Jelentkezz be Regisztrálj

"Zenebutik"
Írta 2009. július 08. - 09:15

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. július 07. - 22:33

Írta 2009. július 07. - 20:36

Írta 2009. július 07. - 12:29

-=B.B.B.=-
Írta 2009. július 07. - 10:05

Írta 2009. július 06. - 21:40

Írta 2009. július 06. - 21:27

http://www.playingfo...ge.com/episodes
esetleg egy konkrétat:
http://www.playingfo...s/2/Stand_by_Me
A fickó - Mark Johnson - a világot járva felvett utcazenészekkel dalokat, mindenki azzal játszott, amilyen hangszert használt, énekelt, ha tudott. Ezek születtek...
kz, élõben nézd meg õket, meggyõznek!

Írta 2009. július 06. - 19:11

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. július 03. - 20:01

pedig hosszú idõ óta a legjobbNekifutottam az új Dream Theater-nek. Az elsõ három szám alapján nem bírtam eldönteni, hogy inkább Metallica, vagy inkább Megadeth érzésem van. Egyelõre itt feladtam, késõbb még meggyõzhet.
mondjuk a 2es (rite of passage) inkább koncerten üt (mint azt bizonyították a srácok)
de próbáld az 5 ik(ha jól emléxem) tracket (ez nem biztos de valami time van a címben, iszonyat jó, ) + a shattered fortress is durván teccõs meg az uccsó rövid kis sláger

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. július 03. - 19:20

Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. július 03. - 02:02

Írta 2009. július 02. - 20:11

Az új AC lemez egész jó lett, a sok vendégszereplõvel. Ebben a számban Buppa simán jobbat tol, mint Gõzy vagy a kannibálok.
Buppa lemeze, a Royal Fixi Club is iszonyatosan jó lett, sok oldschool underground arccal nyomul, kitûnõ alapokra. Megvásárlós, mint a normál magyar Rap-ek
Szerintem Buppa része a legjobb a számban...
Én még csak most kezdek rákattanni a magyar rapre, de eddig Buppa nagyon bejön a "flaszter maszter"os dumájával:D... Nagyon bejön:D!
Megveszem... az biztos.
Írta 2009. július 02. - 14:20

Radnóti Miklós: Zápor
Jókor menekülsz! A patak csupa bánat.
Felborzad a szél. Kiszakadnak a felhõk.
Csattanva lezúdul a zápor a vízre.
Elporlik a csöpp. Nézek utánad.
Elporlik a csöpp. De a test csak utánad
nyújtózik, az izmok erõs szövedéke
még õrzi a vad szorítást, a szerelmet!
Emlékezik és gyötri a bánat.
Úgy gyötri a testet utánad a bánat,
úgy röppen a lélek utánad, elébed,
ó, semmi, de semmise már! ez a zápor
sem mossa le rólam a vágyat utánad.
-=B.B.B.=-
Írta 2009. július 02. - 13:07

Ááá... de nagy szám... ja, és: Buppa for President!
Az új AC lemez egész jó lett, a sok vendégszereplõvel. Ebben a számban Buppa simán jobbat tol, mint Gõzy vagy a kannibálok.
Buppa lemeze, a Royal Fixi Club is iszonyatosan jó lett, sok oldschool underground arccal nyomul, kitûnõ alapokra. Megvásárlós, mint a normál magyar Rap-ek

Írta 2009. július 02. - 12:52

Balanyi Szilárd(Quimby) is jókat ír, énekel szerintem.
Jakatta - It Will Be nem megy ki a dallam a fejembõl

SanFranciscoBeat & Váczi Eszter - Érzések (Original Mix)
-=B.B.B.=-
Írta 2009. július 02. - 12:48

Írta 2009. július 01. - 11:24

Lasd Lukacs Laci aki megirja a dalokat [idestova 20 eve] aztan elenekli oket.
meg vannak enekesek [megasztar gyoztesek stb] akik meg kapnak egy kottat meg egy szoveget es eleneklik amit elejuk tettek. ok nem tudnak dalt irni, de meg mindig [jo esetben] 10szer olyan jol enekelnek mint a sokeves atlag. szerintem pont ezert ok sem lebecsulendok.
otthoni viszonyokat olyan jol most nem ismerem, de annyit mondanek hogy
Leona Lewis es Beyonce. mindketto jo hangu enekesno. es ennyi. ugyanaz a faszi irja nekik a dalokat. mivel a hangjuk is eleg hasonlo ezert gyakorlatilag egymassal helyettesithetoek, mivel nincs meg az altaluk enekelt dalokban az egyediseg.
hogy ez baj vagy nem azt dontse el mindenki maganak, a popzeneben nalam az a lenyeg hogy szorakoztasson, nem az hogy mely ertelme legyen a szovegnek. szal ha jol ossze van rakva az a 3perces szam amit XY onehitwonder enekel az mar pont eleg. hiaba jon utana egy ultratehetseges tobb hangszeren jatszo maganak dalt iro kollega, ha az meg nem tetszik akkor nem tetszik ennyi.
ja en a kispalt sem szeretem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. július 01. - 11:24

Az elsõ cirka fél óra fékezett habzású volt, nagyon hallható volt hogy Dave-et "kilúgozták" (azé' akármilyen egy kemoterápia: nagyon odab***...).
Aztán a szakadó esõ olyan "csakazértis" hangulatba hozta a zenekart is - bár Martin a közelképeken pöttyet enerváltnak tûnt.
Összességében felhozták a koncertet a "best-of-all-time-live-gigs" listámon dobogós helyre.
én a zagarnak fotóztam..hát élmény volt backstage-bõl egy ekkora koncert...durva szervezettség volt..és elmondhatom, h álltam színpadon 30ezer ember elõtt LOL ..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2009. július 01. - 09:42

kik szoveg es zeneirok
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. július 01. - 09:39

ja. ráadásul Õ az egyik abból a 2 emberbõl akik tudnak is értelmes szövegeket alkotni.van egy kerdes mi regen gyotor engemet.
vannak ugye ezek a pocsmadar eloadok akiknek tipikusan egy kaptafara keszulnek a szamaik.
ha jol tudom valamelyik fiucsapatos arc csinalja nekik a nyalat, aki ugy nez ki, mint valami buzi. /valoszinu nem hiaba/
es aztan ugye vannak ilyen komoly arcok, mint pl
akos aki maganak csinalja tudtommal
pierro /az a fel arcu idiota aki sirt a hold miatt vagy mi/ o is maganak meg sokaknak irt
es van pl a lovasi, o is maganak irja?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való