meg a profiknal mindez olyan 1szerüen nez ki (tudom, hogy nem az, de megis!)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Egykerekezés, bunnyhopp, ugratás >> váz geometria
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:06
Írta 2003. január 09. - 09:10
lor: tudom, tudom, csak tudod, ha megnezek egy cranked - videot, az elegge motival, es ilyenkor legszivesebben en is kemenyen nyomulnak, csak a tudasfokom huzza meg a hatart.
Írta 2003. január 08. - 22:27
zo-lee fokozatossag!!!! az egeszseged az elso!!!!!!!!!!!!!
a manual meg gyakorlas egykerekezes egyensuly gyakorlatok!!
a manual meg gyakorlas egykerekezes egyensuly gyakorlatok!!
Írta 2003. január 08. - 14:42
helosztok, tavaj vettem meg a cangam, es nyaron mar en is probalgattam a wheelit, meg a manualt, de valahogy qrva nehez! :-[
a wheeliböl ugy 20-30 meter mar megy, de a manualnal, valahogy nem tudom megtartani a holtponton. van valami trükk erre!?
ami meg az ugralast illeti, engem is nagyon vonzanak, de eddig meg csak jo 1 meterröl ugrottam, mert a magasabbaknal, meg valahogy összekakazom magam! ;D oke, masfel meter is meg siman elmegy. de több?
ez talan egy üveg whisky utan könnyebben menne....!?
adjatok legysz tippeket!
a wheeliböl ugy 20-30 meter mar megy, de a manualnal, valahogy nem tudom megtartani a holtponton. van valami trükk erre!?
ami meg az ugralast illeti, engem is nagyon vonzanak, de eddig meg csak jo 1 meterröl ugrottam, mert a magasabbaknal, meg valahogy összekakazom magam! ;D oke, masfel meter is meg siman elmegy. de több?
ez talan egy üveg whisky utan könnyebben menne....!?
adjatok legysz tippeket!
Írta 2003. január 05. - 22:32
Írta 2003. január 05. - 21:09
eddig nem igazán foglalkoztatott ez az egykerekezés, manualozás meg ilyenek... mindkettöböl ment 4-5 méter, azt jovan... de tegnap rávettem magam, hogy megtanulok most már... 1 honapja nincs bájkom, csak a hugomé, meg anyámé( az utobbi régen az enyém volt) a hugomén elkezdtem gyakorolni ;D és hát nehezebb 5 méter felett mint gondoltam... mikor felmegy holtpontra akkor elkezdek tekerni, de ha tul esek akkor meg tulhuzom a féket és még a földtöl 10 cmre megtudom állitani az elejét, de onnan már nem tudom visszahuzni... szerintetek hogyan kezdjem el gyakorolni igy hosszabb távon?
Írta 2003. január 03. - 13:19
Jó a buszokon legalább valamennyit tudtak tekerni és jó kis lejtõkbe ugráltak bele. Lornak nagoyn igaza van a magyar szurke valóságról.
Írta 2003. január 02. - 22:28
magyar szurke valosag!!
nekik busz nekunk ifa meg barkas
nekik telefonfulke nekunk buszmegallo!
nekik busz nekunk ifa meg barkas
nekik telefonfulke nekunk buszmegallo!
Írta 2003. január 02. - 21:58
Írta 2003. január 02. - 20:09
Hát inkább pedálból ugrani, mert nem sûrûn ugranak Freereiderek Barkaszról vagy Ifáról. Bár ha a Milán buszmegállóról leugrik akkor ezt is lehetne...
Írta 2002. december 21. - 23:06
azt a "ledobod magad" -t ugy érted, hogy letörést ugrálni, vagy pedálbol leugrani vagy hogy érted??
Írta 2002. december 21. - 21:22
Jó, azt megértem, ha a nagymutterod camping -jével ugrabugrálsz! Fõleg ha széttörik a váza
Írta 2002. december 21. - 21:18
Én csak egyet nem értek, hogy mit lehet azon élvezni, hogy ledobod magad egy IFa vagy egy BARKASZ tetejérõl ???
Írta 2002. december 21. - 20:36
na és hány méter megy elsõkerékben? mert én azt mondom, hogy nemolyan egyszerû! legalábbis 10 méter felett. vagy inkább 15 méter még megyeget, de több nemnagyon. a manual krva egyszerû. elõszöris megtanulsz egykerekezni. ha megy már 300 méter, akkor a manuálnál abbahagyod a tekerést, holtpontra mész, és a tulléped, akkor kicsit behúzod a féket. ennyi. 1-2 honap alatt szorgalmasan meglehet tanulni
Írta 2002. december 05. - 14:06
Ha nem baj hozzafüzném személyes tapasztalatomat ehez a témához...eléggé kezdö vagyok a bringás világban, leginkább freerideolok...mivel a noze wheelezét meg a manuálozás nagyon látványos, meg cool dolog gondoltam megprobálom...és arra jutottam, hogy a manuálozás rohadt nehéz, legalábbis nekem még nem sikerült folyamatosan gurulni 2m-t...viszont a noze wheelezés hamar összejött...csupán egy enyhébb lejtö kellett hozza és se perc alatt már megdobtam és gurultam is 1m-t...utánna már csak finomitani kellett a dolgon...odáig jutottam, hogy most pl.hazafele a keresztezödésekben noze wheelel állok meg a rendörök nagy ámulatára...de jo lenne rájönni a manuálozásra is. ???
Írta 2002. október 19. - 22:15
Írta 2002. október 19. - 22:00
hát szar idö volt. nembaj legalább pogóztunk egy jót alter bulin ;D most már 100%, hogy jövöhéten én beviszem a kamerát, aztan egykét dolgot felveszünk.
Írta 2002. október 17. - 22:35
Na ne már megint? Remélem mégse fog esni! Ja nekünk is van egy régi kameránk de az már csak ritkán mûködik az kb 8 éves.
Írta 2002. október 17. - 21:40
a kamera olyan régi. kb. 5 éves. vagy hat? nemtom de régi. meg hétvégén se lesz video, mert mostmeg esni fog
Írta 2002. október 16. - 22:27
Ja jó de mi az, hogy 5 perc alatt lemerül annyira régi vagy agyon használt a kamera?:
Írta 2002. október 16. - 22:20
én csinálnék, ha lenne kamerám de nincs. vagyhát van, de lemerül 5 perc alatt. de idén azért egykét elsökereót meg manualt biztos fölrakok
annyit énis tudok kamerázni az enyémmel
annyit énis tudok kamerázni az enyémmel

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére