Congratulations! You are the WINNER today!!! ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Ruckus
Indította
MG
, 2002. január 29. 23:38
Írta 2002. június 07. - 19:58
Írta 2002. június 07. - 19:40
Sikerült szereznem kamerát. Nagyon szar minõségû de azthiszem hogy így is láttható. Mégegyszer elnézést a szar képekért: http://kep.tar.hu/mg...ml?aid=27524183
Írta 2002. június 07. - 14:00
vendég_Bravo_*
Írta 2002. június 07. - 12:19
vendég_Bravo_*
Hello !
Festésrõl : alut is lehet festeni csak alapozó kell hozza. (általában cinkbázisú)
Én pl. most festettem át egy RockShox telót meg egy alu vázat. Csodászép lett.
Alapozó általában csak ecsetes van, de néhány spec. akril spray festéknek van alapozója is.
Én fekete festésnél javasolnám spray alu alapozó, + fekete hõálló akril festéket.... aztán az egészet jól kisütögetném otthon a sütõben. (ugyanis 700 C-ig hõálló)
A festésnél szigszalag a takaráshoz, de sütés elõtt levehetõ...
))
Van pár jó festék a barkácsáruházakban (obi,bricostore,praktiker) magyart ne vegyetek inkább német vagy osztrék festék... ja és azt amihez van alapozó.
(shuller Prismacolor, vagy valami német multicolor)
bye
Na majd mutatok egy rendes GT ruckust is, ha meglesz a kép róla
;D
Festésrõl : alut is lehet festeni csak alapozó kell hozza. (általában cinkbázisú)
Én pl. most festettem át egy RockShox telót meg egy alu vázat. Csodászép lett.
Alapozó általában csak ecsetes van, de néhány spec. akril spray festéknek van alapozója is.
Én fekete festésnél javasolnám spray alu alapozó, + fekete hõálló akril festéket.... aztán az egészet jól kisütögetném otthon a sütõben. (ugyanis 700 C-ig hõálló)
A festésnél szigszalag a takaráshoz, de sütés elõtt levehetõ...
Van pár jó festék a barkácsáruházakban (obi,bricostore,praktiker) magyart ne vegyetek inkább német vagy osztrék festék... ja és azt amihez van alapozó.
(shuller Prismacolor, vagy valami német multicolor)
bye
Na majd mutatok egy rendes GT ruckust is, ha meglesz a kép róla
vendég__*
Írta 2002. június 07. - 07:08
vendég__*
TOM
OFF: már mér lenne felesleges a telót festeni? ha lekopik a festék, az tök randa. vagy lehet hogy eleve tök randa a színe, ami nekünk nem dominál (esetemben: piros, narancs, lila....boáááá).
MG
gratula
OFF: már mér lenne felesleges a telót festeni? ha lekopik a festék, az tök randa. vagy lehet hogy eleve tök randa a színe, ami nekünk nem dominál (esetemben: piros, narancs, lila....boáááá).
MG
gratula
Írta 2002. június 07. - 01:53
Hat ilyen velem is tortent.
Sajna maraton kozepen - elejen.
ket-harom kullo banta, meg a hatsovaltom. A valto LX kikalapaltam mai napig tokeletesen mukodik. Valtopapucs befordult. Semmi baja, bar latszik egy bemaras a kullo altal az aluban. Ugyancsak semmi baja. -4es imbuszkulcs+befordulosvaltopapucsrulez
Sajna maraton kozepen - elejen.
ket-harom kullo banta, meg a hatsovaltom. A valto LX kikalapaltam mai napig tokeletesen mukodik. Valtopapucs befordult. Semmi baja, bar latszik egy bemaras a kullo altal az aluban. Ugyancsak semmi baja. -4es imbuszkulcs+befordulosvaltopapucsrulez
Írta 2002. június 06. - 23:52
Írta 2002. június 06. - 21:15
Bemásolom ide is: Na szóval ma megesett amit vártam a Deore hátsóváltóm szarráment... Van a városunkba egy nagy lépcsõ 2 m a szintkülömbség és vagy 3 m hosszú. Na a lényeg hogy ugrás. Leérkezés hátsókerék blokkolás 1000el. Lenézek a kanál a küllõk között de úgy hogy a kanál legvége alsógörgõ meg a kanál közötta küllõ. Ruckusrol a váltópapucs elhajolt befelé a váltó meg nagyon durva. Holnap lelex fényképezve úgyhogy nagyon várjátok mert aki látta megcsodálta milyen ügyi vagyok. DEORE RULEZ
Írta 2002. június 06. - 21:09
Ha lecsoffasztottam a ruckusom váltópapucsát részletek a Miért jók a Deore cuccok topicban..... Láttatok valahol ruckus papucsot?
Írta 2002. június 06. - 16:56
Szerintem felesleges, mivel villavallat is felesleges festeni.
Igy ertelmetlen lenne egy uj topic nyitasa, csak megint az lenne mint a kimossam e a kesztyumet dologgal.. ;)
Ugye most nem vett magara senki semmit ! :)
Igy ertelmetlen lenne egy uj topic nyitasa, csak megint az lenne mint a kimossam e a kesztyumet dologgal.. ;)
Ugye most nem vett magara senki semmit ! :)
vendég__*
Írta 2002. június 06. - 06:59
vendég__*
Nem lehetne ennek külön topicot nyitni a festésnek, hogy azok is okosodjanak akik nem látogatják (valamiért) a Ruckus topicot?
Írta 2002. június 06. - 06:54
Írta 2002. június 05. - 23:04
Festeni ecsettel... de ugy csikos lesz. Es szerintem csunya.
Mondjuk ha kimaszkolod valahogyan akkor lehetne fujni is. Igy mar elfogadhato eredmenyt lehetne elerni/gondolom a vallba bele van preselve a becsuszoszar/.
De en meg mindig azt mondom hogy nem erdemes vele szorakozni. Mert Olyan tartos nem lesz mint ha kemenyen anodizaljak. Azt meg ugy sem lehet, vagy en megintcsak nem csinalnam.
Eloxaltatni egyebkent lehet egy ket helyen, szepen meg is csinaljak.
De en meg a telot sem szednem szet ilyenekert
Mondjuk ha kimaszkolod valahogyan akkor lehetne fujni is. Igy mar elfogadhato eredmenyt lehetne elerni/gondolom a vallba bele van preselve a becsuszoszar/.
De en meg mindig azt mondom hogy nem erdemes vele szorakozni. Mert Olyan tartos nem lesz mint ha kemenyen anodizaljak. Azt meg ugy sem lehet, vagy en megintcsak nem csinalnam.
Eloxaltatni egyebkent lehet egy ket helyen, szepen meg is csinaljak.
De en meg a telot sem szednem szet ilyenekert
Írta 2002. június 05. - 20:34
az szépen meglehet csinálni? lemaratni és utánan lefesteni? vagy lealapozni és utánna festeni? milyen festékkel?
Írta 2002. június 05. - 20:29
En stucnit festettem.
Elotte is mar at volt festve es az pattogzott.
Ahol lejott oda festettem. Kertem egy autofestotol sima festeket. Es tok jo lett. Nem pattogzik ugy mint a masik.
Az eloxalast nem ajanlom.
-gyengul az anyag
-hogy szeded szet egyatalan?
De egyebkent en hagynam az egeszet a francba. Miert nem ragasztasz ra ontapado matricat, mint amik a konyhabutorokon vannak?
Elotte is mar at volt festve es az pattogzott.
Ahol lejott oda festettem. Kertem egy autofestotol sima festeket. Es tok jo lett. Nem pattogzik ugy mint a masik.
Az eloxalast nem ajanlom.
-gyengul az anyag
-hogy szeded szet egyatalan?
De egyebkent en hagynam az egeszet a francba. Miert nem ragasztasz ra ontapado matricat, mint amik a konyhabutorokon vannak?
Írta 2002. június 05. - 20:17
Én tudok 60 ért is
Nincs ötletetek hogy hogyan lehetne villaválat festeni? Mert alu villárol simán lepattog a festék nem?
Írta 2002. június 05. - 19:10
Egyelõre nincs meg a pénzügyi fedezet... De már dolgozom a probléma megoldásán
.
Írta 2002. június 05. - 18:06
Írta 2002. június 05. - 18:01
Írta 2002. június 05. - 15:09
Bocs, hogy ide irtam, de hatha kell valakinek, es ki tudhat ilyen emberrol ha nem ti??
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére