Legközelebb otthon javaslom a fahéjas ízesítést! ;D ;D Biztos sikerem lesz ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Sztorik... 8)
Indította
Paraferee
, 2001. augusztus 16. 12:08
Írta 2002. február 18. - 16:15
Írta 2002. február 18. - 16:13
A fahéjat a spájzban találtuk és elsõ ránézésre borsnak tûnt.Hogy pontos legyek KÉT borsnak ;D ;D ;D! Hogy mi a fenének tart otthon valaki félkiló fahéjat ??? ??? ???...itt szúrtuk el...az ízeket meg nem igazán éreztük akkor már!
Írta 2002. február 18. - 16:12
Írta 2002. február 18. - 16:07
;D Nooooormális?? ;D
Hogy került oda egyáltalán a fahéj? ;D
Látom alakul a topic rendesen...
Azt hiszem viszek Létrásra pár görcsoldót, mert ha ez lesz ott is, a gyomrom hamar görcsöt kap majd... ;D
Pf...
Hogy került oda egyáltalán a fahéj? ;D
Látom alakul a topic rendesen...
Azt hiszem viszek Létrásra pár görcsoldót, mert ha ez lesz ott is, a gyomrom hamar görcsöt kap majd... ;D
Pf...
Írta 2002. február 18. - 16:06
Életem alsõ hurkakeverése a vövetkezõ képpen zajlott:
Megfõtt a kása, keresztapámtetejére hintette a fûszereket s nekem az ifjú titánnak azt mondta:
-No akkor keverd meg te fiam!
Én marha meg le kézzel a teknõ aljára! Háát tudjátok milyen forró a frissen fõtt kása? Mert én igen!!!! ;D ;D
Megfõtt a kása, keresztapámtetejére hintette a fûszereket s nekem az ifjú titánnak azt mondta:
-No akkor keverd meg te fiam!
Én marha meg le kézzel a teknõ aljára! Háát tudjátok milyen forró a frissen fõtt kása? Mert én igen!!!! ;D ;D
Írta 2002. február 18. - 15:57
Na ezt a disznóölõs topicot nem hagyhatom szüzen!
Egy disznóölésen voltunk az akkori barátnõmmel és a bátyjával a vidéki rokonaiknál.Miután hajnalban belénköntötték a vizespohár szilvát,majd pár sör is mellécsúszott,elég jól be voltun állítva.Disznó levágódott,mi bevállaltuk a bátyussal hogy megkeverjük a kolbásznakvalót.Kóstolgatjuk közben mi kell még bele,a fûszerek ilyen nagy papírzacsikban.....ühüm...bors még kell....gyúr...gyúr...még egy kis bors...egyszer csak egy helyi arc is belekóstol...elborzadt arc...MINEK EBBE ENNYI FAHÉJ???? Hát igan a pálinka,meg a sörök! Azóta is eszik Tunyogmatolcson a fahéjas kolbászt!!! De lehet hogy errõl lesz híres...
Egy disznóölésen voltunk az akkori barátnõmmel és a bátyjával a vidéki rokonaiknál.Miután hajnalban belénköntötték a vizespohár szilvát,majd pár sör is mellécsúszott,elég jól be voltun állítva.Disznó levágódott,mi bevállaltuk a bátyussal hogy megkeverjük a kolbásznakvalót.Kóstolgatjuk közben mi kell még bele,a fûszerek ilyen nagy papírzacsikban.....ühüm...bors még kell....gyúr...gyúr...még egy kis bors...egyszer csak egy helyi arc is belekóstol...elborzadt arc...MINEK EBBE ENNYI FAHÉJ???? Hát igan a pálinka,meg a sörök! Azóta is eszik Tunyogmatolcson a fahéjas kolbászt!!! De lehet hogy errõl lesz híres...
Írta 2002. február 18. - 14:51
olaf: tudod milyen szar dolog egy tök csendes irodában felnevetni váratlanul??
;D ;D ;D
Pf... aki kicsit hangos volt... ;D
;D ;D ;D
Pf... aki kicsit hangos volt... ;D
Írta 2002. február 18. - 14:49
Még a mangalicás korszakban történt nagyapámékkal. Meg vollt az ölés (akkor még ráugrottak a disznóra és késsel volt a buli) és a véreztetés. S egyszer csak felállt az a 200 kg-os disznó. Erre az egyik rokon elordította magát: Kapura emberek!!! ;D
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 18. - 13:13
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 18. - 13:07
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 18. - 13:05
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 18. - 12:56
SAjna ez nem kamu...
Nálunk is volt már olyan, hogy szegény állatba vagy háromszor belelõttek, mert mindig csak meg-megfeküdt tõle egy kicsit...de felállt utánna... :-/
amúgy akkor még nem láttál fej nélküli tyúkot rohanni... :-X
Pf..
Nálunk is volt már olyan, hogy szegény állatba vagy háromszor belelõttek, mert mindig csak meg-megfeküdt tõle egy kicsit...de felállt utánna... :-/
amúgy akkor még nem láttál fej nélküli tyúkot rohanni... :-X
Pf..
Írta 2002. február 18. - 12:52
Para
Ez viszont szerintem kamu. Lövés után a cocát még le is szokták szúrni, és miután kivérzett, akkor fürdetik. Igaz, hogy néha még rándul egyet a forró víztõl, de elszaladni...
Ez viszont szerintem kamu. Lövés után a cocát még le is szokták szúrni, és miután kivérzett, akkor fürdetik. Igaz, hogy néha még rándul egyet a forró víztõl, de elszaladni...
Írta 2002. február 18. - 10:35
hírekben is volt hogy lektrosokk rulla... csak nem disznó hanem emberölésre...
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 18. - 10:11
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 18. - 09:30
;D ez ismerõs téma errefelé is... ;D
de azért az sem lehetett kutya, amikor szegbelövõvel fejbe lõtték a disznót, aztán amikor már feküdt szerencsétlen vagy már 5perce, és a vért kezdték volna edénybe csurgatni, a disznó gondolt egyet, és felpattant... ;D
állítólag km-eket kergették...
;D
Pf...
de azért az sem lehetett kutya, amikor szegbelövõvel fejbe lõtték a disznót, aztán amikor már feküdt szerencsétlen vagy már 5perce, és a vért kezdték volna edénybe csurgatni, a disznó gondolt egyet, és felpattant... ;D
állítólag km-eket kergették...
;D
Pf...
Írta 2002. február 18. - 09:23
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Disznótor! Történt egyszer, hogy valahol disznóvágáskor a disznót úgy ölték meg hogy a pb gázt bevezették a torkába. Aztán ugye perzselni kezdték ééééééééééés BUMMM!!! Ami poén az egészben, hogy ezt nem én találtam ki. ;D
Disznótor! Történt egyszer, hogy valahol disznóvágáskor a disznót úgy ölték meg hogy a pb gázt bevezették a torkába. Aztán ugye perzselni kezdték ééééééééééés BUMMM!!! Ami poén az egészben, hogy ezt nem én találtam ki. ;D
Írta 2002. február 18. - 09:17
Szasztok!
Giantes: arról beszélsz, amit Pénteken a fókuszban is lehetett látni??
kiszúrtam ám, hiába csak 2másodpercig képen volt egy rukusz! ;D ;D
Sztori:
nem kerós, de azért...
hétvégén disznótor volt oldalbordáméknál, és akaratlanul is feltört bennem egy emlékkép, mint Vezúv csúcsán a láva, hogy mi is történt nem is oly rég egy szomszéd falubandisznóvágáson...
Történt, hogy a kifõzött zsírt áttöltötték a bödönbe, és hülés céljából fedél nélkül kinn hagyták egy pár órát...
Aztán eltelt pár hét, és a kislány hiányolni kezdte a macskáját...majd miután csak nem került elõ, konstatálták, hogy elpusztulkt, vagy nagyon elcsavargott...
Aztán vagy 6hónappal a disznóvágásra, a ház asszonya ment zsírért, és amikor kivett egy kanálnyit a bödönbõl elájult...
ugyanis a félig már üres bödönben, a kanálnyi kivett zsír helyén egy eléggé rozoga állapotban lévõ macskafarok kandikált ki a napvilágra...
;D
Mint kiederült, a macska torkosságát enyhítendõ belepróbált nyalni a zsírba, de vhogy elszámíthatta magát, és a forró zsírban landolt... ahol aztán vagy 6hónapig pihent...

Na csõváz és hátszél!
Joghurt legyen Veletek, Paraferee voltam
Giantes: arról beszélsz, amit Pénteken a fókuszban is lehetett látni??
kiszúrtam ám, hiába csak 2másodpercig képen volt egy rukusz! ;D ;D
Sztori:
nem kerós, de azért...
hétvégén disznótor volt oldalbordáméknál, és akaratlanul is feltört bennem egy emlékkép, mint Vezúv csúcsán a láva, hogy mi is történt nem is oly rég egy szomszéd falubandisznóvágáson...
Történt, hogy a kifõzött zsírt áttöltötték a bödönbe, és hülés céljából fedél nélkül kinn hagyták egy pár órát...
Aztán eltelt pár hét, és a kislány hiányolni kezdte a macskáját...majd miután csak nem került elõ, konstatálták, hogy elpusztulkt, vagy nagyon elcsavargott...
Aztán vagy 6hónappal a disznóvágásra, a ház asszonya ment zsírért, és amikor kivett egy kanálnyit a bödönbõl elájult...
ugyanis a félig már üres bödönben, a kanálnyi kivett zsír helyén egy eléggé rozoga állapotban lévõ macskafarok kandikált ki a napvilágra...
;D
Mint kiederült, a macska torkosságát enyhítendõ belepróbált nyalni a zsírba, de vhogy elszámíthatta magát, és a forró zsírban landolt... ahol aztán vagy 6hónapig pihent...
Na csõváz és hátszél!
Joghurt legyen Veletek, Paraferee voltam
vendég__*
Írta 2002. február 17. - 21:15
vendég__*
Hát srácok nincs sz*r bringája a Gizmonak. Fõleg jégen volt rajta élmény tekerni. Szegecselt gumi, XT set, manitou super telo, elöl hátul tárcsafék, GT váz stb. Meg a triál bringája se semmi XTR set, Manitou telo szintén tárcsák. 8) Úgyhogy nem volt egy rossz élmény.
Na szeva aztán nem összetörni magunkat a hétvégén!!!!!
GIANTES voltam
Na szeva aztán nem összetörni magunkat a hétvégén!!!!!
GIANTES voltam
vendég_Charon_*
Írta 2002. február 11. - 11:55
vendég_Charon_*
Idei termésem is van, hála a jó idõnek.
Egy megszokott úton száguldottam lefele, és egy jobbos kanyar után megszûnt az út. Fel volt szántva...
Másik. Haverral mentünk fel a Hosszúhegyre, ahol a vége fele van egy lejtõ és egy sorompó (a dögkútnál). Nos én bal oldalt mentem, a haver jobb oldalt, Õ kikerülte, én meg elfelejtettem, hogy ott van. A szaltótól olyan röhögõgörcsöt kapott, hogy Pestig nem tudta abbahagyni.
De vele is történtek ám hasonló esetek. Amikor meg volt fázva december tájt és rájött a tüsszentés. Az elsõt még bírta, de a második "orkán" már egy hatalmas kormányfélrerántással járt, és egy kifújom-az-orromat-az-avarba-hoppá eséssel.
Ezen én röhögtem.
Egy megszokott úton száguldottam lefele, és egy jobbos kanyar után megszûnt az út. Fel volt szántva...
Másik. Haverral mentünk fel a Hosszúhegyre, ahol a vége fele van egy lejtõ és egy sorompó (a dögkútnál). Nos én bal oldalt mentem, a haver jobb oldalt, Õ kikerülte, én meg elfelejtettem, hogy ott van. A szaltótól olyan röhögõgörcsöt kapott, hogy Pestig nem tudta abbahagyni.
De vele is történtek ám hasonló esetek. Amikor meg volt fázva december tájt és rájött a tüsszentés. Az elsõt még bírta, de a második "orkán" már egy hatalmas kormányfélrerántással járt, és egy kifújom-az-orromat-az-avarba-hoppá eséssel.
Ezen én röhögtem.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére