Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BÜKK MARATHON

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
438 hozzászólás a témában

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Üdv!

Akkor mielõtt elutazom megpróbálom dióhéjban (lehet, hogy kókuszdióhéj lesz ;) ) összefoglalni a történteket. Szombaton Baliba "kollégával" másodszor indultunk neki. Ja, elöljáróban csak annyit, hogy ez most nem egy olyan útleírás lesz, hogy "500 méter elõre utána a 3. ösvény balra lefelé, majd 1.5 km ekkor piros + jelzésen jobbra". Ezt így mi sem tudtuk megjegyezni mivel jó néhányszor találomra indultunk el valamelyik úton ami általában bejött, néhányszor viszont nagyon megszívtuk és tekerhettünk felfelé!  
A Bálványig kb. 30 km végig emelkedik, de egy egy szakaszt leszámítva nem vészes. Itt lehetetlen eltévedni. Azután jött a fekete leves az út ugyan elkezd lejteni de mást se csináltunk mint a térképet bújtuk folyamatosan. Ha ez tényleg verseny és nem teljesítménytúra azaz számít az idõ, akkor a szervezõknek nagyon ki kell szalagozni a pályát, hogy tudd merre kell menni. Abban Balibával megegyeztünk, hogy anélkül és helyismeret nélkül elég nehéz lesz jó idõt futni. Szal közben legurultunk egy völgybe ahonnan fel is kell majd tekerni Bánkútra, ez a szakasz a völgybõl sokkal keményebb volt mint az elsõ 30 km. Csak reménykedünk benne, hogy rossz irányba mentünk! Vagy tényleg a kék L és utána a kék jelzésen kell feltekerni (tolni)? Ha igen akkor ez megtizedeli majd a mezõnyt. Ismét Bánkúton innen gurulás lefelé néha kicsi emelkedõ de észre sem fogod venni! Leértünk a limitpontig ha valóban 5 óra a szintidõ akkor lehet, hogy el sem indulok/lunk. Itt egy kicsit levágtunk mert nem találtuk meg az erdei utat ezért az aszfalton majd egy igen meredek ösvényen gurultunk Répáshutára. Répáshuta végétõl kamikaze pilóták és öngyilkos jelöltek elõnyben. Az út többé kevésbé egybefüggõ kõ amit az erózió azért rendesen tönkretett. Jössz lefelé 40-el (az utolsó amikor meg mertem nézni a km órát) görcsösen szorítod a kormányt, szétráz az út és csak a túlélésre játszol! Ha leérsz nagyon fogod élvezni, hogy épségben vagy de biztosan megkérdezed magadtól, hogy mit is csináltál. Végülis élveztem de azért visszagondolva nagy felelõtlenség volt így lejönni. De lehet, hogy csak én vagyok beszari! Végülis eljutottunk a Hosszú völgybe ahol valszeg megtaláltuk azt a csapást amit követnünk kellett volna de nem akartunk kísérlezeni mert kezdett sötétedni. Elindultunk vissza Egerbe de még fel kellett tekerni a Büdös kút tetejére onnan viszont egy jót gurulhattunk az aszfaltútig és onnan vissza Egerbe Felsõtárkányon keresztül. A teljes távot így megint nem tekertük végig de este nem akartunk a sötétben kóvályogni. A vége 96450 m lett. A 100 km az szerintem/tünk nem könnyû igaz, hogy sok a lejtõ de azért van hová feltekerni. Reméljük a versenyen már tényleg végig tekerjük, de ismétlem ahhoz a pályát egyértelmûen ki kell jelölni. Ha lesz ideje akkor Baliba is biztosan leírja majd, hogy õ hogy látta!

MÁS

Szerintem mindenki aki szeretne legyen csapat vagy egyesületi tag. Mi alapján döntjük el, hogy jöhet vagy nem? Hogy milyen bringája van? Akkor mivel a Team ötlete az én fejembõl pattant ki igaz akkor még "Bikemagfórum Team"-nek hívták amit azután Paraferee változtatott "Bikkmakk Fórum Team"-re majd a következõ levlében már "BMF Team"-et ír!  csak azok lehetnek tagok akiknek Caprine Boomer-jük van ;D ;D ;D. (Csak vicc volt! ) Igen kis csapat lenne!  :'( Szal szerintem mindenki lehessen tag. A cél, hogy minnél többen legyünk, hiszen egy dologban azonosak vagyunk, szeretünk bringázni és ez épp elég. Nem fontos, milyen a bringád, a sisakod, hogy milyen szakágat ûzöl! Ha valaki nem való a csapatba idõvel úgyis lemorzsolódik.  
Apropó egyesület, miért is akarunk egyesületet!? Nekem elég, hogy a BMF Team tagja lehetek. Mitõl lesz nekem jobb ha egyesületi taggá válok? Én ezzel várnék, amíg a CSAPAT összeáll és mûködik, majd ha már kinõttük az informális keretet akkor legyen egyesület.  
Bruce: Megismerni úgy tudjuk egymást, hogy találkozunk a Bükk maratonon, ahol végre felölthetjük a BMF Team polót.
Bocs ez tényleg hosszú lett de ez egy hétre való!

Zöldfülû

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Major (na jó, más is elolvashatja ;) ):
Én azt szeretném, ha azok lehetnének tagok, akiket ismerek. Tehát a csapaton belül mindenki ismerne mindenkit. És ha mindenki ismerne mindenkit, akkor a létszám télleg nem számít.

Egyébként nekünk meg a tesitanárunk szokta év elején megkérdezni, ki milyen sportot ûz (természetesen egyesületben). Én erre poénból a cc-t és a bikkmakk fórum team-et fogom mondani...   ;D ;D ;D ;D

BRUCE

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
HAHHHHHHHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!  ;D ;D ;D ;D
Visszatértem, mint azt az Elektromodulátor Dvá-ban kedves kollégán írérte!

Szóval örülök, hogy negy érdeklõdést kavart az egyesület+honlap 5let (ami mint tudjuk szinte 6let) !!!

Ami tiszteletteljes kérdésem lenne a fellelkesült kartársakhoz az az, hogy mikorra lesz meg az egysület olyan éllapotban, hogy már a papirost a kezemben terhatom, hogy: "A BIKE MAG FORUM TEAM VERSENYZÕJE"  :) :'( :) (Szinte sírok az örömtül ha már rá gondolok!) ! Nos ezt csak azért kérdezem, mert a suliba ahová járok mindenkinek pappert kell vinnie félévente, hogy sportol valahol, és he nem visz akko biza a sportjagye nulla, amibõ nincs pótvizsga ugyebár!!! Szóval csak arra lennék kíváncsi keressek szeptemberbe valami helyet alibi sportolásra, vagy kész lesz az egyesület januárra? Ez azért is jó lenne, mert legalább mindíg tudnék biciklizni!  ;D

Bruce:
Igazad van abban, hogy ne minden jött ment legyen team tag, de szerintem nem lenne baj ha mindenkit bevennénk a akire rábólint mindenki, azaz ne legyen számbeli határ! Úgyis érezzük majd, ha túl sokan vagyunk!!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
most néztem meg a nagyse új honlapját...
tök szemétség: a 40 km ugyanannyiba kerül, mint a 100 !!!! >:( >:( >:( >:( Pedig még itató állomás sincsen a 40en.... lehet, hogy nem is indulok... elmehetnek a....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
;D ;D ;D ;D HHHHHAAAAAAAAALLLLLLIIIIIHHHHHÓÓÓÓÓÓÓ   Mindenkinek !!!!  ;D ;D ;D ;D

Na imhol hazaérkeztem, és a fórumra pillantva látom, nem tûrtõztettétek ujjacskáitokat...
Hát eltartott egy ideig, amíg végigolvastam a hozzászólásokat... de ez a jó, hogy ÉL A FÓRUM... legalábbis remélem, még mindig... ::)

A pólócskáról:
Nekem elõzetes bejelentésemmel ellentétben elég lenne egyecske póló, remélem ezzel nem okozok senkinek sem gondot, vagy ha ez probléma, akkor ok a két trikó is. A méretem L-es.

Az egyesület alapításról:
Az egyesület alapítását nem tartom rossznak ötletnek (sõt...), de én azt nem szeretném, ha minden "jött-ment" rögtön tag lenne. Szerintem ennek egy "családias" csapatnak kéne lennie, és azt sem szeretném, ha nagy lenne a taglétszám (szerintem nem jó, ha van 30 ember, egy csapatban, és nem is ismerem a felét, vagy még többet). Van, aki 1et ért velem?? Szóljatok hozzá !!!

A honlapról:
Ez nnnnaaagggyyyoonn jó az ötlet !!!! Annyira jó 5let, hogy ez már 6let !!!! A magam részérõl csinálok egy tervet, meg mindenki csináljon, aki csak gondolja, és akkor a tagok majd megszavazzák, hogy melyik a best. Ok?

Bükk maraton:
Én asszem a 40en fogok indulni (pl: azért, mert a 100on csak 18 felett szabad indulni), de ennek ellenére valamelyik nap el szeretnék menni vkivel a 100ast bejárni. Van valakinek kedve?

Zöldfülünek és mindenkinek, aki volt tegnap (18. szombat) a 100as pályát bejárni:
Remélem jó idõtök volt, és sikerült végigtekerni!!!!

A régebbi pályabejárásról (ami nemtom pontosan mikor volt):
Jól megszívtátok az idõvel... erre nemtok mit mondani. A met.hu -n nagyon jó az elõrejelzés, ajánlom mindenkinek.

Üdv:
BRUCE

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Üdv!

Hát neked is jó pihenés, és téged is irigyellek!!! ;D

kislust

UI:bízhatsz bennem, sokat fogok írni, úgysem tudom kordában tartani a kezem!! ;D ;D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Üdv!

Mivel mindenki ide írta be ezért fájó szívvel és a könnyeimmel küszködve én is ide vésem be, hogy aug. 28-ig sajnos nem léphetek fel a fórumra! Mivel hétfõn elutazom! 8) 8) 8) 8)
Legyetek jók és szobatiszták! ;D ;D ;D Ja ne hagyjátok leülni a fórumot, hogy legyen mit olvasnom ha visszajöttem.
Na mindenkinek kellemes idõtöltést!

Zöldfülü

Ui: Alig várom, hogy itthon legyek és legyen BMF Team polóm!
Ui2:Ha úgy alakul akkor azért még leírom, hogy, hogy sikerült a 3 nekirugaszkodásunk a 100 km-en!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ON

Átment.....

OFF
LiquidBugger
8)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Liquid!

próbáld a hri@hri.hu ra(munkahelyi)

kislust

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ON

Tudsz fogadni 2,5 megás cuccot???

OFF
LiquidBugger
8)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ON

Én már azt várom, hogy milyen lesz amikor a fórum nyüzsögni fog egy szép novemberi délelött...... ;D ;D

Akkor lehet majd kapkodni a fejünket.........

És pörögni fog mindenki.......

OFF
LiquidBugger
8)

!!!! KISLUST: Csekkold le a méledet. (WAP.HU) !!!!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Jó pihenést!

Hú, de irigyellek!

Tudom, hogy én már voltam, de azért mennék még! ;D

kislust

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ON

Na itt vagyok....

A webbel kapcsolatban....

zOrg!!!

Ti csinálnátok meg a cuccost vagy ti csak az áldomaint+amiket írtál...?

Mert nekem lenne kedvem ezzel pöcsölni.....MEG MÁSSAL IS! (ha tudod, hogy mire gondolok....)

Ma én is rajtolok a BÜKK-be PARA után (szabadon). Már most úgy pörgök mint hülyegyerek a lánchintán...... ;D

De nem baj......türelem. Terelem....

Egy teljes hétvége a zöldben.......kerókkal.....meg a nõk....meg a sör......hehehehe

Nem akarom senki szívét fájdítani....de nekem is elég sz@r volt olvasni, hogy pölö Kislust kivonul a megalomán emberiség széles táborából egy teljes hétre.....

Szal...

Ma még egy kicsit sem kell aludni és megyek.....megyünk....

HJA!
És készül a LiquidBugger videó......ha elkészül akkor nyomok egy linket.....hátha kíváncsi rá valaki....

Addig is jó munkát, jó pihit, jó tekerést.....

Még visszatérek..... ;D

MAJOR:

Köszi a pólók ügyében tett fáradozásaidat...!!!!

OFF
LiquidBugger
8)

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Halihó!

Éppen most gyömöszöltem drótpostába a nevezésemet!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Para!

Hát mégsem tûntél el?
Valószínû nem bírtad ki nélkülünk!! ;D ;D

kislust

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
.. csak hogy Ti is tudjatok a dologról, sms-en keresztül bepótoltam a búcsúzkodást+jókívánságokat Paraferee barátunk felé!!!! ;D ;D

kislust

UUI:nem szerettem volna, hogy azt gondoljátok, hogy egy igazi szenyó vagyok! ;D ;D ;D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Hey Para!

Szal holnap indulsz? De jó neked! Jó pihenést és persze felkészülést a Maratonra.  ;D Továbbra is fenntartom azon kijelentésemet, hogy ha el tudok szabadulni a munkahelyemrõl akkor 29.-én letekerhetjük a távot. De erre sajnos nagyon kicsi az esély. Vannak fõnökeim akik kevésbé megértõek a problémák iránt. De ha minden jól megy akkor holnapután  este már ismerni fogjuk a pályát.

Zoldfulu

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ez piszokság és hallatlan!

Én itt hosszasan búcsúzkodom, erre ez a gyerek nem elég hogy a 300-ik hozzászólást nyögi be, de még övé is a 21. lap nyitója... grrrrr....

;D félretéve... Az elõbb elmaradt:
ÉN IS VÉGRE VÉGLEGES PÁLYABEJÁRÁST KÍVÁNOK NEKTEK!

Na mostmá télleg OFF...

cs&h+tsai búcsúznak ismét ...

majd szeptemberben jelentkezünk... ;D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Üdv!

SOK SIKERT A PÁLYBEJÁRÁSHOZ!!! :D

Zöld! Mostmár annyiszor voltál ott, hogy várunk tõled egy olyan útleírást, hogy méterenként ismerteted a látnivalókat. ;D

Mégegyszer sok sikert, mostmár nem szólhat közbe semmi! ;)

kislust

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Na halihóóóó!

Akkor bevésettetik részemrõl az uccsó... ;D
Ha még nem említettem volna elégszer, holnap reggel indulok a Bükkbe, úgy hogy már csak szeptember 4én leszek gép és NET közelben...

Amint látjátok elég szépen megnõtt a topic, több mint 1600szor nézték meg mit is rejt belül, és majd nem 300 hozzászólásunk van... (és ha még azokat is ide számolnánk, amiket egy másik topicba írogattunk...) Persze ez a szám még nõni fog, hisz a versenyig bõ két hét van... No meg utánna az élmény beszámolók... ;D

Én a magam részérõl nagyon örülök annak, hogy így mi, egy közösség, mert miért ne lehetne Minket annak nevezni, összefogva kialakítottunk egy elképzelést, és lassan megvalósul is... most ugyebár a pólóról és a csapatról koptatnám az ujj begyeimet... ;D
No, és mi lesz még, ha elkezdõdik ténylegesen egy közös honlap kivitelezése! ;D

Szal jóóóól összefortunk asszem...
egyre többen ismerik egymást, és tekernek együtt...
Remek!
Xerintem kimondatlanul zOrg mesterék is valami iylenre vártak... nem de? ;)

No asszem elég ebbõl...
SKACCOK!
Én ott leszek a parkolóban!
Ha addig nem találkoznánk és nem beszélnénk, egy téglavörös EXODUSban fogok vírítani... ;D

MINDENKINEK további JÓ nyarat!
Talákozunk Szeptemberben!

JIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
RESZKESS BÜKK!!!
MEGYEK!!!
meg Joghurt is... ;D

Csõváz és hátszél kísérje utatokat...
Joghurt legyen Veletek... Paraferee voltam...