, nagy az arca, de legalább van egy világképe, akármilyen deformált is a többség szerint.
smart meg lol, amióta a krisztinavárosban elszállt mint a vadliba, azota a rendõrség sem tart ilyen távirányítós kisautót.
igaz, pénzelik, nagy az arca, de legalább van egy világképe, akármilyen deformált is a többség szerint.
smart meg lol, amióta a krisztinavárosban elszállt mint a vadliba, azota a rendõrség sem tart ilyen távirányítós kisautót.
Írta 2005. március 17. - 23:48
A Smart azert kello keppen biztonsagos, tekintve hogy nem szaguldozasra van, ergo 50-60 fole ugysem mesz vele, ha pedig ennyivel utkozol, akkor elvileg megved. Persze johet szembe egy kamion 200-al, de akkor ilyen erovel semmi nem biztonsagos.
Varosba jo, mert konnyu vele parkolni, keveset eszik, es jobb mint a Bkv.
Ettol fuggetlenul nem hencegnek vele, mert csak 2. autonak jo.
Ha danika ezzel tud csak hengecni, akkor az eleg szanalmas. Foleg hogy apuci vette neki. Kb. Primo kapitany, csak csorobb kivitelben
Varosba jo, mert konnyu vele parkolni, keveset eszik, es jobb mint a Bkv.
Ettol fuggetlenul nem hencegnek vele, mert csak 2. autonak jo.
Ha danika ezzel tud csak hengecni, akkor az eleg szanalmas. Foleg hogy apuci vette neki. Kb. Primo kapitany, csak csorobb kivitelben
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. március 17. - 23:47
a smart rosz autó,szerintem nem arra volaó hogy toljad magad a street raceing matricákkal
második harmadik autónak jó lehet egy gigapoliszban ahol minden kis parkoló helyért harcolni kell...
meg egy nõi autó...
micra,matiz szintén..
ha bringáznál akkor talán részese lehetnél egy olyan közösségnek ahol nem a géped alapján ítélnek meg.
átélhetnél olyan élményket,láthatánl olyan helyeket amiket az életben másohgy nem valószinû hogy megtalálsz..
te életed,te döntésed..
második harmadik autónak jó lehet egy gigapoliszban ahol minden kis parkoló helyért harcolni kell...
meg egy nõi autó...
micra,matiz szintén..
ha bringáznál akkor talán részese lehetnél egy olyan közösségnek ahol nem a géped alapján ítélnek meg.
átélhetnél olyan élményket,láthatánl olyan helyeket amiket az életben másohgy nem valószinû hogy megtalálsz..
te életed,te döntésed..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 17. - 23:43
smart:-D
nem néz ki jó, cserébe biztonságtalan, kicsi, és nagyon lol.
ezt leszámítva nagyon jó autó... még a suzuki is veri, mivel 3szor akkora....(igen, a swift!)
papucs_dani, akivel furikáztatja(NÁ ha lenne jogsija) magát a plázalány has signed on(remélem)
komolyan:
BKV_val jártok? mert kocsival max apuci vihet téged:-)
nem néz ki jó, cserébe biztonságtalan, kicsi, és nagyon lol.
ezt leszámítva nagyon jó autó... még a suzuki is veri, mivel 3szor akkora....(igen, a swift!)
papucs_dani, akivel furikáztatja(NÁ ha lenne jogsija) magát a plázalány has signed on(remélem)
komolyan:
BKV_val jártok? mert kocsival max apuci vihet téged:-)
Írta 2005. március 17. - 23:36
Es meg az amcsikat hulyezitek le, mikor itt van nekunk vdani..
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. március 17. - 23:24
Írta 2005. március 17. - 23:22
gratulálok, a smart pont neked való
hogyismondjam. kifejezõ
tegyél majd rá vinyettát, mer' ám úgy a kúl
barátnõdnek nem kellemetlen, hogy bevásárlókocsival fuvarozod? pennymarket/tesco?
hogyismondjam. kifejezõ
tegyél majd rá vinyettát, mer' ám úgy a kúl
barátnõdnek nem kellemetlen, hogy bevásárlókocsival fuvarozod? pennymarket/tesco?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...