most lebuktam... nem kellett volna amúgy meg attól hogy ropi a nyak ez még nem gyenge, mivel a motoroknál sokkal inkább a fejcsõ számít... az meg brutál...
hát én kerestem hírdetésekben árakat német bike - ban és azóta tudom , hogy ott a haladó gép ilyen 5000 Euronyi következményt vonhat maga után, ugyanis kevés volt a nem 3000 euróba kerülõ váz a hirdetések között ... én meg 150 eurósat kerestem ;D ;D ;D
Szívesen lennék kezdõ Németországban, in Stuttgart. Das ist eine schön Stadt!
A Cobrát úgy benyeltem, ahogy van, de a Képes Autó Expresszben is van egy ilyen(régiben!), hogy Lamborghini replika eladó, bár az nem nyitható, és nincs benne motor... :
Igen, amikor megláttam azt a Cobra-t, akkor hirtelen én is elgondolkodtam, hogy nem-e egy mûanyagkasznis, Ford Cosworth motoros 5-10 éves darabról van-e szó... : Úgy tûnik, ha mindenkinek ez volt az érzése, hogy mégis... Kár. Azért még nme bánnám, ha ezzel kellene megállnom az egyetem elõtt... 8)
A replica dologhoz annyit, hogy Mo-n Majosházán van egy ilyen cég, aki replikákat gyárt. Valamelyik autós mûsorban volt velük riport is. Sõt lehet úgy is rendelni az autót, hogy csak az alkatrészeket kapod meg dobozban és neked kell összeszerelni (LEGO ;D). Azt hiszem a spektrumon van is egy sorozat errõl: hogyan építsünk magunknak Cobrát.
Bocs, hogy megint elõveszem a témát.
Nyilván nem ez a felni jellemzõ, dehát felnit bármikor cserélhet a tulaj, (nameg az a kerek hátsó "fejtámaszt" -ami túl lekerekített- is kicsit furcsállottam.) A gta-ban, pedig az a "Banshee" tuti, hogy Dodge Viper. Annak a fekete cobrának a képen, tényleg letisztultabb formái vannak, mint a pirosnak. Hát akkor gtaulálok a Sport Autó szerkesztõségének/tesztereinek, jól át lettek verve ;D