volt olyan szorny aki ezt feltetelezte!
ejnye bejnye!
lehet en voltam! :-/
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Started by
legszebbcsavo
, 2002. April 01. 22:43
Posted 2003. May 15. - 21:48
Posted 2003. May 15. - 21:14
Posted 2003. May 15. - 20:50
tudjuk hogy dani nem skizo , pedig az nagy buli lett volna ;D
;D
Nem bírom abbahagyni a röhögést... ;D
Posted 2003. May 15. - 20:28
Posted 2003. May 15. - 20:22
Posted 2003. May 15. - 18:08
eric; ne hidd azt,h vdani és amc 1 személy!
Csak mert már látták mindkettõjüket,azért. ;D
Csak mert már látták mindkettõjüket,azért. ;D
Posted 2003. May 15. - 10:17
naaa, srácoook...
anc szerintem megfelelõen reagált a róla szóló összeállításra!
de legalább már tényleg a megfelelõ helyen megy a mûsor
anc szerintem megfelelõen reagált a róla szóló összeállításra!
de legalább már tényleg a megfelelõ helyen megy a mûsor
Posted 2003. May 15. - 09:04
Posted 2003. May 15. - 08:48
Posted 2003. May 15. - 08:42
Posted 2003. May 15. - 08:28
Posted 2003. May 14. - 19:39
Posted 2003. May 14. - 18:35
Posted 2003. May 14. - 18:01
Posted 2003. May 14. - 17:30
hali!!!!
vdani:
tudod ,hogy van az a régi mondás ,hogy a hazug embert meg a sánta kutyát.......
na mind1
lényeg hogy rólam ne ,írj hisz azt mondtad hogy nem vagyok a barátod ,ezért te ne írj rólam illetve a helyemben!!!
magadból hülyét csináltál az egy dolog ,de belõlem nem kell azt csinálni!!!
mindenki látja hogy én csak stinky fanetikus vagyok míg te... ??? ???
AMC
vdani:
tudod ,hogy van az a régi mondás ,hogy a hazug embert meg a sánta kutyát.......
na mind1
lényeg hogy rólam ne ,írj hisz azt mondtad hogy nem vagyok a barátod ,ezért te ne írj rólam illetve a helyemben!!!
magadból hülyét csináltál az egy dolog ,de belõlem nem kell azt csinálni!!!
mindenki látja hogy én csak stinky fanetikus vagyok míg te... ??? ???
AMC
Posted 2003. May 14. - 06:53
ez is cuki:
arra tényeleg rámegy a küldõ csak a mofo nehezen jön le a ryhni literõl szoktam vele szenvedni...
Posted 2003. May 14. - 06:27
Szerintem meg teljesen igaza van Daninak, mi is ugyanezt csináljuk, azt sem tudhatjuk mennyire a barátja az amc, mert ugye azt meg hadd döntse el õ. És különbenis, az õ helyzetében a legjobb oldaláról fogta meg a dolgokat a fiú .
Kéne hagyni õt fejlõdni szvsz...
Kéne hagyni õt fejlõdni szvsz...
Posted 2003. May 13. - 21:46
januárban még puszipajtások voltatok...
de ez még elmegy... de veled van tele ez a topik!!! as balf@szságaiddal, és te dumálsz itt amcrõl, aki néha tény hogy szintén nem túl szinvonalas, de legalább nincs nagyra vele :
szóval lehet jobb lett volna ha hallgatsz de látom én ezt nem fogod felfogni soha, úgyhogy inkább megyek aztán kiszellõztetem a fejem..
azt meg hogy ki az ismerõsöm meg ki nem, hadd döntsem el én jó?!?!?!?!
de ez még elmegy... de veled van tele ez a topik!!! as balf@szságaiddal, és te dumálsz itt amcrõl, aki néha tény hogy szintén nem túl szinvonalas, de legalább nincs nagyra vele :
szóval lehet jobb lett volna ha hallgatsz de látom én ezt nem fogod felfogni soha, úgyhogy inkább megyek aztán kiszellõztetem a fejem..
azt meg hogy ki az ismerõsöm meg ki nem, hadd döntsem el én jó?!?!?!?!
vendég_vdani_*
Posted 2003. May 13. - 21:42
Õ bizony nem tekinthetõ havernak.
Mostanában már alig biciklizek vele, János hegyre nem járok vele. Tehát már kb. 1%-ban haver. És nem hátba támadom, mert Õ is tudja, hogy ezt ide beírom. Itt a fórumon amc nekem ugyanolyan ismerõs mint akármelyik másik fórumos semmivel se több/kevesebb. Ha meg egy másik fórumossal szemben ez hátbatámadás akkor Ti is ezt csináljátok a többiekkel.
VDaNi
Mostanában már alig biciklizek vele, János hegyre nem járok vele. Tehát már kb. 1%-ban haver. És nem hátba támadom, mert Õ is tudja, hogy ezt ide beírom. Itt a fórumon amc nekem ugyanolyan ismerõs mint akármelyik másik fórumos semmivel se több/kevesebb. Ha meg egy másik fórumossal szemben ez hátbatámadás akkor Ti is ezt csináljátok a többiekkel.
VDaNi
Posted 2003. May 13. - 21:32
danikám szerintem magadról állítottál ki bizonyítványt nem pedig róla, bár tudom a csepp agyacskád ezt nem fogja fel...
gondoltam kitörlöm, de hamár ez úgyis a gyépé topik akkor álljon itt csúfságodra és lássa mindenki milyen egy sunyi gennyes alak vagy hogy az általad havernak hívott illetõt itt támadod hátba...
és mégvalami:
"Ezt ha lehet ne töröljétek ki, mert sokat dolgoztam rajta és szerintem pont ide illik."
ezt meg mindenki nagyívben lesajnálja... nem ez alapján dõl el hogy törlésre kerül e valami vagy sem... ajánlom tanulmányozásra a kezdk ide topikjait... (bár tudom hasztalan >)
gondoltam kitörlöm, de hamár ez úgyis a gyépé topik akkor álljon itt csúfságodra és lássa mindenki milyen egy sunyi gennyes alak vagy hogy az általad havernak hívott illetõt itt támadod hátba...
és mégvalami:
"Ezt ha lehet ne töröljétek ki, mert sokat dolgoztam rajta és szerintem pont ide illik."
ezt meg mindenki nagyívben lesajnálja... nem ez alapján dõl el hogy törlésre kerül e valami vagy sem... ajánlom tanulmányozásra a kezdk ide topikjait... (bár tudom hasztalan >)