OFF
Mar megint ott tartunk, hogy generalom a vitakat/nezeteltereseket. Pedig nem all szandekomban. Csak leirtam a velemenyemet.
Ahogy apam is szokta mondani: "Fiam! A telefon ne legyen kavefozo" (mondjuk ezzel nem teljesen ertek egyet, mert akkor az sms-se letezne. Tavol alljon tolem az efajta konzervativ gondolkodas)
Most azon gondolkozom, hogy mert nem talaljak ki a taviranyitot a telefonba epitve. A lehetoseg ugye adott: Infraport, billentyuk, kijelzo, amin akar a teletext lebutitott valtozatat is meg lehetne jeleniteni. Szerintem meg lehetne csinalni, csak a multicegekkel kene megallapodni. A Nokianak nem lenne nagy dolog kifejleszteni egy ilyen rendszert.
ON
Na egy kis formasag a vegere: a Coldplay-rol mi a velemenyetek? Mert nekem mostansag nagyon bejon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
"Zenebutik"
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:25
Posted 2003. March 03. - 19:05
Posted 2003. March 03. - 15:53
Britney Spears is brutalcool arral lehet csak igazán tekerni ;D ;D vagy mégse?
Doktor úr mostanában olyan bizonytalan vagyok!? vagy mégsem ;D???!!!!
SZó szó britni jó bulla
Doktor úr mostanában olyan bizonytalan vagyok!? vagy mégsem ;D???!!!!
SZó szó britni jó bulla
Posted 2003. March 03. - 11:39
Tomka, ez nem vicces!!! > Bitchney lehet, hogy szarul énekel, de nekem külsõre nagyon bejön!!!! Esztétikailag kifejezetten kellemes élményt nyújt!!! Nekem!
Az 5510-eshez: Én régen utáltam ezt a telefont, de mivel nem lett divattelefon, így egyre jobban tetszik!! Természetes, hogy nem helyettesítheti egy CDMP3 lejátszó szerepét, de hát nem is erre találták ki!!!! Arra jó, hogy pár számot felnyomass rá, és ha leugrassz a boltba, a zsebedben ott van egy telcsi, ami nem utolsó sorban a zenét is nyomja neked.
Szerintem maga az ötlet jó, hogy telefon és MP3 lejátszó egyben!!
Az 5510-eshez: Én régen utáltam ezt a telefont, de mivel nem lett divattelefon, így egyre jobban tetszik!! Természetes, hogy nem helyettesítheti egy CDMP3 lejátszó szerepét, de hát nem is erre találták ki!!!! Arra jó, hogy pár számot felnyomass rá, és ha leugrassz a boltba, a zsebedben ott van egy telcsi, ami nem utolsó sorban a zenét is nyomja neked.
Szerintem maga az ötlet jó, hogy telefon és MP3 lejátszó egyben!!
Posted 2003. March 03. - 11:11
De az 5510 es olyan mint ha egy klaviaturával telefonálnál.
Nem?
Mindenki figyelmébe ajánlom a legbrutálabb tekerõs zenét
mégpedig Britni Szpírsz :Upsz áj didit ögen c. számát.
Ez valami eszméletlen ;D
Ha bingázni nem is sikerül rá, elesni biztos lehet.
Nem?
Mindenki figyelmébe ajánlom a legbrutálabb tekerõs zenét
mégpedig Britni Szpírsz :Upsz áj didit ögen c. számát.
Ez valami eszméletlen ;D
Ha bingázni nem is sikerül rá, elesni biztos lehet.
Posted 2003. March 03. - 09:27
Posted 2003. March 02. - 21:55
Az 5510es tobbet tud mint sok Mp3CD-lejatszo!
Van rajta ha jol emléxem 8 hangszin (Mint a Winamp-ban), ugyhogy a hangzassal semmi gond! Másrészt nme kotelezo a NOKIA headset-tel használni csak mert alapban kapsz hozzá egy olyan átalakítot amivel bármilyen fulhalgatot ra láhet nyoni!
En egy 3000Ft-os sony fuldugoval használom és eleg jo! Nem recseg full mélynel sem, és eleg hangos is....szépen szól!
Az egyetlen hátránya hogy az erdõ közepén nem tudod lecserélni rajta az osszes számot ujakra mint egy Mp3CD lejátszóban, de ez megbocsájtható bûn!
Persze ez csak az én véleményem, mindenki azt vegyen amit akar, én nem tukmálom rá senkire!
Üdv.:Dude
Van rajta ha jol emléxem 8 hangszin (Mint a Winamp-ban), ugyhogy a hangzassal semmi gond! Másrészt nme kotelezo a NOKIA headset-tel használni csak mert alapban kapsz hozzá egy olyan átalakítot amivel bármilyen fulhalgatot ra láhet nyoni!
En egy 3000Ft-os sony fuldugoval használom és eleg jo! Nem recseg full mélynel sem, és eleg hangos is....szépen szól!
Az egyetlen hátránya hogy az erdõ közepén nem tudod lecserélni rajta az osszes számot ujakra mint egy Mp3CD lejátszóban, de ez megbocsájtható bûn!
Persze ez csak az én véleményem, mindenki azt vegyen amit akar, én nem tukmálom rá senkire!
Üdv.:Dude
Posted 2003. March 02. - 19:06
Dude: Gondolom azert vannak kulonbsegek a hangzassal kapcsolatban. Ha osszehasonlitasz egy zenehallgatasra tervezett keszuleket az 5510-essel (legyen az akarmilyen) biztos vagyok benne, hogy hangzasba nem szarnyalja tul a a mobil.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jo az 5510-es zenehallgatasra, csak nem feltetlenul erre van kitalava, eppen ezert nem is veheti fel a versenyt az erre a celra kitalat lejatszokkal.
Mondjuk aki nem bizik a CD-s mp3 lejatszokban, annak jo valasztas lehet, mert kicsi, lehet vele telefonalni, es rafer par szam is. Amit nem tudok vele kapcsolatban az a hangminoseg, ezert is vontam le kovetkezteteseket latatlanban. Kezbe ugyan mar fogtam, de hallgatni meg nem volt alkalmam.
Egy off kerdes: tenyleg kenyelmesebb rajta SMS-t irni?
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jo az 5510-es zenehallgatasra, csak nem feltetlenul erre van kitalava, eppen ezert nem is veheti fel a versenyt az erre a celra kitalat lejatszokkal.
Mondjuk aki nem bizik a CD-s mp3 lejatszokban, annak jo valasztas lehet, mert kicsi, lehet vele telefonalni, es rafer par szam is. Amit nem tudok vele kapcsolatban az a hangminoseg, ezert is vontam le kovetkezteteseket latatlanban. Kezbe ugyan mar fogtam, de hallgatni meg nem volt alkalmam.
Egy off kerdes: tenyleg kenyelmesebb rajta SMS-t irni?
Posted 2003. March 02. - 14:51
Hali!
Az elõzõ témához szólnék hozzá!
+++Mem-kártya vs. CD+++
A legegyszerûbb megoldás!
VÉgy egy NOKIA 5510est 19.900ért, amibõl 5000 lebeszélhetõ tehát van egy Mp3 lejátszód 15ért, amiben már telefon is benne van, így nem kell a zsebedet túrni egy jump közben ah keresnek mert a HEADSET gyárilag lehalkítja a zenet és felveszi a telefon, majd le is teszi és vissza rakja a zenet! Alapjáraton 64Mb RAM-al!
Ezt NOKIA boltokban tetszés szerint lehet bõvíteni 126,256,512 Mb-ra! Árakat ne kérdezzetek mert régen voltam Pesten!
Nekem ez a telefonom van, semmivel nem nagyobb mint egy Mp3 lejátszó, és strapabító! Többször szált már ki a zsebembõl nagy ugrasnal, pattant kettot oszt kesz!
Ajanlom mindenkinek!
Az elõzõ témához szólnék hozzá!
+++Mem-kártya vs. CD+++
A legegyszerûbb megoldás!
VÉgy egy NOKIA 5510est 19.900ért, amibõl 5000 lebeszélhetõ tehát van egy Mp3 lejátszód 15ért, amiben már telefon is benne van, így nem kell a zsebedet túrni egy jump közben ah keresnek mert a HEADSET gyárilag lehalkítja a zenet és felveszi a telefon, majd le is teszi és vissza rakja a zenet! Alapjáraton 64Mb RAM-al!
Ezt NOKIA boltokban tetszés szerint lehet bõvíteni 126,256,512 Mb-ra! Árakat ne kérdezzetek mert régen voltam Pesten!
Nekem ez a telefonom van, semmivel nem nagyobb mint egy Mp3 lejátszó, és strapabító! Többször szált már ki a zsebembõl nagy ugrasnal, pattant kettot oszt kesz!
Ajanlom mindenkinek!
Posted 2003. March 01. - 21:24
amikor szoho party fel lep a pecsaban!
szoha!!!
koszos lelkuek ti nem johettek a koncertre!
(foldieper es alott tej szarmazek azt uzente, hogy ...)
szoha!!!
koszos lelkuek ti nem johettek a koncertre!
(foldieper es alott tej szarmazek azt uzente, hogy ...)
Posted 2003. March 01. - 20:12
En meg a Jamiroquai koncertrol maradtam le ami tavaly volt. Azota is olyan buntudatom van. Nem tudjatok, hogy mikor lesz legkozelebb?
Posted 2003. March 01. - 08:22
Nem,éppen ellenkezõleg!Csak nem pikkelsz valamiért a Guanóépszre!?
Régen sokat hallgattam Guano-t,úgyhogy mindenképpen ott leszek a Pecsában kitombolni magam,márcsak azért is,mert anno a Szigetes koncertjükrõl lemaradtam.
Posted 2003. March 01. - 07:44
Csá Kala!
Csak nem pikkelsz valamiért a Guanóépszre!? Pedig jól lehet rá bulizni különféle italok hatása alatt!!
Egyszer voltam egy diszkóban és egész este csak ültünk a bárpultnál! Aztán éjfél környékén betettek egy Prodigy számot! Na, mondom erre bemegyek, de senkinek sem tetszett, hogy a mi kis társaságunk is elkezdett táncolni!! :'( Rosszul esett!!
Amúgy miért hiszik azt az emberek, hogy aki durvább zenét hallgat az átlagnál, az azért teszi, mert ezzel akar kemény lenni????
Csak nem pikkelsz valamiért a Guanóépszre!? Pedig jól lehet rá bulizni különféle italok hatása alatt!!
Egyszer voltam egy diszkóban és egész este csak ültünk a bárpultnál! Aztán éjfél környékén betettek egy Prodigy számot! Na, mondom erre bemegyek, de senkinek sem tetszett, hogy a mi kis társaságunk is elkezdett táncolni!! :'( Rosszul esett!!
Amúgy miért hiszik azt az emberek, hogy aki durvább zenét hallgat az átlagnál, az azért teszi, mert ezzel akar kemény lenni????
Posted 2003. February 28. - 22:02
Posted 2003. February 28. - 21:52
Posted 2003. February 28. - 20:31
...Melyik NWD-ben van Dimmu Borgir?...
Vazeg, hogy én mekkora állat vagyok!! Nem a Disorder sorozatban van, hanem a Ride To The Hillsben!!
lor: Jó ötletnek tûnik!! Hol hakniznak a srácok a héten?? Zúznék már egyet!!
Posted 2003. February 28. - 19:56
Posted 2003. February 28. - 16:25
Helló srácok!
Melyik NWD-ben van Dimmu Borgir?
Régen sokat halgattam Dimmu-t de nem vettem észre a disorderben. Szerintem az NWD-ben nincsenek annyira durva zenék mint a Down sorozatban.
Egyébként én is az ultra brutál metalosok táborát gyarapítom, és nekem kell a muzzik, hogy elszálljon az agyam és átalakuljak Benderré! ;D
Melyik NWD-ben van Dimmu Borgir?
Régen sokat halgattam Dimmu-t de nem vettem észre a disorderben. Szerintem az NWD-ben nincsenek annyira durva zenék mint a Down sorozatban.
Egyébként én is az ultra brutál metalosok táborát gyarapítom, és nekem kell a muzzik, hogy elszálljon az agyam és átalakuljak Benderré! ;D
Posted 2003. February 28. - 11:47
Igen, tudom melyik részre gondolsz!
Mellesleg számomora a Disorder sorozatban vannak a legjobb zenék, ezért is állnak ezek közelebb a szívemhez!
Végülis én is tudok minden olyan zenére bringázni, amely gitárcentrikus (kivétel a herélt énekesû heavy metal zenék), de a korábban említett happy hardcore vmi egészen más.
Mi is ez tulajdonképpen?? Ez nem ugyanaz mint a rave zene???
Mellesleg számomora a Disorder sorozatban vannak a legjobb zenék, ezért is állnak ezek közelebb a szívemhez!
Végülis én is tudok minden olyan zenére bringázni, amely gitárcentrikus (kivétel a herélt énekesû heavy metal zenék), de a korábban említett happy hardcore vmi egészen más.
Mi is ez tulajdonképpen?? Ez nem ugyanaz mint a rave zene???
Posted 2003. February 28. - 10:39
Hát igen.
De én pl attól hogy ultra-brutál metálos vagyok(ahogy te mondtad) szegecses bõrövvel ;D ;D ;D
még tudok durvulni olyan zenékre is mint ami a Disorderben van.Utalok az említett felgyorsított részre.
Gondolom tudod mire gondolok.
De én pl attól hogy ultra-brutál metálos vagyok(ahogy te mondtad) szegecses bõrövvel ;D ;D ;D
még tudok durvulni olyan zenékre is mint ami a Disorderben van.Utalok az említett felgyorsított részre.
Gondolom tudod mire gondolok.
Posted 2003. February 28. - 09:43
Igen, ez így van!!!
Bár az az igazság, hogy midenki arra durvul, amelyik zenei stílus a legközelebb áll hozzá!! Hiába mondod pl egy happy hardcore zenét (jól írtam??) kedvelõnek, hogy Slipknotra nyomja, nem fogja, mert neki egészen egyszerûen nem jön be!!! Nekünk viszont igen!!!!!! 8)
Bár az az igazság, hogy midenki arra durvul, amelyik zenei stílus a legközelebb áll hozzá!! Hiába mondod pl egy happy hardcore zenét (jól írtam??) kedvelõnek, hogy Slipknotra nyomja, nem fogja, mert neki egészen egyszerûen nem jön be!!! Nekünk viszont igen!!!!!! 8)