Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Érdekes képek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4012 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
És nem azért költöttem 10 ezreket high tech ruhákra, hogy egy 500 ft-os mûanyag mellénnyel elbasszam a rendszert...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
no nem fogom megrendelni, de gondolom egy sima boltban sem sokkal drágább..

lehet, hogy délután veszek is egyet..:)
bár még nemtudom...
Van állásom...:bananadan

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nekem pl azért nincsen soxor lámpám, mert nem fogok 4 szett bilincset venni, hogy mindig átrakosgassam...

Joggal szól le, mert a kresz szerint kell. Másrészt egyetértek a szerelgetõs dologgal. Nálunk 3 átmérõjõ kormány - 3 bicikli. Legalább fél óra sakkozás, ha eldõlt, hogy melyiket használom.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Autosok ellen persze jo a melleny. De mondjuk rajtam minden fenyvisszaveros. Pedal, cipo, hatizsak, buko, stb. Melle a legerosebb fenyereju cateye (nem kontaktos es olyan fenye van, hogy...) Amugy erdemes egy nyari este tekerni egyet a budai oldalon a kerekparuton. (nyilvan nem a rakpart reszen, hanem mondjuk margit hidtol eszkra. Olyan 25-30 ember verhetnek meg naponta a par perces tekeres altt (amig ott haladok) mert annyian tekernek ott lampa nelkul.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

edit:http://ebike.hu/term...hatso-lampa/194 nem is drága...elgondolkodom...:)

+ házhozszállítási költség: 1100 HUF.Feltöltött kép

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A hátsó villogóm közel 7 éve üzemel ugyanazzal az elemmel. :) Én sem értem hogy csinálja. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én nem tom ki ez a Karls akárki meg az idióta haverja, de nem ajánlom, hogy beszóljon, ha meglát...kik õk, hogy bárkit szabályozhatnak? Mellesleg nekem pl azért nincsen soxor lámpám, mert nem fogok 4 szett bilincset venni, hogy mindig átrakosgassam...
Ellenben a városi gépemre már rakok lámpát, mert sötétben megyek melóba...
Sisak meg magánügy...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az, ha egy bringás belémjön, vazz, az nagyon gáz. A mellény-kampánynak az autósok ellen van értelme fõleg, mert azokon van lámpa mindig és ha világít - kis szar villogódat NEM FOGJA MEGLÁTNI! a mellény közel négyzetméterét meg tuti. Saját tapasztalat.
Bocs, de nagyobb veszélyben vagyunk az autók között, mint a bringaúton.

Bringaúton meg, ha valaki sötéten,sötétben közlekedik, hát verd meg. A lámpa amit használok amúgy sem ér semmit, hiába világít elöl és villog hátul. Az elsõ világít egy órán át rendesen, utána pislákol csak és a f.szom se fog naponta elemet venni bele, a hátsóból meg már elegem van, mert az ezredik típus sem bírja egy hónapnál tovább: kontaktos lesz, (az említett típus is!) félúton kikapcsol, nem lehet elemet cserélni benne és hasonlók. A cateye is, nem csak a párszázasba kerülõ olcsó modellek.
Csak akkor rakom fel a lámpát, ha nem látszom világosan, mint a nap.

nekem ez a legfelsõ van, és bírja, pedig non stop fennt van, sárba dzsuvába mindenbe..
http://www.biker.hu/?m=9&kat=Villogók
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az, ha egy bringás belémjön, vazz, az nagyon gáz. A mellény-kampánynak az autósok ellen van értelme fõleg, mert azokon van lámpa mindig és ha világít - kis szar villogódat NEM FOGJA MEGLÁTNI! a mellény közel négyzetméterét meg tuti. Saját tapasztalat.
Bocs, de nagyobb veszélyben vagyunk az autók között, mint a bringaúton.

Bringaúton meg, ha valaki sötéten,sötétben közlekedik, hát verd meg. A lámpa amit használok amúgy sem ér semmit, hiába világít elöl és villog hátul. Az elsõ világít egy órán át rendesen, utána pislákol csak és a f.szom se fog naponta elemet venni bele, a hátsóból meg már elegem van, mert az ezredik típus sem bírja egy hónapnál tovább: kontaktos lesz, (az említett típus is!) félúton kikapcsol, nem lehet elemet cserélni benne és hasonlók. A cateye is, nem csak a párszázasba kerülõ olcsó modellek.
Csak akkor rakom fel a lámpát, ha nem látszom világosan, mint a nap.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

a szépvölgyi útnál van egy ilyen szörnyû rész, ahol no világítás, fák, s kanyar, ráadásul vakítanak a kocsik...
azt utálom..

próbáld be egyszer a szentendrei bringautat, cora meg szentendre között....közvil nuku, autók fényszorói pont szemedbe, és itt ott kanyarog....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
most megyek, hazafelé már villogival jövök, janinál shoppingolok, új bicónak meg kell adni az esélyt:)

meg hogyismondjam, nem szorulok rá(vagyis egyelõre igen:D) hogy.. azt olyasféle embereknek kéne adni, akik tényleg nem engedhetik meg hogy x ezerért lámpa(nemtudom van e ilyen)
Dig: jaja, de az elsõ kiakpcsolásának volt hangulata, az sosem árt ha látom az elöttemlevõt, leglaább tudom követni:D
nyáron tényleg nem kell, max ha 100%ig éjjeli dh. de olyan nem sok van mert a franc se fog 11-5ig bicózni:D akkor már megy az esti film.
most télen meg fél 4tõl lesz sötét 10ig....
szal kell.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Igen, ideges, mert eddig ketszer mentem neki valakinek azon a buzi bringa uton. Es csak azert nem baxtam fejbe egyiket sem, mert egyreszt nem estem el, masreszt az en bringamban nem esett kar, harmadreszt mind a ketto akkor nyolcast kapott, hogy tolhatta a bringan onnantol kezdve. Es mivel geci vagyok kozoltem veluk, hogy ha lampajuk lett volna, akkor most tolas helyett bringazhatnank tovabbra is. De ha eccer esni fogok egy ilyen miatt, akkor nem lesz jo kedvem...

a szépvölgyi útnál van egy ilyen szörnyû rész, ahol no világítás, fák, s kanyar, ráadásul vakítanak a kocsik...
azt utálom..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bazdmeeeeg. :D:D:D Zé te hülye vagy :D Asszem sok lesz a szmájli.

Én, ha sötétben tekerek, akkor elölre fejlámpa, hátul meg az amúgyis fényvisszaverõs tatyin villogó. Elbírom.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
bringaut.freeblog.hu ossze lett gyujtve egy halom mar nem hasznalt lampa. elem is van bennuk. ha nem akarsz venni, csak kerj egyet es maris van. ingyer. csak legyen a bringadon :)

pontosan.
viszont megvan az esély, hogy azt én látom, ergó azt a problémát tudom kezelni, és nem anyázok, mert igaza lenne
de ha hátulról van ez, észre sem veszem és meghaltam
ezért mondom hogy priority FIRST hátul
utána elöl.
mellesleg igen
kifejezetten kurvaidegesítõ mikor félhomályban hirtelen felkenõdök az elöttem levõre ~50km/h sebességkülönbséggel, mert éjszakai dh, meg õ lásson, de a jó édes anyucikáját akkor legalább ne álljon meg a pálya közepén
arra meg szarok nagyívben hogy õ mit lát.
de ez persze most sarkítva volt.
ezért volt eddig szinte mindig villogóm hátul, csak a cateye eltört, a smart meg elveszett.
msot kéne egy uj.

Enyim Paripa

Let the people speak

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

pontosan.
viszont megvan az esély, hogy azt én látom, ergó azt a problémát tudom kezelni, és nem anyázok, mert igaza lenne
utána elöl.
mellesleg igen
kifejezetten kurvaidegesítõ mikor félhomályban hirtelen felkenõdök az elöttem levõre ~50km/h sebességkülönbséggel, mert éjszakai dh, meg õ lásson, de a jó édes anyucikáját akkor legalább ne álljon meg a pálya közepén
ezért volt eddig szinte mindig villogóm hátul, csak a cateye eltört, a smart meg elveszett.
msot kéne egy uj.

Én nyáron azért nem hordok mert, ritkán megyek sötétben ha igen, akkor viszek vagy nem.
Télen meg azért viszek mert szinte csak sötétben érek rá.
És éjjeli dh-hoz meg alap;)bár van hangulata a kikapcsolásnak emlékszel ám:p
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja, gipszben nem lehet:)

Kislust:
nem kerül 3-ba
800ft-max egy ezres sztem egy smart villogi
az a lényeg hogy fényt adjon....
akár a kis egyledes cuccmák a nyeregcsõre.
jobb mint a semmi, az is észrevehetõ!
az meg keményen egy ezres.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hát nemtudom...tényleg nemsok 3e ft, de mindig találok valami mást, amire el tudom költeni azt a pénzt...

egyszer majd lehet, hogy veszek egyet, de még szerencsére nem tapasztaltam hiányát..

mindenesetre a barátnõm bringákára vettem elõre és hátra is lámpát, biztos ami biztos..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Igen, ideges, mert eddig ketszer mentem neki valakinek azon a buzi bringa uton. Es csak azert nem baxtam fejbe egyiket sem, mert egyreszt nem estem el, masreszt az en bringamban nem esett kar, harmadreszt mind a ketto akkor nyolcast kapott, hogy tolhatta a bringan onnantol kezdve. Es mivel geci vagyok kozoltem veluk, hogy ha lampajuk lett volna, akkor most tolas helyett bringazhatnank tovabbra is. De ha eccer esni fogok egy ilyen miatt, akkor nem lesz jo kedvem...

Hmm, az hiszem: AL IDEGES :mad: :evilal: :D

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

nem árt az elõre sem, legalábbis közv. nélküli helyen forgalomban....ha elõzés közben basz el egy autós az sem öröm se neked se neki...

pontosan.
utána elöl.
mellesleg igen
msot kéne egy uj.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
képzeljük el amint alt elkúrja egy autós
szerencsétlen hõsünk a földön fetreng, spdje nem old le, kézzel húzza magát a földön, szikrázik az összes fém alkatrész a földön, de al csak vonszolja magát a kocsi felé hogy leharapja a csupor arcát :)