Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bender 34 méteres ugrása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
159 hozzászólás a témában

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Azért én azt a 150 m-t sokallom. Egyébként nekem errõl a síugrók jutottak eszembe...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ior: Igen erröl már sok szó esett, deha láttad a Kókuszt a Marsi Ancsival, akkor láthattad, hogy Gulyás Misi is megmondta, NEM nem azt, hogy "Ne parázz...", hanem azt amit Te mondtál

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Eztet feltegettem már én is, meg mások is!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
sracok sracok!!!!
figyuzzatok az, hogy a letores x m-es az egy dolog, azt kell nezni, hogy a roppalyahoz kepest mennyit zuhan. tehat lehet, hogy 100m-t zuhan de a palyahoz kepest csak 2m-t esik. oszt!? nyilvan iszonyat gyerek de nem 10-en 20-on m-t zuhan. cross mocisok ivrol ivre nyomjak kozotte 150m es? ha jol ugrik annyi terhelest nem kap, mint ha leugranek egy 50cm-es peremrol!!! marzocchis kep (video) alul a nagy boszme fekete auto, ivre erkezik...
csumi!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a videók tök királyak, kár, hogy ilyen rövidek (legalább gyorsan lejött...). Az utolsóban elég kemény bukták vannak, de nem lekváros!  ;D Amit megfigyeltem, hogy a srácok többnyire nem is biciklivel, hanem szinte blokk nélküli motorokkal ugranak. Egy olyan gépet én el se tudnék indítani!  :o Szörnyû nagyok... sose leszek déhás...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
DNF= Did Not Finish= nem ért célba...  ::)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ugyebár ennek a versenynek az a lényege, hogy "No clocks! No Limits!" Vagyis az nyer aki a legdurvábban küldi a legnagyobb letöréseket.

DNF: nem tudom szószerint fordítani ezt az angol eredetû mozaik szót (olyan mint a BKV, MÁV, nem F.ck) Az a lényege, hogy nem ért el értékelhetõ eredményt vagyis: - Elesett, nem bírt végig menni a "pályán", beesett egy szakadékba, azthitte, ha azt beadja megnyeri esetleg elhalálozott (de akkor a R.I.P. karakterek állnának mellette, REST IN PEACE , Nyugodjék békében)

Arrol a srácról aki belehalt egy esésbe, csak anyám révén hallottam, mikor indultam Tokodra, próbált még paráztatni egy kicsit. Állítólag egy 1méteres rámpáról (anyám mondta) ugrott és úgy esett, hogy sérülései nem voltak az élettel összeegyeztethetõek.

Sajnálom a srácot és ezúton szeretném részvétemet nyilvánítani a hozzátartozóinak.

Palmer

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Azok a betûk nem tom pontosan mit jelentenek talán azt hogy nem indult vagy nem tom talán hogy perecelt mind a két ugrása közbe!De ha nem indult mért van itt a neve??

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
oks kösz. de bendernek miért nem irtak az eredmányét? hogy mekkorát ugrott.ja és ez láb ugye? meg valami másban 13. lett

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Képek,videok:http://www.redbullra...com/action.html

Eredmények:http://www.redbullra.../eventinfo.html

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
bazeg ez hol van? ugyértem az eredmények. ja és videjó is van fönt?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Ha megnézitek az eredményeket akkor kukkantsatok a 26.-ik hely környékére!
Bûvös név:Josh Bender
Ebbõl látszik hogy õ mihez ért csak!! :o

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
jah, én láttam szegény csávókát.... :( de azért durva hogy kb. 130cm-rõl ugrott le, és meghalt... azért ez kicsit nagy durva..  :-/

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
ha már ennyire belejöttünk:
http://www.redbullrampage.com/

nézzétek meg az eredményeket, elég érdekesek!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Azt Red Bull Rampage-nek hívják és nem kisebb nevek indultak mint Robbie Bourdon, Andrew Mills, Brett Tippie, Richie Schley, Tyler Klassen Gareth Dyer és Kyle Straight.

Lama

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Asszem vmi redbull freeride verseny volt és sokan estek sokmindenükre, ha jól láttam többek között a Robbie Bourdon is behasalt, de nem lett semmi bajuk.

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
senki??????

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
látta valaki a hiradot ma valami cangás volt benne aki magasról leugrott és fejreesett sajna csak a végét láttam ki õ és mi lett a baja?????????

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Szerintetek kell ehhez tudás? Egy kezdõ DH-s is tud ugyan így zuhanni  ;D ;D ;D
Spec. akkorát én is tudok esni, mit õ az utolsó fél percben... Bár õ túlélte...

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Remélem mûködik...

Video:
http://www.eastsidef...deos/bender.wmv