Asszem ez.

Illik ide. De a környéken amúgy is vadászati idény van a bringásokra. Lõnek ránk ha mozgunk, ha nem...
ja....a sörét meg nem jó, mert azt esetleg túlélheti.....bár vaggyesznóra rég volt söréteshez gyöngygolyó, de asszem má betiltották...ha azzal küldték fejbe az biztos, még azonosítani is csak ruházatról lehet...de számít, metr azzal célozni kell...
na ja ...dehát ez is ilyen csúnya de finom cucc...pont azt akartam írni hogy ..és van olyan barom aki ezt meg is veszi..
de akkor végülis nem írtam le:)
pedig ilyenem van...és q. jóAz igaz, hogy magad miatt érsz be élve. Én is e mellett vagyok.
A mûanyag mellény pedig valójában olyan szita, hogy nem zavar semmit. (Csak megjegyzés)
Ettõl meg röhögõgörcsöt kaptam. http://ebike.hu/term...atso-lampa/1639
A hátsó villogóm közel 7 éve üzemel ugyanazzal az elemmel.
Én sem értem hogy csinálja.
Többet figyelek én az autókra, mint õk rám...nem azért érek be élve dolgozni, mert ÕK figyelnek...ha mindig a szabályokban bíznék, már ló legelne a síromon...
És igen a rendszert...mert nem szeretek izzadságban úszva tekerni, vagy megfagyni...szeretem a komfortos érzetet...ez van...
És nem azért költöttem 10 ezreket high tech ruhákra, hogy egy 500 ft-os mûanyag mellénnyel elbasszam a rendszert...
De mondjuk rajtam minden fenyvisszaveros. Pedal, cipo, hatizsak, buko, stb.
Neki NINCS joga szólni bárki is...joga a rendõrnek van...de õk le sem szarják...ma reggel lámpa nélkül mentem a csepeli gyorsforgalmin...sötétben, és elmentek mellettem...hozzám sem szóltak...pedig igazuk lett volna...Joggal szól le, mert a kresz szerint kell. Másrészt egyetértek a szerelgetõs dologgal. Nálunk 3 átmérõjõ kormány - 3 bicikli. Legalább fél óra sakkozás, ha eldõlt, hogy melyiket használom.
Én nem tom ki ez a Karls akárki meg az idióta haverja, de nem ajánlom, hogy beszóljon, ha meglát...kik õk, hogy bárkit szabályozhatnak? Mellesleg nekem pl azért nincsen soxor lámpám, mert nem fogok 4 szett bilincset venni, hogy mindig átrakosgassam...
Ellenben a városi gépemre már rakok lámpát, mert sötétben megyek melóba...
Sisak meg magánügy...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak