tbertalan alkot :
" ja a hajtókart mire szokták használni? "
Vannak láma kérdések, nem mintha baj lenne, ha vki nem tud bizonyos technikai dolgokat, de szeirntem a hajtókarnak a nevébõl adódik a funkciója illetve a miléte ...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2002. június 07. - 23:18
Írta 2002. június 06. - 23:20
Írta 2002. június 06. - 21:54
azt hiszem a "hogyan szedjem le a hajtókart tesco bike-ról" cimû topic is ide kivánkozik (http://www.bikemagaz...&num=1023298988) tanulságos a ki kit utál, ez miért jó stb témák böngészésére!
vendég__*
Írta 2002. június 06. - 19:41
Írta 2002. június 06. - 19:06
megnéztem a kesztyüs topicot, LOL...
Fityisz: drága barátom cimborám egykomám rokonom szépecsém! ne jácc má mártírt me egy: nem áll jol, kettö: felesleges. én mostmá vmennyire respektálom a stilusod, de sztem te is jobban alszol ha inkább épitö/buzditó/vigasztalo hangnemben szolsz hozzá a dolgokhoz, és (FIGYEJJ!!) ezzel másnak is több örömet szerzel, mintha leoltod hogy micsoda kérdés hápersze hogy a viharba ne lehetne má mosni a kesztyüt, ehejett eccerüen odirhattad volna: mossad ki nyugottan nem lesz semmi baja. mennyivel segitökészebb nem?
Fityisz: drága barátom cimborám egykomám rokonom szépecsém! ne jácc má mártírt me egy: nem áll jol, kettö: felesleges. én mostmá vmennyire respektálom a stilusod, de sztem te is jobban alszol ha inkább épitö/buzditó/vigasztalo hangnemben szolsz hozzá a dolgokhoz, és (FIGYEJJ!!) ezzel másnak is több örömet szerzel, mintha leoltod hogy micsoda kérdés hápersze hogy a viharba ne lehetne má mosni a kesztyüt, ehejett eccerüen odirhattad volna: mossad ki nyugottan nem lesz semmi baja. mennyivel segitökészebb nem?
Írta 2002. június 06. - 18:28
Írta 2002. június 06. - 09:55
fityisz: hidd el a "milyen kesztyût vegyek?" topic féle hozzászólásokért bárki kapott volna "figylemeztetést"... (és már voltak páran akik kaptak is... sõõõt...)
és a jövõben is így lesz... de mivel nem napi 24órában vagyok online, és nem olvasok mindent el, így csak a kirívó esetekre figyleek/ünk fel elõször... és a kesztyûs-féle az volt...
ennyi...
és a jövõben is így lesz... de mivel nem napi 24órában vagyok online, és nem olvasok mindent el, így csak a kirívó esetekre figyleek/ünk fel elõször... és a kesztyûs-féle az volt...
ennyi...
vendég__*
Írta 2002. június 06. - 09:49
Kedves Paraferee
Távol álljon tõlem, hogy vitatkozzam veled de egy észrevételem lenne. Ha az én hangnemem olykor-olykor nem megfelelõ (lehet) akkor ezek után még egy nagycsomó embernek is irhatsz figyelmeztetést (és kéne is ha már nekem megtetted) mert ugye repkednek a káromkodások és szidalmak. azok akkor megengedhetõ hozzászólások??? csak az én hangnememmel van a hiba???
Távol álljon tõlem, hogy vitatkozzam veled de egy észrevételem lenne. Ha az én hangnemem olykor-olykor nem megfelelõ (lehet) akkor ezek után még egy nagycsomó embernek is irhatsz figyelmeztetést (és kéne is ha már nekem megtetted) mert ugye repkednek a káromkodások és szidalmak. azok akkor megengedhetõ hozzászólások??? csak az én hangnememmel van a hiba???
Írta 2002. június 06. - 09:43
fityisz:
NEM arról van szó, hogy el akarunk "kergetni", HANEM ARRÓl, hogy VEDD ÉSZRE, NEM A MEGFELELÕ hangnemben és modorban írogatsz!!!
Szerintem itt a lényeg és ezt kell észre venned...
ennyi...
NEM arról van szó, hogy el akarunk "kergetni", HANEM ARRÓl, hogy VEDD ÉSZRE, NEM A MEGFELELÕ hangnemben és modorban írogatsz!!!
Szerintem itt a lényeg és ezt kell észre venned...
ennyi...
Írta 2002. június 06. - 09:42
MARADJON! MARADJON! (Engem szórakoztat, szinesíti a hozzászólásokat, néha tényleg túlteng az infantilizmus.)
vendég__*
Írta 2002. június 06. - 09:37
Hát néha úgy érzem hogy azért vagyok én a fekete bárány mert kicsit sarkosabban fogalmazok mint itt mindenki más és ezen felül regisztrálni se akarom magamat ami egyesek szemében úgy tünik, hogy csak egyszerüen fikázok mindenkit.
De ha visszaolvastok ez nem igaz, legalábbis véleményem szerint, próbáltam csak a kirívó esetekben megszólalni, és úgy érzem hogy a hangnem is oda való volt mert lássuk csak be, nagyfokú infantilizmusról tesznek tanubizonyságot itt emberek, én meg kicsit "érdesebb" vagyok.
És amit én furcsának érzek még az az, hogy soha egyetlen durva szóval nem jelemeztem egyetlen tagot sem itt a fórumon, nem úgy mint sokan közületek.
A kitiltásról: persze nyugodtan megtehetitek de szerintem az, hogy valaki bringázik de ezek felül rengeteg dologban nem ért egyet a bringás társadalom egy részével az teljesen normális dolog, ha ezt ti úgy kivánjátok megoldani, hogy "elzavartok" hát akkor lelketek rajta.
De ha visszaolvastok ez nem igaz, legalábbis véleményem szerint, próbáltam csak a kirívó esetekben megszólalni, és úgy érzem hogy a hangnem is oda való volt mert lássuk csak be, nagyfokú infantilizmusról tesznek tanubizonyságot itt emberek, én meg kicsit "érdesebb" vagyok.
És amit én furcsának érzek még az az, hogy soha egyetlen durva szóval nem jelemeztem egyetlen tagot sem itt a fórumon, nem úgy mint sokan közületek.
A kitiltásról: persze nyugodtan megtehetitek de szerintem az, hogy valaki bringázik de ezek felül rengeteg dologban nem ért egyet a bringás társadalom egy részével az teljesen normális dolog, ha ezt ti úgy kivánjátok megoldani, hogy "elzavartok" hát akkor lelketek rajta.
Írta 2002. június 06. - 08:59
Nem kellett volna lezárni a tberci-s topikot, szerintem lettek volna még "értelmes" hozzászólásai a fijúnak.
Írta 2002. június 06. - 01:46
Hát, ez már tényleg sok. Tényleg elég gyerekes topik. Ehhh, pedig általában mûködik az önszabályozás. Észrevettem, idõnként pár fórumozó rászáll egy-egy emberre, és õt anyázzák. Persze, néha okkal, de ennyire?! Nemtom mi bajuk fityisszel, végülis igaza volt. :-X
vendég__*
Írta 2002. június 05. - 23:59
Írta 2002. június 05. - 23:44
Fórumos társaim, miután végigolvastam a "Milyen kesztyût vegyek" Tech-es topic 3. lapját, elôször sirni támadt kedvem, hogy milyen hülyék az emberek. Aztán a 4. lapnál kezdtem kuncogni, az ötödiknél meg már igen jól mulattam.
Javaslom ezen topicot mindenkinek, akinek agya elég pihent egy nem kispályás hülyeséghez! Direkt nem idézek belôle, igy még nagyobb lesz a meglepi.
Para, zOrg, nektek is ajánlom! ;D
Javaslom ezen topicot mindenkinek, akinek agya elég pihent egy nem kispályás hülyeséghez! Direkt nem idézek belôle, igy még nagyobb lesz a meglepi.
Para, zOrg, nektek is ajánlom! ;D
Írta 2002. június 05. - 20:50
Valaki elmagyarázná mitörténik, illetve mirõl beszéltek itt ??? me én egyáltalán nem értek semmit.
Írta 2002. június 05. - 20:45
vendég__*
Írta 2002. június 05. - 20:10
nah, bercit elásnám arcal lefelé!!!
Shaun_Palmer meg változtasson nevet!!!!!!!!!!!
Shaun_Palmer meg változtasson nevet!!!!!!!!!!!