Nos!
Amit a könyv ír!
Szervezõ: Cserhát Baráti Társaság
Máthé Tamás 1034 Bp San Marco u. 28-30.
06-1-369-1387,
mathetamas@ludens.elte.huNagy-Szoplák Hegyikerékpáros Maraton
Útvonal: Pálvölgyi-barlang - Látó-hegy - Hármashatár-hegy - Virágos-nyereg - Köves-bérc - Pilisborosjenõ - Kevély-nyereg -Tölgyikrek - Dobogókõ - Pilisszentkereszt - Som-hegyi kh. - Csobánkai-nyereg - Kevély-nyereg - Solymár, vá. - Zsíros-hegy - Nagykovácsi - Fehér út - Faziás-erdõ - Anna vh. - Nagy-kopasz - Vörös-pocsolya - Adyliget - Fazekas-hegy - Hûvösvölgy - Nyék - Pálvölgyi-barlang
Start and Cél: Bp. ll. ker. Pálvölgyi barlang (Szépvölgyi út 162.)
Startolni 2001. 06. 30. 6:00-8:00 ig lehet. Nevezés 550pénz
Táv:103,46Km Szintkülönbség:3070m szintidõ 14óra
Kis-Szlopák Hegyikerékpáros maraton
Útvonal: Pálvölgyi-barlang - Látó-hegy - Hármashatár-hegy - Virágos-nyereg - Köves-bérc - Pilisborosjenõ - Kevély-nyereg -Tölgyikrek - Dobogókõ - Pilisszentkereszt - Som-hegyi kh. - Csobánkai-nyereg - Kevély-nyereg (innentõl más)- Mátyás-hegy - Szarvas-hegy - Csúcs-hegyi nereg - Fekete sakál út - Pálvölgyi-barlang
Start and Cél: Bp. ll. ker. Pálvölgyi barlang (Szépvölgyi út 162.)
Startolni 2001. 06. 30. 6:00-8:00 ig lehet. Nevezés 450pénz
Táv:78,94Km Szintkülönbség:2330m szintidõ 11óra
Az 50 km-est fáradságra hivatkozva késõbb, ha az érdekel.
A start és a cél ott is ugyan az.
Én még nem tudom, hogy az elsõ kettõ közül melyiken indulok, de tervben az elsõ van.
Térkép: Mint már írtam, nekem sincs túl nagy tapasztalatom (only Zemplén 50)de a pályakijelölésre nem alapozok, az csak egy + dolog. Az útvonal azért is van közölve, hogy túristatérképen is végigkövethetõ legyen a party. Ehhez kell a BUDAI hegység + Pilis + Visegrádi hegység túristatérképe.
Elvileg õk is adnak, de az fénymásolat. Azon be van jelölve az útvonal.(Zempléni tapasztalat) Én még a felutazásomat nem tudom hogy oldom meg (Vonat or autó) de az biztos, hogy megyek.
Na ez jó hosszúra sikerült :-[ Sorry akit untattam

Zöldf.: Erõnlétileg hogy vagy?