A Shelby név tudjátok honnan van ?
Carol Shelby-nek hívják a hölgyet /!/, aki egyedi sportkocsik építésével foglalkozik, fõleg a kasznival, brutális pénzekért. A Tolvajtempóban /Gone in 60 seconds/ lévõ Elenor is az Õ munkája.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ
Indította
Paraferee
, 2002. szeptember 18. 15:47
Írta 2002. október 07. - 22:44

Írta 2002. október 07. - 21:57

Ja, sztem a Shelby Cobra színe kék, és két fehér csík rajta. Legalábbis a GTA-ban így volt. Meg amúgyis, a piros autó a legrondább...
Írta 2002. október 07. - 21:53

Én ennek a piros Shelby tulaj helyében biztos lecserélném a kerekeket "fûzött küllõsre" (nem tudom, hogy hogy is hívják pontosan). Szerintem azok alapjába vévi is szebbek, nemhogy egy ilyen régi autónál...
Ohh be gyönyörûû ez a piros szépség!!...
És hogy mennyire vagány lenne egy ilyennel menni iskolába... :
8)
Ohh be gyönyörûû ez a piros szépség!!...
És hogy mennyire vagány lenne egy ilyennel menni iskolába... :

Írta 2002. október 07. - 21:51

Szerintem a Halálos Iramban c. filmben egy Hemi AAR 'Cuda volt, legalábbis én annak láttam. És majdnem meleharaptam a billentyûzetbe mikor összetört
Iszonyatos szépek ezek a kocsik.

Írta 2002. október 07. - 21:48

Mondjuk a 250 se túl olcsó... :-X
Amúgy tényleg nagyon nagyon szép!!! Simán elfogadnék egy ilyet!!! Annak ellenére, hogy csak replika!!!
Amúgy tényleg nagyon nagyon szép!!! Simán elfogadnék egy ilyet!!! Annak ellenére, hogy csak replika!!!
Írta 2002. október 07. - 21:17

Össze kell hasonlítani egy igazi Shelby (nem Ford, nem Ace stb.) Cobraval!
Mellesleg a lakótársam "régiautó buzi"! ;D
De azért te sem gondolod, hogy pl. ilyen felnivel árulták anno...
De továbbra is fenntartom ez egy csodálatos replika!
És hogy miért csinálnak replikákat többek között, árak egy USA katalógusból:
1957-es Ferrari replika: 250e dollár
eredeti: 6 millió dollár
Mellesleg a lakótársam "régiautó buzi"! ;D
De azért te sem gondolod, hogy pl. ilyen felnivel árulták anno...
De továbbra is fenntartom ez egy csodálatos replika!
És hogy miért csinálnak replikákat többek között, árak egy USA katalógusból:
1957-es Ferrari replika: 250e dollár
eredeti: 6 millió dollár

Írta 2002. október 07. - 20:53

Ausztriában és nématországban tuti csinálnak bámien replikát!!! Hogy itthon csnálnak e már rendelésre azt nem tudom!!! Érdekesség: Nagyon sokszor építenek régi Bogár padlólemezre, mert az nagyon jól átalakítható és tartós!!!

Írta 2002. október 07. - 20:51

létezik? És vajon hol lehet ilyet másoltatni, és mennyiért? ;D
Ja és mibõl gondolod? Észrevettél valami ismertetõjelet, vagy csak egyszerûen furcsa, hogy itt parkolt? Tényleg kiváncsi vagyok a véleményedre. :
Ja és mibõl gondolod? Észrevettél valami ismertetõjelet, vagy csak egyszerûen furcsa, hogy itt parkolt? Tényleg kiváncsi vagyok a véleményedre. :

Írta 2002. október 07. - 20:48

Replika= Nem eredeti, hanem másolat!
Ilyen régi és kultikus autókból gyakran csinálnak, hiszen alig van belõlle néhány (száz) darab!
Ilyen régi és kultikus autókból gyakran csinálnak, hiszen alig van belõlle néhány (száz) darab!
Írta 2002. október 07. - 20:44

Írta 2002. október 07. - 20:41

Tamaska, pacsi! Nekem is ezek a kedvenceim. 
A Cobrához még annyit, hogy ez egy replika!
Persze gyönyörûszép...

A Cobrához még annyit, hogy ez egy replika!

Persze gyönyörûszép...
Írta 2002. október 07. - 20:10

Bakker gyerekek!!!!!!!!
;D ;D ;D ;D
Na ilyenekre mondom én, hogy kocsi! El bírnék viselni belõlük párat a garázsban... ;D ;D ;D
MÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGÉG

Na ilyenekre mondom én, hogy kocsi! El bírnék viselni belõlük párat a garázsban... ;D ;D ;D

MÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGMÉGÉG
Írta 2002. október 07. - 19:28

Na akkor ide kuksizzatok: Ez bizony egy Shelby/Saier Cobra (többféleképpen hallottam már, kinek mi tettszik) Az utcánkban állt a verda nem kis feltünést keltve. Én bizony nem voltam rest, és lementem lefotózni ezt a gyönyörûséget, Egy kis kiegészítõ információ: A Sport Autó egy régebbi számában tesztelték a kocsit, érdekes módon ugyanebben a színben, és ugyanezzel a rendszámmal. Szerintem nagy az esély rá, hogy Magyarországon ez az egy van belõle, és nem is csodálom. Vazz ez a múzeális darab....

Írta 2002. október 07. - 19:12

ezt még berakom, aztán ígérem lelövöm magam (míg más nem lõ le...)
Szóval, ha volt charger, akkor itt a Plymouth Hemi 'Cuda is:
csöppség

egy corvettet még szabad?
Szóval, ha volt charger, akkor itt a Plymouth Hemi 'Cuda is:
csöppség

egy corvettet még szabad?

Írta 2002. október 07. - 19:03

Ja, a charger játszott a "fast and the furious"-ban is. (nem jut eszembe a magyar címe)
Ez már Challenger, nem annyira gonosz a kinézete, de ugyanazzal a brutális menetteljesítménnyel... (1969ben gyártották, 7000 cm3-s motor, 4.6 alatt volt 100 km/h-n... elgondolkodtató)

a "vanishing point" (száguldás a semmibe) címû "kult"filmben volt ez a verda. Aki nem látta, az nézze meg.
azért ez is elég brutkó.
Ez már Challenger, nem annyira gonosz a kinézete, de ugyanazzal a brutális menetteljesítménnyel... (1969ben gyártották, 7000 cm3-s motor, 4.6 alatt volt 100 km/h-n... elgondolkodtató)

a "vanishing point" (száguldás a semmibe) címû "kult"filmben volt ez a verda. Aki nem látta, az nézze meg.
azért ez is elég brutkó.

Írta 2002. október 07. - 18:43

1969 Dodge Charger R/T: bestia...

ugyanez, "The General Lee", ismerõs lehet a Hazard megye lordjai c. filmbõl... (ez az):

ugyanez, "The General Lee", ismerõs lehet a Hazard megye lordjai c. filmbõl... (ez az):

Írta 2002. október 07. - 10:42

Írta 2002. október 07. - 09:06

Írta 2002. október 06. - 21:30

Írta 2002. október 06. - 21:12

Megkezdõdött az INTERBIKE!!! Lehet figyelni a napi képömlenyt a Pinkbikeon, meg az MTBR-en!!
Egy kis ízelítõ::
Santa Cruz V10...

Hmm... Mintha egy Bullit Copy-Paste lenne, de legalább 03as piros SuperT van benne:

Intense DirtJump rondaság:

CC telók legmerevebbike, idén lesz könnyebb 80 milis változat is!:

Egy kis ízelítõ::
Santa Cruz V10...

Hmm... Mintha egy Bullit Copy-Paste lenne, de legalább 03as piros SuperT van benne:

Intense DirtJump rondaság:

CC telók legmerevebbike, idén lesz könnyebb 80 milis változat is!: