jó munkát!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Ruckus
Indította
MG
, 2002. január 29. 23:38
Írta 2002. február 15. - 15:06
Írta 2002. február 15. - 14:57
Köszi már leszedtem (BiGtHX-2-kiscsango), csak még nem láttam... ;D
Úúúúúúújsággyártás 30 gigabájttal, 1trillióval ésmégfokozhatnám...
üdv
zOrg
Úúúúúúújsággyártás 30 gigabájttal, 1trillióval ésmégfokozhatnám...
üdv
zOrg
Írta 2002. február 15. - 14:06
Zorg kell még a kranked4???
itt csücsül a vinyómon...
a függõleges váltópapucska azért x@r a Rohloffhoz, mert akkor nehezebb beállítani a láncfeszességet, mivel csak a lánchosszal tudsz játszani...
de ha ott lesz, akkor naná hogy kiprószáljuk, ugyi Para?
itt csücsül a vinyómon...
a függõleges váltópapucska azért x@r a Rohloffhoz, mert akkor nehezebb beállítani a láncfeszességet, mivel csak a lánchosszal tudsz játszani...
de ha ott lesz, akkor naná hogy kiprószáljuk, ugyi Para?
Írta 2002. február 15. - 13:35
Ruckus OnePointZero
Itt pihen a szerk.ben - Kempelen lerendezte, h. fennt lesz Létrástetõn is (thx HKT)... -, köv számban teszt.
F Ü G G Õ L E G E S papuccsal...
üdv
Zé
Itt pihen a szerk.ben - Kempelen lerendezte, h. fennt lesz Létrástetõn is (thx HKT)... -, köv számban teszt.
F Ü G G Õ L E G E S papuccsal...
üdv
Zé
Írta 2002. február 15. - 10:17
hát had vegyen ha kell neki
)))
én inkább azt kérdezném hogymilyen a Ruckus váltópapuca, mert a vízszintes a jó, a függõleges meg x@r...
én inkább azt kérdezném hogymilyen a Ruckus váltópapuca, mert a vízszintes a jó, a függõleges meg x@r...
Írta 2002. február 15. - 10:06
Azt azert elarulhatnad, hogy minek kell lancterelo egy agyvaltohoz???
Ahhoz eleg egy kis lancfeszito, mert a lancvonal nem valtozik, meg csak a lanc hossza sem.
Ahhoz eleg egy kis lancfeszito, mert a lancvonal nem valtozik, meg csak a lanc hossza sem.
Írta 2002. február 15. - 09:30
Írta 2002. február 15. - 08:56
Én most rakom össze a kerómat. A Ruckus vázba valószínûleg Shiver SC telót teszek, Truvatív Hussefelt DH hajtómûvet Truvatív Box Guide láncvezetõvel. Rohloff 500/14 DB 14 sebességes agyváltó lesz benne és XT tárcsafékek 203 mm-es tányérokkal.
Írta 2002. február 03. - 19:22
No énmeg aztán, ha lenne ennyi pénzem akkor már egy Manitou X-Vert-et vennék, vagy X-Vert Super-t ! Na, az már teló !
Írta 2002. február 03. - 19:00
Írta 2002. február 03. - 18:54
Avid tárcsával fogom használni
Szóval Psylo SL-t veszek ha lex rá cash és valaki elhozza nekem nagykeráron 8) Szerintetek milyen hajtómûvet vegyek?
Írta 2002. február 03. - 18:00
Embörök, ne szidjátok a Psylot, mert akkor mérges leszek. Na elmondom MÉRT JÓ a Psylo SL, ami úgy 140e ( :-/ ) boltban. Persze már az XC sem rossz, sõt azt lehet V fékkel is használni, mert az SLt nem (azt hiszem!).
Mért jó >> felhasználás, freeride, CC, DS:
- U-Turn (Psylo Czõl fel) : villa keménységét és rugóútját állítja. 80-125. HA CC>80, ha hegy>125.
- Álltíható csillapítás (Psylo XCtõl felfele).
- SLben meg már van a Climb It control. Ez pont arra jó,m hogy mászás, DS, meg DH beállítások, karakterisztika között válts.
Szerintem vagy Psylo C-t, vagy Psylo SL-t vegyél. AZ XC csak annyival jobb, mint a C, hogy lehet állítani a csillapítást. Az SL már nagyon tutter, csak azzal gond lehet asszem, ha V fékkel akarod használni.
Mért jó >> felhasználás, freeride, CC, DS:
- U-Turn (Psylo Czõl fel) : villa keménységét és rugóútját állítja. 80-125. HA CC>80, ha hegy>125.
- Álltíható csillapítás (Psylo XCtõl felfele).
- SLben meg már van a Climb It control. Ez pont arra jó,m hogy mászás, DS, meg DH beállítások, karakterisztika között válts.
Szerintem vagy Psylo C-t, vagy Psylo SL-t vegyél. AZ XC csak annyival jobb, mint a C, hogy lehet állítani a csillapítást. Az SL már nagyon tutter, csak azzal gond lehet asszem, ha V fékkel akarod használni.
Írta 2002. február 03. - 01:21
Hááááát mostanság nem, nem igazán használom semmire, de HA keksz lesz, akkor Freeride...
Írta 2002. február 03. - 01:14
Ugyanmár srác. Miért talán neked milyen szecskád van hogy fikázod a rockshoxot ??? Valami kis RST, vay [glow=red,2,300]Marzocchi[/glow] ? Ha adsz casht akkor megveszem a shivert. Te mire használod a szecskád? Várom a választ srác.
Írta 2002. február 03. - 01:05
Ne csináld mán öccse! Rok Soksszal elrontani egy GT-t! Na neee!!!
Szerintem ha Psylo, akkor legyen Psylo Race, csoda arany színben, átütõtengellyel, nyalánkság...
Vagy ha arc vagy, akkor kuporgass még össze 1 kis money-t, aztán vegyél egy Shiver DC-t, oszt az egész [glow=red,2,300]Világ[/glow] le van sz@rva...
Morty Mike
Szerintem ha Psylo, akkor legyen Psylo Race, csoda arany színben, átütõtengellyel, nyalánkság...
Vagy ha arc vagy, akkor kuporgass még össze 1 kis money-t, aztán vegyél egy Shiver DC-t, oszt az egész [glow=red,2,300]Világ[/glow] le van sz@rva...
Morty Mike
Írta 2002. február 01. - 21:42
Azt meg egy darabig nem talalsz itthon, inkabb majd a tavasz kozepe fele. Amugy 100e korul lesz a legolcsobb.
Lehet, hogy majd tudok szerezni olcsobban, majd ha esedekes, akkor szolok.
Lehet, hogy majd tudok szerezni olcsobban, majd ha esedekes, akkor szolok.
Írta 2002. február 01. - 20:14
Köszönöm a hozzászólásokat. Talán PSYLO SL-t vexek ha lesz rá cash. Mennyi a Psylo mert a probikeba nem tudták
vendég__*
Írta 2002. február 01. - 12:51
vendég__*
Írta 2002. február 01. - 12:45
10mili ide vagy oda... ;D
Egyébként most melyik a jó?
Gyaci koma, nyiratkozzál kérlek!
Most Én emléxem x@rul, vagy igen?

Pf
Egyébként most melyik a jó?
Gyaci koma, nyiratkozzál kérlek!
Most Én emléxem x@rul, vagy igen?