Jorus: elolvastam a tv2 aktív cikket/levelet vagy nem tudom mi az....
Tovább csökkent a szememben a tv2 de egyébként az rtlklub sincs más helyzetben nálam.
Sajnos a magyar kereskedelmi tévék eddig süllyedtek!
Néha amikor bekapcsolom a tévét és belepillantok mert éppen kezdõdik valami "hírmûsor" ... magamban mormogva káromkodok és nyomom el egy másik csatornára mert a tényleges
hírek helyett egy csillivilli showmûsort látok
sztárriporterekkel!! NEVETSÉGES! >

Most nem az van ,hogy visszasírom a régi híradót stb. de ha az elkezdõdött akkor ott részeltesen elmondták a tényleges híreket.
Ma meg mi van: a tényleges hír helyett bevágják ,hogy xy neaggyisten lelõtt egy gyereket de már a kamera akkor a gyerek édesanyjának az arcában van 20 centire tõle és faggatják ,hogy hogy történt meg most mi lesz!

>

>

>

kb 4 éve történt amikor sajnos igen durván brutálisan megölték az egyik lányt akit ismertem. Nem volt nagyon közeli ismerõsöm de nap mint nap láttam. A
TV2 rácsapott az "ügyre" és az édesanyját faggatták még másnap! Szegény szülõ szinte csak sírt a kamerába ... mint ezt utólag megtudtam de NEM ezt adták le a tv-ben hanem egy régebbi otthoni videofelvételüket amin az édesanya beszél a kamerába és MOSOLYOGVA beszél a lányáról! Másnap 100 embertõl hallottam ,hogy milyen undorító egy édesanya, a tvben jókedvûen beszél a lánya haláláról.

Szóval nó komment magyar kereskedelmi televízió!
szenny.
kicsit más de ez is a hírek topikhoz tartozik:
létezik egy amerikai netes oldal (hol máshol lenne) ami
gyártott híreket tesz közzé.
az oldalra én eddig még nem bukkantam rá de úgy képzeljétek el ,hogy állítólag egy rakás bulvárlap onnan táplálkozik. Adott egy gyártott cikk, pl:
"egy mexikói kisvárosban az ottani polgármester betiltotta a kétkerekû kerékpár használatát és mindenkinek át kell térni az 1 vagy 3 kerekû járgányokra. a törvényt sértõ állampolgárt 3 napi elzárással is büntethetik"Ilyen és ehhez hasonló cikkekel , kis irományokkal szerintem ti is nap mint nap találkoztok (Blikk és társai szennylapok kis keretes cikkei)
Annyi ilyen semmitmondó cikk, hírek jelenik meg ,hogy össze se lehetne számolni >

Szerintetek mi ez ha nem gyártott hírek ! :-X
Tökéletes , mivel meg sem lehet támadni az ilyen cikket mert nincs benne sem egy személy neve, sem egy városnév vagy legalább valami amibõl kiindulj.
Így a szóbanforgó szennylap nem tarthat semmi pereskedéstõl!
A beülökatévéeléésmegnézemabrazilsorozatot ésutánanemtudomelmagyaráznihogymirõlszólt embereknek pedig ott van esténként a tévében az aktív,passzív,találkozások vagy mittudomén mi! >

Van egy csomó olyan riportmûsor ezekben a mûsorokban mint a fent említett
gyártott hír csak éppen itt televíziós formában.
Figyeljétek meg ,hogy az esti gumimûsorok minden esetben errõl szólnak: nyomorékok (sajnos

) ,homokosok, qrvák. ja és a szex! Mert ha nincs szex akkor nem nézi senki de mire odaér a mûsor amikor a már 15x elõzetesekben fél percenként beharangozott szex következik... nem lesz más mint egy 8 másodperces rejtettkamerás felvétel amin K.Imola fülorrgégész másodállásban átöltözik qrvának de minden ki van takarva vagy elhomályosítva 8) vagy csak én nem látok már jól addigra mert jojózik a szemem a kereskedelmi tévéken látható
önreklámoktól!
huh már jól elkalandoztam az újságcikktõl. ha idegbajos vagyok mindig ezt csinálom és plíz ne moderáljátok már ki mert sokáig naon sok melóm volt vele.

és bocs ha érthetetlen az egész de amikor írtam én értettem

egyszóval cuppanós puszit a hátsó felemre a kereskedelmi tévéktõl! :-*
hú de utálom õket >

:-X