Jelentkezz be Regisztrálj

"Zenebutik"
Írta 2009. július 01. - 08:22

vannak ugye ezek a pocsmadar eloadok akiknek tipikusan egy kaptafara keszulnek a szamaik.
ha jol tudom valamelyik fiucsapatos arc csinalja nekik a nyalat, aki ugy nez ki, mint valami buzi. /valoszinu nem hiaba/
es aztan ugye vannak ilyen komoly arcok, mint pl
akos aki maganak csinalja tudtommal
pierro /az a fel arcu idiota aki sirt a hold miatt vagy mi/ o is maganak meg sokaknak irt
es van pl a lovasi, o is maganak irja?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. július 01. - 08:01

Én sem értem hogy miért csak a politika, de ha neki ez tetszik akkor hajrá. Amúgy nekem sem tetszenek a mostani számai pont-e miatt.
Írta 2009. július 01. - 02:32

Viszont el tud mondani egy vagy akár több értelmes mondatot is egymás után

Fankadeli régebbi alkotásai között még volt olyan, amit szerettem, van amit máig meghallgatok, de mióta rákattant a mai témáira...
Az egy dolog, hogy már minden száma a politikai hovatartozását tükrözi, de a nyilatkozataival, írásaival és különbözõ rendezvényeken való "fellépéseivel" rengeteg olyan ember szemében elásta magát aki kimondottan szerette a zenéjét és a NC-ot.
Persze lehet, hogy most már sokkal több rajongója van, olyanok akik eddig le se köpték volna, mert Rap-er.
Pár év alatt sikerült tönkrevágni egy viszonylag sikeres kiadót (NightChild) és összebalhézni szinte mindenkivel a hazai Hip-Hop színtéren.
Szerintem egyre gyengébb és eröltetettebb amit csinál.
Ez az én véleményem, de attól még lehet jó. Én másféle rapet szeretek

Írta 2009. július 01. - 00:04

Jó ez a formáció, de Szabó Balázs és a zene viszi az egészet. Fankáról meg nem mondok semmit...
Lehet hogy Szabó Balázs jól énekel de szöveget nem tud írni, fankával ellentétben......
Írta 2009. június 30. - 15:35

Írta 2009. június 30. - 15:19

Írta 2009. június 30. - 09:52

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. június 30. - 09:09

Írta 2009. június 28. - 21:29

Az elsõ cirka fél óra fékezett habzású volt, nagyon hallható volt hogy Dave-et "kilúgozták" (azé' akármilyen egy kemoterápia: nagyon odab***...).Nekem nagyon tetszett.
Ami tény, hogy ez már nem "olyan" mint rég.
De amin már évek óta mosolygok, hogy eltûnik a fekete sereg, és a helyét színes ruhákba öltözött jól szituált középkorúak veszik át, az most is átjött.
2001-ben az Exiter tour-on még a Kisstadionban a lelátóról nézve, volt fekete ruhás tömeg a szinpad elõtti részen, de a legutóbbi 2 koncertet már lentrõl nézve, már nagyon kevés fekete ruhást láttam magam körül.
De a lényeg megvan, Januárban is ott leszünk elõl, remélem akkor benne lesz a setlistben a Behind the wheel:)
Jah és ott volt Z és B ügynök is, nektek ,hogy tetszett?
Aztán a szakadó esõ olyan "csakazértis" hangulatba hozta a zenekart is - bár Martin a közelképeken pöttyet enerváltnak tûnt.
Összességében felhozták a koncertet a "best-of-all-time-live-gigs" listámon dobogós helyre.
Írta 2009. június 28. - 21:14

ez után visszahangosítottam mr2-t, és jött mando diao-dance with somebody... (( )))
éles volt a váltás, amúgy nem tudom melyik jobb

Írta 2009. június 28. - 12:27

Írta 2009. június 27. - 09:22

Adam F - Circles
Alex Reece - Pulp Fiction (Original)
LTJ Bukem - Atlantis
Ed Rush and Optical - Bacteria
-=B.B.B.=-
Írta 2009. június 27. - 08:26

-=B.B.B.=-
Írta 2009. június 27. - 08:05

Rave Ace: Hogy tetszett a keddi depeche koncert?
Nekem nagyon tetszett.
Ami tény, hogy ez már nem "olyan" mint rég.
De amin már évek óta mosolygok, hogy eltûnik a fekete sereg, és a helyét színes ruhákba öltözött jól szituált középkorúak veszik át, az most is átjött.
2001-ben az Exiter tour-on még a Kisstadionban a lelátóról nézve, volt fekete ruhás tömeg a szinpad elõtti részen, de a legutóbbi 2 koncertet már lentrõl nézve, már nagyon kevés fekete ruhást láttam magam körül.
De a lényeg megvan, Januárban is ott leszünk elõl, remélem akkor benne lesz a setlistben a Behind the wheel:)
Jah és ott volt Z és B ügynök is, nektek ,hogy tetszett?
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2009. június 26. - 22:11

Race, no Rest!
Írta 2009. június 26. - 11:04

-=B.B.B.=-
Írta 2009. június 26. - 10:03

Írta 2009. június 26. - 00:15

érdemes még itt Richie Hawtin szettjét is meghallgatni, óriási zene az is. meg persze Moby-t is...
Berki: tetszik a we are the people, ki is írtam kocsiba.

Írta 2009. június 25. - 21:30

-=B.B.B.=-
Írta 2009. június 25. - 08:54

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.