Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sztorik... 8)

- - - - -

• Please log in to reply
340 replies to this topic

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Legközelebb otthon javaslom a fahéjas ízesítést! ;D ;D Biztos sikerem lesz ;D

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
A fahéjat a spájzban találtuk és elsõ ránézésre borsnak tûnt.Hogy pontos legyek KÉT borsnak ;D ;D ;D! Hogy mi a fenének tart otthon valaki félkiló fahéjat ??? ??? ???...itt szúrtuk el...az ízeket meg nem igazán éreztük akkor már!

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Apropó PF kolléga egy irodában nem dolgozni szoktak?? Lopjuk a napot mi? ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D Nooooormális?? ;D

Hogy került oda egyáltalán a fahéj? ;D

Látom alakul a topic rendesen...
Azt hiszem viszek Létrásra pár görcsoldót, mert ha ez lesz ott is, a gyomrom hamar görcsöt kap majd... ;D

Pf...

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Életem alsõ hurkakeverése a vövetkezõ képpen zajlott:
Megfõtt a kása, keresztapámtetejére hintette a fûszereket s nekem az ifjú titánnak azt mondta:
-No akkor keverd meg te fiam!
Én marha meg le kézzel a teknõ aljára! Háát tudjátok milyen forró a frissen fõtt kása? Mert én igen!!!! ;D ;D

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Na ezt a disznóölõs topicot nem hagyhatom szüzen!
Egy disznóölésen voltunk az akkori barátnõmmel és a bátyjával a vidéki rokonaiknál.Miután hajnalban belénköntötték a vizespohár szilvát,majd pár sör is mellécsúszott,elég jól be voltun állítva.Disznó levágódott,mi bevállaltuk a bátyussal hogy megkeverjük a kolbásznakvalót.Kóstolgatjuk közben mi kell még bele,a fûszerek ilyen nagy papírzacsikban.....ühüm...bors még kell....gyúr...gyúr...még egy kis bors...egyszer csak egy helyi arc is belekóstol...elborzadt arc...MINEK EBBE ENNYI FAHÉJ???? Hát igan a pálinka,meg a sörök! Azóta is eszik Tunyogmatolcson a fahéjas kolbászt!!! De lehet hogy errõl lesz híres...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
olaf: tudod milyen szar dolog egy tök csendes irodában felnevetni váratlanul??
;D ;D ;D

Pf... aki kicsit hangos volt... ;D

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Még a mangalicás korszakban történt nagyapámékkal. Meg vollt az ölés (akkor még ráugrottak a disznóra és késsel volt a buli) és a véreztetés. S egyszer csak felállt az a 200 kg-os disznó. Erre az egyik rokon elordította magát: Kapura emberek!!! ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja. ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D ugye?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nagyimmal vágtunk nemrég, és csak nevettünk, hogy vajon hány kört fut még? :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
SAjna ez nem kamu...

Nálunk is volt már olyan, hogy szegény állatba vagy háromszor belelõttek, mert mindig csak meg-megfeküdt tõle egy kicsit...de felállt utánna...  :-/

amúgy akkor még nem láttál fej nélküli tyúkot rohanni...  :-X

Pf..

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Para

Ez viszont szerintem kamu. Lövés után a cocát még le is szokták szúrni, és miután kivérzett, akkor fürdetik. Igaz, hogy néha még rándul egyet a forró víztõl, de elszaladni...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hírekben is volt hogy lektrosokk rulla... csak nem disznó hanem emberölésre...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Paraferee és Olaf horror rovata... :D
Vagy inkább Horrorra akadva?  ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D ez ismerõs téma errefelé is... ;D

de azért az sem lehetett kutya, amikor szegbelövõvel fejbe lõtték a disznót, aztán amikor már feküdt szerencsétlen vagy már 5perce, és a vért kezdték volna edénybe csurgatni, a disznó gondolt egyet, és felpattant... ;D
állítólag km-eket kergették...
;D

Pf...

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Disznótor! Történt egyszer, hogy valahol disznóvágáskor a disznót úgy ölték meg hogy a pb gázt bevezették a torkába. Aztán ugye perzselni kezdték ééééééééééés BUMMM!!! Ami poén az egészben, hogy ezt nem én találtam ki. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szasztok!

Giantes: arról beszélsz, amit Pénteken a fókuszban is lehetett látni??
kiszúrtam ám, hiába csak 2másodpercig képen volt egy rukusz! ;D ;D

Sztori:
nem kerós, de azért...
hétvégén disznótor volt oldalbordáméknál, és akaratlanul is feltört bennem egy emlékkép, mint Vezúv csúcsán a láva, hogy mi is történt nem is oly rég egy szomszéd falubandisznóvágáson...
Történt, hogy a kifõzött zsírt áttöltötték a bödönbe, és hülés céljából fedél nélkül kinn hagyták egy pár órát...
Aztán eltelt pár hét, és a kislány hiányolni kezdte a macskáját...majd miután csak nem került elõ, konstatálták, hogy elpusztulkt, vagy nagyon elcsavargott...
Aztán vagy 6hónappal a disznóvágásra, a ház asszonya ment zsírért, és amikor kivett egy kanálnyit a bödönbõl elájult...
ugyanis a félig már üres bödönben, a kanálnyi kivett zsír helyén egy eléggé rozoga állapotban lévõ macskafarok kandikált ki a napvilágra...
;D

Mint kiederült, a macska torkosságát enyhítendõ belepróbált nyalni a zsírba, de vhogy elszámíthatta magát, és a forró zsírban landolt... ahol aztán vagy 6hónapig pihent...
:P

Na csõváz és hátszél!
Joghurt legyen Veletek, Paraferee voltam

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hát srácok nincs sz*r bringája a Gizmonak. Fõleg jégen volt rajta élmény tekerni. Szegecselt gumi, XT set, manitou super telo, elöl hátul tárcsafék, GT váz stb. Meg a triál bringája se semmi XTR set, Manitou telo szintén tárcsák. 8) Úgyhogy nem volt egy rossz élmény.

Na szeva aztán nem összetörni magunkat a hétvégén!!!!!  

GIANTES voltam

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Idei termésem is van, hála a jó idõnek.

Egy megszokott úton száguldottam lefele, és egy jobbos kanyar után megszûnt az út. Fel volt szántva...

Másik. Haverral mentünk fel a Hosszúhegyre, ahol a vége fele van egy lejtõ és egy sorompó (a dögkútnál). Nos én bal oldalt mentem, a haver jobb oldalt, Õ kikerülte, én meg elfelejtettem, hogy ott van. A szaltótól olyan röhögõgörcsöt kapott, hogy Pestig nem tudta abbahagyni.

De vele is történtek ám hasonló esetek. Amikor meg volt fázva december tájt és rájött a tüsszentés. Az elsõt még bírta, de a második "orkán" már egy hatalmas kormányfélrerántással járt, és egy kifújom-az-orromat-az-avarba-hoppá eséssel.
Ezen én röhögtem.