Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

"Zenebutik"

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6180 hozzászólás a témában

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Igen ahogy mondtad Dani is tud "csipogni" , amit ráadásul iszonyú jól csinál.
És ez legalább illik a zenéhez.
Nem úgy mint némelyik heavy metal banda énekese, mint akinek a tökét csavargatják. ::)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Csövesz!

Na, Ti csak ne legyetek olyan érzékenyek!!! ;D
A Köpet (Opeth) tényleg sirály, nagyon jó témái vannak!! A panterával kapcsolatos megjegyzésre viszont megsértõdtem... :'( rosszul esett :'(

Van itt valaki, aki tud valamilyen szinten zenélni??

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Hát azért a Cradle énekese is tud "csipogni" rendesen. De nekem az kifejezetten bejön. A Dimmu is jó, de már rég halgattam. Immortal: azok finnek!!! >:(
Most meg lehet kövezni, szögetdobálhattok a kerekem elé, de én semmit nem halgatok, nézek, vásárolok ami eme skandináv néptõl származik. :o És errõl nem akarok többet beszélni!
Ja és a listámról kihagytam a System of a Downt ami pedig nagyon is jó! Ja és meg tudnátok mondani mi a happy metal? mert amióta meghallottam a szót nekem a system jut eszembe. de szerintem semmi köze hozzá. csak az olyan hepi! :D mint Õ

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
MudCow:Az énekes hangjára én is nagyon érzékeny vagyok.
Fõleg olyankor ha vmi állat zúzós zene kezdõdik én elájulok hogy milyen állat majd amikor énekelni kezdenek benne vmi seemit mondó hangon vagy vmi macskajávogást levágnak , akkor kész is vagyok,teljesen kiakadok ettõl. :'(
Ha durva a zene akkor az ének is legyen az.
Jól tudod ppüsi imádom a Cradle-t, és a Dimmu-t is.
Szerintem állat mind a kettõ. 8)
De meghallgatok más black-et is, mint Marduk,Immortal, Opeth
amit ha jól tudom te is szeretsz.
Egyébként némelyik NWD végén ha jól tudom a stáblista után kiirják a zenéket is amik szólnak a film alatt.

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
NWD2-ben Robbie Bourdonék zenéje: Blood for Blood - Anywhere But Here
Bender: Cold - Anti-Love Song

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Király, ismeri valaki az Entombed-ot!!!!!!

Nem nehéz,a haverjaim 75%-as ízig-vérig rock beállítosságú,különféle irányzatok szerint metal-nu-progresszív-stb vonalon.
Nekem spec nincsenek megkötéseim a stílussal kapcsolatban,csak jó zene legyen!Most éppen a keményebb vonalon amit sokat hallgatok az a Sepultura+Pavarotti "Roots" Na meg õsKorn,Sabbath,Nightwish,Slipknot,Grave Digger,Freedon Call,Orgy,Maiden,Guano Apes és Mansontól a Last tour on earth,bár a többi albuma elég kaksi :P

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
Nagyon érzékeny vagyok, az énekes meg az összhatás hangzására. Ennél fogva rengeteg, hasonló stílusú emberek szerinti, jó zenét nem hallgatok meg. Ilyen a pantera is, meg az incubus.
Az elsõ albumuk nekem se jött be. De ugyanígy vagyok a Slipknottal. Imádom õket, de az elsõ albumot végig se tudtam halgatni.

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
No hát, bizony Disturbed: Voices megy, állat az a szám!! 8)
Ami az Incubust illeti! Valóban nem egy stílus a Slipknot, de ettõl függetlenül jó zene, egyedi, bárki bármit mond!!

A Fear Factory nagyon jó zene, de én az elsõ albumukkal még ma sem békültem ki!! :-\ A Cradle-t meg szerintem Tomkának említsd meg, ha jól tudom, márpedig jól tudom, megõrül érte!!!!! :D

A Panterával hogy állsz??? Nekem õk a csúcs!!!!!!!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
A Nikolasz Volijoz alatt Disturbed: Voices megy!
Ja ha tudjátok mi megy bender alatt írjatok. PLÍZ!
Amúgy hogy lehet együtt említeni a Slipknotot meg az incubust? Ja és a Slipknot hogy lenne már divatbanda, amikor azért hagyják abba a zenét mert mindig csak ugyanazok veszik az albumokat! Megasztán hányszor láttad TVbe? Megvan az NWD3? nekem is kéne, fõleg ha benne van Steve is! ;) + Bender. Szóval megdumálhatnánk valami bizniszt. ::) Ja a Disturbed, meg a Machine Head tényleg jók, de a poudle szerintem már más kategória. én még beleírnám a Slipknotot, FearFactoryt, FreshFabrikot, M. Mansont, meg Cradle of Flithet.

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Hi Kala!

Király, ismeri valaki az Entombed-ot!!!!!! :o
Nos, valóban király a Same Difference is, de nekem õszintébb zenének tûnik a Wolverine!

Ami az Incubus és társait illeti!!! Sz@rd le ki mit mond!!! Pont azok az emberek mondják ezt, akik a 10 éves srácoknak szóló eminemet hallgatják!!! >:(
Az Incubus egy olyan egyedi zenét csinál, hogy az vmi kegyetlen!!!!! És hát ez sok embernek bejön, ami fáj pár zenésznek!

Miket hallgatsz még Kala, az én aktuális listám (amit az elmúlt egy hétben hallgattam): Entombed, Disturbed, Static X, Machine Head, Creed, In Flames, Puddle of Mudd és persze ALICE IN CHAINS)

Volt itt szó Bitchney-rõl, mint a jelenkor metal ladyjérõl! Nos, aki a jelenkor rockerbohóca, az nem más, mint Kelly Osbourne, Ozzy apó lánya!!! Majdnem sírtam, amikor megláttam a klipjét ennek a dagadt disznónak!!! >:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tipp;
végignézed a filmet,és felírod az enék sorrendjét,majd kikalkulálod,h melyik kell néked,majd arra ügyesen rákeresel WINMX-en v Kaaazaaa vagy egyéb ilyen furcsa nevû valamin,amit annyiszor emlegetnek itt a warezszeretõ arCZok.Én spec éppen Maident hallgatok,ami az NWD3-ban megy Steve Peat alatt,bár igaz,h ezt már hallgattam akkor is,amikor még sehol sem volt NWD3 ;D
Szóval ha kiírod,h mi kell,akkor sokkal biztosabb a siker. ;)

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
szisztok!!!
én inkább a tech fórumba írok mint ide!!!
szeretném megtudni hogy a nwd1-2 zenéi hol vannak fent(internetes oldal,stb,,)vagy ha nincs sehol ti tudjátok -e???
nwd2:robbie bourdon alatt menõ ill. nicolas vouilloz alatt
elõre is köszönöm
AMC

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az Entombedtõl a Same Difference az,ami igazán üt,de ha új vonalas metálról van szó,akkor már inkább mondjuk Slipknot v mondjuk Orgy v Incubus...Bár ezekre kezdik ráaggatni az amcsi divatzene jelzõt... :o
Nem értem,miért lesz attól egy banda divatbanda,h telt házas bulikat és filmzenét csinálnak... ::)

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Ismeritek a Ludditakat ?
http://ludditak.tilos.hu/
Van egy szamuk a bringas futarokrol is :)

mrc

(lehet, hogy inkabb a Vilagokorsegekbe kellett volna irnom ;)

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Én meg nézem Bitchneyt, mert igen kellemesen néz ki!! :D Az meg nem érdekel, hogy milyen zenét csinál, mert nem nekünk szól, hanem a tini lánykáknak, és ha jól sejtem, Ti sem vagytok azok...

Na, egy zenei kérdés: Tudja itt valaki, hogy mi az az Entombed?? És ismeri vki a Wolverine Blues címû albumát??? Na, ha arra nem kezd el vki zúzni, akkor semmire!!!! 8)

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
mudcow jól beszéldz. DE izlések és pofonok a nagy bölcsesség szerint. én se vagyok britney párti de lesz@!om ,hogy mit csinál és persze nem is nézem. ;D

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
FRF: Tegezhetsz nyugodtan! ;D De amúgy köszi!
Ja és az a kedd ami márc 31 után van, az nem ápr 1. talán? Mer akkor mindent illik, vagy nem? Ja és miért pont a proud like god? van vagy 5 számuk ami jobb annál, szerintem!
Ja és Britnit úgy kell nézni hogy leveszed a hangot ;D De ez nem csak rá érvényes, sajnos :(

Tomka

Tomka

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Jól van na ppüsi!
Nem viccelõdök többet.
Igaz Britney jó macska,de amit énekelget az nevetséges.
Fõleg az a feldolgozása.
Õ igazi rock énekesnõ.
Õ Bíró Ica követõje a METÁL LADY 2. ;D
Nevetséges.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hé!!Én akartam itt világítani,izé,világosítani felfelé!
Szóval márc 31,ami elég gáz,mert hétfõ (kedden nem illik másnaposnak és fáradtnak lenni) no meg a jegyár is húzós,4900 FT,de ennyit igazán megér,fõként ha leadják a Proud like-ot.... ;D

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Kala: Fel tudnál világosítani mikor lesz a gujánóépsz a pecsába?

Én ugyan nem Kala vagyok, de talán nem haragszik ha megmondom, hogy márc.31. ;)