az biztos rohadtul fáj én is tapasztaltam! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Egykerekezés, bunnyhopp, ugratás >> váz geometria
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:06
Írta 2002. szeptember 07. - 18:35
Írta 2002. szeptember 07. - 13:04
storm: én a bal kezemmel fogom a markolatot, jobb kezemmel pedig egy ujjam van a hátsó féken. így nem kell nyúlkálni, hanem amikor kell be tudom húzni a féket. inkább tedd le az elejét, minthogy hátra essél. szar amikor az ember a gerincére esik...
Írta 2002. szeptember 05. - 20:55
Én nem tudom közben használni a féket, mert mire átnyúlnék a karra, elindul lefele az eleje. Már kifejlesztettem egy egyujjas technikát, de nagyon kényelmetlen...
:'(
Írta 2002. szeptember 05. - 20:54
kormanyon ugrok at. talpra esek csak 30-40 nem tudom ki tudna elkezdeni futni. amikor estem kurva nagyot akkor is talpra erkeztem csak gyors volt a tempo
. en az elore esest gyakoroltam szalmakazalba 2 napon keresztul. nagyon kiraly
Írta 2002. szeptember 05. - 20:50
chrow, hogyan esel? A technikára vagyok kíváncsi 
Kormányon átugrasz, vagy eldobod oldalra a cangát?
Kormányon átugrasz, vagy eldobod oldalra a cangát?
Írta 2002. szeptember 05. - 20:42
en mostanaban nagyon sokszor esem nose vili-bol deszerencsere nem megyek olyan gyorsan. mostmar arra torekszem hogy nem annyira gyorsan de viszont holtponton.
Írta 2002. szeptember 05. - 20:39
gyerekek mindenki oruljon mostmar ujra a regi vagyok. 20m megyek hogy 18km/h-nal huzom be. es mostmar a manual is nagyon brutalulmegy. mentem ma 15-tel vagy 25m manualban fek nelkul. elsore a manualt fekkel kell aztan egy ido utan raerzik az ember. koszonom a sok segitseget. amikor a szoveget irtam masnap mar szinte a regi voltam. miutan elestem megprobaltam ujra nem paraztam csak egyszereuen nem ment...
Írta 2002. szeptember 04. - 20:44
Na! Ma volt az elsõ éles bevetés. Az a baj, hogy nem megy, hogy közbe tudjak fékezni is, hanem mikor túlságosan elindul közben az alja, inkább leteszem a gép elejét...
Írta 2002. szeptember 03. - 21:00
Ja ez valóban létezik! Bár nekem is csak fékezgetve megy, bár nem igazán próbálgattam fék nélkül.
A segged kell mozgatni asszem...de rohadt nehéz lehet, fõleg ha nem kapod föl jól!
A segged kell mozgatni asszem...de rohadt nehéz lehet, fõleg ha nem kapod föl jól!
Írta 2002. szeptember 03. - 20:53
yoshida, Te tucc úgy manualozni, hogy nemhasználsz féket?? Én úgy tudom, hogy pont a fékkel tudod moderálni a kerék alólad való kifutását... hallottam olyat (lehet, hogy hülyeség), de ha megindul lefele a kerék akkor bele kell egy kicst "rúgni" a pedálba, hogy megin legyen balasz. Ez így korrekt vagy baromság?
Írta 2002. szeptember 03. - 16:17
az jó kezdésnek nagyon jó én max 1-2 métert tudok de nem próbálgattam mostanába majd fogom..
Írta 2002. szeptember 03. - 15:32
Ja! Jó tudni, hogy ilyet is tok, csak semminek se toma nevét!
Bár még nem igazán megy, kb úgy5m.
Bár még nem igazán megy, kb úgy5m.
Írta 2002. szeptember 02. - 21:55
Írta 2002. szeptember 02. - 19:55
Ez a noise izé, a nóz víli, legalábbis így mondják. Azt jelenti, hogy a rájder elsõre áll, és úgy gurul. Disprder elsõ részében a srác 70 mph-val kezd noise wheeliebe...
Írta 2002. szeptember 02. - 19:47
Írta 2002. szeptember 02. - 18:56
Igen köszi, de sajna nem tudom, hogy hogyan tartsam egyensúlyban, mikor elindul lefelé, meg ilyesmi...
:'(
Írta 2002. szeptember 02. - 18:14
8) Nem egy olyan nagy show csak az a lényeg,hogy a támvillád minél laposabb szögben legyen a nyulazásnál.Énelõször úgy próbáltam,hogy csavartam a markolatot is elõre de az már a múlté
Írta 2002. szeptember 02. - 17:14
Azt a baj, hogy én nem tudok igazán manualozni, és noise wheelie-zni, mert nem tudom rendesen felhúzni a bringát. Eddig a rekordom kb. 1,5 méter, és az is lejtõn.
Valaki mondja el nekem a technikáját légyszi!!! :'( :-[
Írta 2002. szeptember 01. - 02:56
Írta 2002. szeptember 01. - 00:57
Hi, nemrég elõször estem elsõkeréken gurulásból:
azt játszottam egy lejtõs utcában, hogy az utca vége elõtt (padka van) pont megállok, de nem jött össze, és olyan 5-kmphnál átestem a kormány felett, egy frissen ásott ágyásba. épp csak a kezem, meg a lábam tettem le, meg a bringa fordult ki oldalra a hátsó váltóra, kellet is hajlítgatni rajta kicsit (ty rulez). de utána megcsináltam megint, persze hogy paráztam, és elõtte vagy 3méterrel már meg is álltam... Azóta inkább nem játszok ilyet. (30nál esni? jujj, asszem a bringázástól is elmenne a kedvem...)
Ma meg próbáltam a tüzijáték után az istenhegyin lefele néha nosewheeliezni, de 40-50nél már nagyon könnyen kitör oldalra a bringa, alig emelgettem, aztán már tettem is vissza.
Manualhoz kis info: a fék nélküli manualnál azt mondták nekem, hogy fontos hogy végig nyújtott legyen a kezünk, és a seggünkkel mozogjunk elõre-hátra. szvsz nem egyszerû. Ha behajlítod a kezed, akkor könyebben eldõlsz oldalra.
azt játszottam egy lejtõs utcában, hogy az utca vége elõtt (padka van) pont megállok, de nem jött össze, és olyan 5-kmphnál átestem a kormány felett, egy frissen ásott ágyásba. épp csak a kezem, meg a lábam tettem le, meg a bringa fordult ki oldalra a hátsó váltóra, kellet is hajlítgatni rajta kicsit (ty rulez). de utána megcsináltam megint, persze hogy paráztam, és elõtte vagy 3méterrel már meg is álltam... Azóta inkább nem játszok ilyet. (30nál esni? jujj, asszem a bringázástól is elmenne a kedvem...)
Ma meg próbáltam a tüzijáték után az istenhegyin lefele néha nosewheeliezni, de 40-50nél már nagyon könnyen kitör oldalra a bringa, alig emelgettem, aztán már tettem is vissza.
Manualhoz kis info: a fék nélküli manualnál azt mondták nekem, hogy fontos hogy végig nyújtott legyen a kezünk, és a seggünkkel mozogjunk elõre-hátra. szvsz nem egyszerû. Ha behajlítod a kezed, akkor könyebben eldõlsz oldalra.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére