Most így fejbõl nem tom melyik szám, de arra lehet durvulni.
Bár azt vettem észre hogy ezekben a videókban nem a legbrutálisabb zenék szólnak(legalábbis számomra nem azok).
Attól függetlenül mind király. 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
"Zenebutik"
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:25
Írta 2003. február 28. - 09:36
Írta 2003. február 28. - 09:07
Hi Tomka!
Igazad van, egyetértünk!!!
De most már ugorjunk vissza a "tekerõs zenékhez" szerintem!!!
Nem tudod véletlenül, hogy melyik Dimmu Borgir dalocska szól a Disorderben???
Igazad van, egyetértünk!!!
De most már ugorjunk vissza a "tekerõs zenékhez" szerintem!!!
Nem tudod véletlenül, hogy melyik Dimmu Borgir dalocska szól a Disorderben???
Írta 2003. február 28. - 08:45
Kártyás mp3 lejátszót én nem igen vennék.
Kártya drága és kicsi. 128 Mb?Az egy fényképezõben ok,de egy mp3 lejátszóban nokedli.
Vagy ha az ember cseréli és beszámíttatja pl egy számtech boltban akkor csak bukik rajta egy jó pár ezrest amiért már kap 10-20db cd-t ami 200 óra zenét és jópár albumot jelent.
Kártya drága és kicsi. 128 Mb?Az egy fényképezõben ok,de egy mp3 lejátszóban nokedli.
Vagy ha az ember cseréli és beszámíttatja pl egy számtech boltban akkor csak bukik rajta egy jó pár ezrest amiért már kap 10-20db cd-t ami 200 óra zenét és jópár albumot jelent.
Írta 2003. február 26. - 19:48
HC kedvelöknek:
http://www.itrip-zone.com
egy nemetorszagi baratom 1üttesenek a honlapja (sajat gyartmany, es szep is!)
http://www.itrip-zone.com
egy nemetorszagi baratom 1üttesenek a honlapja (sajat gyartmany, es szep is!)
Írta 2003. február 26. - 14:58
Teljesen egyetértek!!
Nem tudok így kapásból linket mondani, de mintha a Panasonic magyar site-ról is szedtem volna le egy-két sort annak idején! Ott nézd meg!
Nem tudok így kapásból linket mondani, de mintha a Panasonic magyar site-ról is szedtem volna le egy-két sort annak idején! Ott nézd meg!
Írta 2003. február 26. - 12:30
ppüsi: Szó sincs csodálkozásról(na jó, azért sz*r volt kipengetni 27 ezret egy kis mûanyagért :-\ ), csak nekem az a "politikám", hogy egyszer költsek valamire nagyon sokat, de utána egy jó ideig semmit. Tehát veszek egy jó CD-s MP3 lejátszót mondjuk 40 ezerért, aztán szevasz. Max az üres cd-k amire írok ;D
Amúgy nem tudsz linket adni a lejátszódról? Szívesen megnézném mivel tud többet.
Amúgy nem tudsz linket adni a lejátszódról? Szívesen megnézném mivel tud többet.
Írta 2003. február 26. - 12:26
Írta 2003. február 26. - 12:14
Egy kis kiegészítõ infó: Tavaly nyáron a veszprémi porstban vettem egy 128 MB-os campact flash kártyát, 27 ezerért.
Írta 2003. február 26. - 12:08
1. Én nem tudok tízért smartot, akkor Te szerencsés vagy!
2. Nem tartom drágának a cd-t, 190 pénz egy 800 Mb-s, az nem sok!
3. Én azért vettem cd-s mp3 lejátszót, mert azt szerettem volna, ha nem kell albumonként cserélgetni a cd-ket, hanem 9-10 óra zenei anyag egyszerre le tud menni!!
Ugyanez a mennyiség ma még húzós dolog egy mem kártyás lejátszó esetén!!
De mondom, akinek a memós mp3 lejátszó jön be, akkor az jön be! Én hiába mondom, hogy 700 Mb-ig bõvíteni nem olcsó szórakozás! Meg hát ha elmész nyaralni, könnyebb magaddal vinni 3 db cd-t, mert így nálad van úgy 30 album; a memósat meg igen nehéz bõvítgetni, mondjuk a Balcsinál... ;D
2. Nem tartom drágának a cd-t, 190 pénz egy 800 Mb-s, az nem sok!
3. Én azért vettem cd-s mp3 lejátszót, mert azt szerettem volna, ha nem kell albumonként cserélgetni a cd-ket, hanem 9-10 óra zenei anyag egyszerre le tud menni!!
Ugyanez a mennyiség ma még húzós dolog egy mem kártyás lejátszó esetén!!
De mondom, akinek a memós mp3 lejátszó jön be, akkor az jön be! Én hiába mondom, hogy 700 Mb-ig bõvíteni nem olcsó szórakozás! Meg hát ha elmész nyaralni, könnyebb magaddal vinni 3 db cd-t, mert így nálad van úgy 30 album; a memósat meg igen nehéz bõvítgetni, mondjuk a Balcsinál... ;D
Írta 2003. február 26. - 11:56
1.
en tizert tudok smartot
es 13-ert vettem compactot.
2.
a cd draga dolog!
olcsobb venni egy nagy vinyot
(es akkor nem foglaljak a cd-k a helyet)
:-)
en tizert tudok smartot
es 13-ert vettem compactot.
2.
a cd draga dolog!
olcsobb venni egy nagy vinyot
(es akkor nem foglaljak a cd-k a helyet)
:-)
Írta 2003. február 26. - 11:40
10e Ft-ért nem veszel!! Inkább 13e és felfele!
Mellesleg inkább kiírom a zenéket egy Cd-re, a helyet sem foglalja, 700 Mb!!
Ha kiszámolod, hogy 128 Mb-s kártyából kellene 6 db ehhez, azért már elgondolkozol, hogy melyiket veszi meg inkább az ember!!!!!
Persze ez csak az én véleményem, de mondom, én ezen nagyon sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy cd-re is rámegy majd 10 óra zene, a memót meg csak állandóan bõvítgetni kéne...
Mellesleg inkább kiírom a zenéket egy Cd-re, a helyet sem foglalja, 700 Mb!!
Ha kiszámolod, hogy 128 Mb-s kártyából kellene 6 db ehhez, azért már elgondolkozol, hogy melyiket veszi meg inkább az ember!!!!!
Persze ez csak az én véleményem, de mondom, én ezen nagyon sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy cd-re is rámegy majd 10 óra zene, a memót meg csak állandóan bõvítgetni kéne...
Írta 2003. február 26. - 11:26
Írta 2003. február 26. - 11:21
Ja, meg bamm bele a zseton, mert ez aztán marha drága szórakozás!!!!! Ezért nem vettem én sem ilyet!
Nekem is elõször a memória kártyások tetszettek, de olyan áruk van, hogy az vmi kegyetlen!! De akinek van rá pénze, akkor inkább olyat vegyen!
Tudom ajánlani a Creative frankó kis mp3 lejátszóját, 2 Gb-s a memója!
Nekem is elõször a memória kártyások tetszettek, de olyan áruk van, hogy az vmi kegyetlen!! De akinek van rá pénze, akkor inkább olyat vegyen!
Tudom ajánlani a Creative frankó kis mp3 lejátszóját, 2 Gb-s a memója!
Írta 2003. február 25. - 20:12
belso memoria azon mar tul vagyunk lepve
bamm bele a smart media vagy compact flash es :-)))
bamm bele a smart media vagy compact flash es :-)))
Írta 2003. február 25. - 20:09
lor: Szerintem a leírás még nem is lenne gond. Végülis curtis-nek az a lényeges - szerintem - hogy kicsi legyen, és jól elférjen a zsebében.
Ezeknek az a baja, hogy elõbb - utóbb úgyis kevés lesz a hely a memóriakártyájukon és hát bõvíteni kéne, amit nem mindegyiknél lehet megtenni... ezért nem ilyet vettem.
Ezeknek az a baja, hogy elõbb - utóbb úgyis kevés lesz a hely a memóriakártyájukon és hát bõvíteni kéne, amit nem mindegyiknél lehet megtenni... ezért nem ilyet vettem.
Írta 2003. február 25. - 12:37
jaja crusti
csak uyg van ertelme ha mar vki mp3 lejatszot vesz, hogy mem kartyas!!
kinek hianyzik meg az is, hoyg kl-re kiirja az mp3-kat.
csak uyg van ertelme ha mar vki mp3 lejatszot vesz, hogy mem kartyas!!
kinek hianyzik meg az is, hoyg kl-re kiirja az mp3-kat.
Írta 2003. február 25. - 11:46
Igen! Rázkódás védelem. Vannak olyan mp3 lejátszók, amelyek mp3-as lemezeket képesek lejátszani. Ezeknél ugyanúgy szükség van rázkódás védelemre, mint a rendes cd-nél.
Engem viszont olyan mp3 lejátszó érdekel, ami memória kártyás. Nem lemezes. Ezekrõl kéne infó.
Engem viszont olyan mp3 lejátszó érdekel, ami memória kártyás. Nem lemezes. Ezekrõl kéne infó.
Írta 2003. február 24. - 21:52
Írta 2003. február 24. - 20:29
mi a manó az a massive atack????
lehet h ez alp?? ???
amúgy én sokféle zenére szeretek nyomulni (atb linkinpark sterbinszky depesmode paparoch ákos ...)
csak tudjátok: városban nem praktikus mert kilapulhacc... ou-n is csak félfüllel szoktam 8)
lehet h ez alp?? ???
amúgy én sokféle zenére szeretek nyomulni (atb linkinpark sterbinszky depesmode paparoch ákos ...)
csak tudjátok: városban nem praktikus mert kilapulhacc... ou-n is csak félfüllel szoktam 8)
Írta 2003. február 24. - 17:18
MASSIVE ATTACK:
- Protection CD (1995)
- No Protection CD (1995) L.E.
- Blue Lines CD (1996)
- Inertia Creeps CDEP (1998)
- Mezzanine CD (1998)
- 100th Window CD (2003)
CHEMICAL BROTHERS:
- Chemicalfour
- Surrender
- Kick Up
MPEG Audio Collection v2.90 software-t töltsd le (1.2 mega), utána felnyomom a Médiatárba listám. Csak ISDN kapcsolatom van, de megoldható, h. belehallgass, mielõtt megvennéd...
- Protection CD (1995)
- No Protection CD (1995) L.E.
- Blue Lines CD (1996)
- Inertia Creeps CDEP (1998)
- Mezzanine CD (1998)
- 100th Window CD (2003)
CHEMICAL BROTHERS:
- Chemicalfour
- Surrender
- Kick Up
MPEG Audio Collection v2.90 software-t töltsd le (1.2 mega), utána felnyomom a Médiatárba listám. Csak ISDN kapcsolatom van, de megoldható, h. belehallgass, mielõtt megvennéd...