Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Érdekes képek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4012 hozzászólás a témában

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Én nem is akarok már róla beszélni sõt direkt tv-t is elkapcsoltam csak Strom írt és vhogy rögtön válaszomat(véleményemet)le kellett írnom!Én nem azt mondom hogy haljanak meg ártatlan emberek hanem hogy az USA-nak tényleg fel kéne fognia hogy nem lehet mindig azt csinálnia amit õ gondol!És ezért szar az hogy mi is NATO tagok vagyunk mivel kötelesek vagyunk segíteni õket és így mi is szerzünk 1000 és 1000 ellenséget!Csak nehogy megint az legyen hogy rossz oldalra álltunk mint eddig tettük!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Erre csak annyit, mait egy másik Fórumon megmondott helyettem más:
Ha Gizikét temetik nem a gyászmisén beszéljük meg, hogy mekkora q*rva volt, stb.
Úgyhogy a többi dolgot majd holnap egy USA topicban, OK ?

Storm!
Tavaly nem néztél TV-t, vagy még mindig megdöbbent ?
Nézzétek meg a Yahoo-t, totál átalakították mára!
Egyébként meg:
Make Love Not War !

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
ezen szerintem ne vitatkozzatok/vitatkozzunk. Ezt nem igazán lehet megérteni. Tény hogy a médiák lényegében propagandát terjesztenek, mret az aki azt elkövette nem úgy követte el ,hogy heccbõl megöl 2000 embert. Neki nem a gyyilkolás volt a célja. Nem tette,mert véres videójátékokon nõtt fel. Ugyanakkor mégiscsak rengeteg ártatlan ember halt meg.De talán hiába, mert az USA nem vette az üzenetet. Nem ismerik azt a mondatot, hogy ha megdobnak kõvel dobj vissza kenyérrel ( mert ha kõvel dobsz vissza megint megdobnak  ,sõt nem biztos hogy csak téged találnak el ... )
:-X
így is túl sokat beszéltem

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Nem tudom mért ünnepelteti magát az egész világgal amerika!Ha minden terrortámadásról így emlékeznénk meg akkor az év minden napján csak megemlékezéseket tartanának!Jah és nem is szólva arról hogy az amerikaiak hány népnek okoztak nyomorúságot és szenvedést!Ennyit az õ hatalmas bajaikról!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Szeptember 11: Nézitek a WTC-rõl szóló mûsort? ÚRISTEN!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Troy Lee bácsiék csinálják USA-ban...
Gyakorlatilag BÁRMIT ráfestenek, amit csak akarsz nagyon durva minõségben !

Olcsóbb megoldásnak azt tudom elképzelni, hogy graffitis haver esetleg AirBrush-sal operáló autófestõ meg tudna egy ilyet csinálni.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
És hol csinálják azt a "csúnya" festéket, amivel Árpád apánkat ráfestik a [...] nemzet által tervezett bukóra?? ;)

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Arpados, Turulmadaras, Koronas, magyar nemzeti szinu nekem is johet...
de ez a giccs..foleg ennyiert..

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
én fel nem vennék egy olyat ...  mert "nem szeretem a hotdogot meg a hamburgert". ha már ennyire nacionalizmussal kapcsolatos a dolog, festhetnének egy ilyet Árpád apánk designnal is  ;) na egy olya szívesen hordanék ( na persze nem 130.000 Ft ellenében )

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Marha szép ez a bukó! De azér 1000 dollcsit azért hogy 1 borulásnál lejön az egész :) Meg amúgy is utálom amerikát.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
130e HUF+1000$ ennyiért már morati vázat veszek és az könnyebb... meg Titán  ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Hát, kicsit mellényúltál...
A bukó magában 130e, az egyedi festést 1000 $ /!/ körül mérik, ha jól tudom...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Piszok jó ez a bukó, de ha a piros 130 ezer, mennyi lehet ez? 160? Abból inkább veszek egy Clifcat Tankass-t. Egyáltalán 130 bukóra... A bringám newm ér annyit... :o >:( :P :-/ :'( :(

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A hónap Troy Lee Design bukója:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Jó, nem is vagyok az a nagy ugrálógép... De azért megnézném a verest is, csakhát se T.St.Miklóshoz, se Veszprémhez nincs túl közel...  :P

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
tam: Veres sokkal jobb. Legalábbis feelingre. Az ott a képen olyan mû... Olyan, mintha az állatkertben lennék, nem tudom. Nekem nem jön be. Akkor már inkább az a leogang, vagymi. Ez a négyfal közé zárt bringa park minden, csak nem freeeeeeeeeeeeeeeride!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Stormbringer: önkritikád példás, és követendõ  :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ugratópark: na én így képzelem el a mennyországot... (ezért gyónnom kell...  :-X)

Nem voltam még Veresen, de az ugye nem nagyon hasonlít?  ???

DHi: szerintem egy hartalmas csõri eredménye, és a Monster tényleg elég erõs villa. Túlságosan erõs.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Fetehetõleg nem direkt törte szét, csak valamit elnézett, és a Monster elvitte a fejcsövet.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Elõzõ pár hozzászólásomat töröltem, mert igencsak tartalomhiányban szenvedtek... :-X

tamaska: :-*

GT: Én azt gondolom, hogy az egy vadbarom állat, aki széttör egy DHi Race-t

Ugratók: Überfasza! :o 8)