Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2005. március 20. - 17:50
szerintem meg hulljon a férgese!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 20. - 12:28
á pedig a legszórakoztatóbb mókamiki volt...
sztem már mindenki csak röhögött rajta...kár érte...
sztem már mindenki csak röhögött rajta...kár érte...
Autist Team:)
Írta 2005. március 20. - 11:54
Írta 2005. március 20. - 11:22
Írta 2005. március 20. - 11:11
Náci aki mondja
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. március 20. - 11:07
hogy lehettek ilyenek?
fogadjunk, hogy még a "holokáusztott is tagaggyátok!"
fogadjunk, hogy még a "holokáusztott is tagaggyátok!"
Írta 2005. március 20. - 11:03
jaj:-(
az a gond vele, hogy rászokott az oxigénre. és az a jó, hogy az ember bemegy egy plázába, kismillió ilyen papucs védani mászkál szembe vele. jól nyomják. kéne külön smart parkoló minden ilyen helyre. mekkorát röhögnék istenem.....
az a gond vele, hogy rászokott az oxigénre. és az a jó, hogy az ember bemegy egy plázába, kismillió ilyen papucs védani mászkál szembe vele. jól nyomják. kéne külön smart parkoló minden ilyen helyre. mekkorát röhögnék istenem.....
Írta 2005. március 20. - 09:01
hümm hümm
Javítva:
"Ban Time Remaining: forever"
és így is marad.
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2005. március 20. - 03:05
én komolyan nem tudom elképzelni ennek a kis gyerekcsökevény vdanikának az agyát, hogy komolyan gondolja, hogy milyen gizda amikor ilyet ír, hogy,
"bibi nekem van egy szmártom, és azzal viszem a barátnõm..."
hogy a f@szba nem gyullad ki a billentyûzet ennyire égõ szövegtõl....
ja és a "faudani" és a "TV egy rakás vdani" beszólások nagyon ott voltak, élmény az ilyet olvasni
"bibi nekem van egy szmártom, és azzal viszem a barátnõm..."
hogy a f@szba nem gyullad ki a billentyûzet ennyire égõ szövegtõl....
ja és a "faudani" és a "TV egy rakás vdani" beszólások nagyon ott voltak, élmény az ilyet olvasni
Írta 2005. március 19. - 01:19
no igen. ehhee.
de ez egy masszív szarlapátolás a tehénbe, avagy a sehonnan sehová, sehogy, ezekkel a senkikkel.
De a reklám közötte az érdi.
de ez egy masszív szarlapátolás a tehénbe, avagy a sehonnan sehová, sehogy, ezekkel a senkikkel.
De a reklám közötte az érdi.
Írta 2005. március 19. - 00:49
Sok mindenkinek van egy stílusa de van olyan stílus amiért a gettóban lelõnek;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. március 19. - 00:48
A Para-Kovácsot azt én birom. Ezt a müsort még nemláttam, de a faszinak van stilusa az fix.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 19. - 00:42
Írta 2005. március 19. - 00:39
Írta 2005. március 19. - 00:37
hát jah. de ez über alles. most mondja cimbi, hogy ez nem uj, csak én vagyok újszülött.
de mostantól ez lesz a kedvencem!
de mostantól ez lesz a kedvencem!
Írta 2005. március 19. - 00:32
Írta 2005. március 19. - 00:20
off:
ha TV is megy Net közben nézetek bele az m1 gang címû új mûsorába, nagyon LOL!
Egy fogyatékos srác, meg kripli haverjai megváltják a világot, amugy liberál módra. Nagyon vééér! :cool2:
Hehe, hogy kik kerülhetnek képernyõre..Ennyire szarul megy?
on
ha TV is megy Net közben nézetek bele az m1 gang címû új mûsorába, nagyon LOL!
Egy fogyatékos srác, meg kripli haverjai megváltják a világot, amugy liberál módra. Nagyon vééér! :cool2:
Hehe, hogy kik kerülhetnek képernyõre..Ennyire szarul megy?
on
Írta 2005. március 19. - 00:00
a többi stilos nem tehet róla ,hogy van egy vdani is!!! szegény többiek
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2005. március 18. - 11:58
rob: ha gondolod szólok hogy mikor lesz stilo tali és akkor kivonulhatunk testületileg.
Írta 2005. március 18. - 11:23
kár hogy nem voltam, nem lett volna ennyi helye sem az oltásnak.
már nem idegesítem magam rajta. igy neten keresztül tökéletesen felesleges. de ha egyszer szembetalálkoznk vele... ó istenem mit nem adnék azért a pillanatért!
és nem vagyok irigy, ahogy iljics is mondta: a biciklim már ér annyit, hogy vegyek belõle egy AUTÓT, ami bárhol és bármiben bealázza a smartot.
már nem idegesítem magam rajta. igy neten keresztül tökéletesen felesleges. de ha egyszer szembetalálkoznk vele... ó istenem mit nem adnék azért a pillanatért!
és nem vagyok irigy, ahogy iljics is mondta: a biciklim már ér annyit, hogy vegyek belõle egy AUTÓT, ami bárhol és bármiben bealázza a smartot.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.